Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
И идея си нямаш като първият действащ модератор в този форум какво съм видял , вервай миИлаш написа:...Рискувате да развиете хронично Дежа вю подобно на уважаемият П.Иванов ...

Кире , днеска минах през ония с изкуствените чукари и след малко ще ти пратя данните им на ЛС .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
10х!Павел Иванов написа:И идея си нямаш като първият действащ модератор в този форум какво съм видял , вервай миИлаш написа:...Рискувате да развиете хронично Дежа вю подобно на уважаемият П.Иванов ...Тъй де , тва да не е Матрицата
![]()
![]()
![]()
Кире , днеска минах през ония с изкуствените чукари и след малко ще ти пратя данните им на ЛС .
Пита ли ги за цени?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Ами за какво са ти тия телефони ? Дзвъниш и питаш 

Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
В интерес на истината, преди време участвах в доста подфоруми и теми и Митев редовно ми триеше постовете.
Вероятно е имал свои виждания и така е преценил !
Обаче с времето се самоограничих до "Подледен риболов" и "Разни" - "Прехода" и "Има ли гъбари"
,
И нямам вече оплаквания
!
Та се замислих и върху поста на Павел -
Затова се отнасям с разбиране към модераторите,
Е стават и грешки понякога
, ама няма да си придиряме чак толкова, нали ?
Да сме живи и здрави, пък другото ще се оправи
!
Вероятно е имал свои виждания и така е преценил !
Обаче с времето се самоограничих до "Подледен риболов" и "Разни" - "Прехода" и "Има ли гъбари"

И нямам вече оплаквания

Та се замислих и върху поста на Павел -
Не съм се и замислял да прочета всички теми от форума, а още по-малко да редактирам всички глупости и заяждания, които могат да се генерират за едва вечер например!Павел Иванов написа:...И идея си нямаш като първият действащ модератор в този форум какво съм видял , вервай ми ...
Затова се отнасям с разбиране към модераторите,
Е стават и грешки понякога

Да сме живи и здрави, пък другото ще се оправи

- Павел Иванов
Ами че то Иво беше един от най-големите спамери навремето ама нещо се збабучаса преждевременно 

Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа:Ами че то Иво беше един от най-големите спамери навремето ама нещо се збабучаса преждевременно

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- Павел Иванов
Аре па ти , наборче ми е все пак а аз се имам за младенец все още , или викаш неговото е некво преждевременно състаряване

Павел Иванов
Павел Иванов
Павеле, на теб кръвта ти ври бре, ти си направо пукале (казано на самоковски) и молодец, а Митьовия нещо му стана, службата ли го сдуха, пагона ли го натисна, не знам.., но ней вече оново едричко и широко(скроено) весело момче дет беше.....некси ми липсва оня МитевПавел Иванов написа:Аре па ти , наборче ми е все пак а аз се имам за младенец все още , или викаш неговото е некво преждевременно състаряване![]()
![]()
![]()

.....Павка, дал шъ ни трийне кът съ появи И.Мфф, как мислиш?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- GODzillata
Потребители разглеждащи този форум: Митев и гумичката. 

- GODzillata
Вижте сега защо няма риба по Дунава, както и защо рибарите намаляват...
.........риболовът по реката е един екстремен спорт, шъ знайте!
"Гигантски риби Моруни дебнат в река Дунав и са готови да убият всичко, което им се изпречи на пътя. Има чудовища, които тежат 880 килограма. Хващани са риби, които са дълги 480 сантиметра. Имало е много смъртни случаи, когато рибари са давали живота си,
опитвайки се да заловят рибата гигант. През 1994 година група селяни отиват на лов в средата на реката. Огромна риба обръща лодката им, а те падат в студената вода. След два дни един от групата е намерен на дъното, като куките са се впили в тялото му.
Другият пък е отнесен от течението, а трупа му не е открит и до днес. Вероятно рибите гиганти са изяли тялото му за минута - две. Бащата на човека полудява, а гадатели го лъжат, че сина му е в румънска болница. Рибите са по-опасни от акули, твърдят хората в района."
Челюсти 2: МорунаТА!

"Гигантски риби Моруни дебнат в река Дунав и са готови да убият всичко, което им се изпречи на пътя. Има чудовища, които тежат 880 килограма. Хващани са риби, които са дълги 480 сантиметра. Имало е много смъртни случаи, когато рибари са давали живота си,
опитвайки се да заловят рибата гигант. През 1994 година група селяни отиват на лов в средата на реката. Огромна риба обръща лодката им, а те падат в студената вода. След два дни един от групата е намерен на дъното, като куките са се впили в тялото му.
Другият пък е отнесен от течението, а трупа му не е открит и до днес. Вероятно рибите гиганти са изяли тялото му за минута - две. Бащата на човека полудява, а гадатели го лъжат, че сина му е в румънска болница. Рибите са по-опасни от акули, твърдят хората в района."
Челюсти 2: МорунаТА!

Кире много се вживявяш с тея Фейсбуци брат

- GODzillata
Морунииииииииии, дръжте се, вече съм фешън и те сега ще ви скъсам шортите!

- Павел Иванов
Кире , на първо гледане виждам че си подбрал много неподходящо дълга дръжка за мултито което си тарифал на гегата . Колко е дълга самата гега ?
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Павел Иванов написа:Кире , на първо гледане виждам че си подбрал много неподходящо дълга дръжка за мултито което си тарифал на гегата . Колко е дълга самата гега ?
Гегата е 1,70, цяла е (не е на секции) и е хард акция.
Освен нея, чакам и друга гега, която е на две секции, като има 2 втори секции - мидиум и хард......и е хммммм.........забравих вече, май беше 1,80 м. - все си мисля, че за лов от лодката ще са ми ок, било то за джиг или тролинг, както и за близък кастинг.

Ае.....поне ще ги снимам на разни фонове и сичкото сигани по реката ша цъкат в почуда и захлас.

Дръж са рибооооо.Хубаво си ги събрал,много риби да натръшкашGODzillata написа:Морунииииииииии, дръжте се, вече съм фешън и те сега ще ви скъсам шортите

Не се вманиячвай много обаче,защото имах едно видение относно макарите и други работи.Та :
Годината е 20...и някоя си.Страницата на темата е 28....Уважаемият П.Иванов се оплакава от новата си макара правена в Япония по Китайски образец.По точно от преводача монтиран в микрокомпютъра и който е говорящ и мърмори...."сега ти върти по леко,плаСи риба,риба бяга.СлоЗил мене лоСо найлон ,слоСи хубаФо Китай напраФен.Не сапай мене с боСа и баниСка да не се раСвали.Единсвената утеха е новия спининг от 20 секции побиращ се идално в кутия от цигари.Във Видин друг запален риболовец полиглот мърмори ядосан на српско - румънско - английски и малко български от натрупани бейткаст макари и въдици неможейки да намери последната пристигнала специално за улов на попчета ,които са най едрия хищник по река Дунав.От стената го гледат тъжно очичките от препарираните глави на изловените моруни.Горд ветеран от темата се е снимал да току що уловения уклей ,който е един от десетте останали в калната локва наричана някога язовир Искър.Друг любител се е опънал блаженно с мини въдичка в ръка в Спа център съвместявайки хобито си с лечение за изглаждане на кожата от рибки Гара Руфа.
Сега идва интересното.Един друг ветеран вече бивш модератор ядосано върти един нож собствено производство за изтрития си пост от новия модератор ДЪрт Тайгър завърнал се от галактически плен и сложен там от щастливия Trias на когото са се сбъднали две детски мечти да стане Администратор и да срещне отново Телчо /ДЪрт Тайгър/.И само един заслужил основоположник с Телескоп гледа вечер изпълненото със звезди небе........

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !