Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Любимия воблер!
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Любимия воблер!
Чукни на първа страница в тази тема и ще се отвориш как се става интригант и лицемер!kukukuka написа:интригата е пълна

Последно промяна от Troli Rapala на Пет Фев 21, 2014 11:30 am, променено общо 2 пъти.
А трето ловим по 50 сома на година срещу два от Троли....единия от тях изпуснат,но уловен от Стоманко.Troli Rapala написа:Чукни на първа страница в тази тема и ще се отвориш как се става интригант и лицемер!kukukuka написа:интригата е пълнаПърво мнение-"нов съм в тролинга",а на второто вече започва да ти предлага "биячи"!

То не можеш да станеш риболовец след 35г. и да наваксаш пропуснатите години.За тебе всеки уловен костур е нещо ново.
И не казвай никъде,че си добър риболовец да не ти разкажа цялата риболовна история и 1-я ти риболов.
Тръгнал с баща си карти да играе.Ставаш само за търгаш.Да лъжеш хората в купува-продава.
Крадеца вика,дръжте крадеца.За толкова години имам най-много 10 обяви и то 5 на чужди хора.А ти имаш по толкова на ден.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
На мен ще ми е интересно да видя твоя любим воблер!Troli Rapala написа:Чукни на първа страница в тази тема и ще се отвориш как се става интригант и лицемер!kukukuka написа:интригата е пълнаПърво мнение-"начинаещ съм в тролинга",а на второто вече започва да ти предлага "биячи"!
Хубаво нещо са Форумите,защото написаното е Вечно!

- spookymiro
- ще става разбирач
Емо има познати из цялата страна, хората му споделят и той разполага с актуална информация, която се опреснява постоянно. Дори и да не е най-добрият тролингист, постоянно е в час с вървежните воблери към момента. А дали ще си купи нещо от него е въпрос на лично виждане за всеки колега.
Четох един ден какво е писал, реших да си взема един от волблерите за които беше говорил - даже не си го купих от него а от официалният вносител, че имах път натам. После отидох за риба, пробвах го и хванах. След това имам още 4 или 5 риби на същият воблер. Реших да си поръчам още един за резерва, казах му на Емо да ми го вземе и накрая се оказа, че ми излезна по-евтино отколкото го бях взел от вносителя.
Тролката продава бяла техника. Преди време купих хладилник от него. Той също ми го даде на добра цена, такава каквато нямаше да ми предложат по другите магазини.
Не виждам никаква разлика в това дали продаваш воблери, хладилници или щастливи кокошки. Обаче тук е риболовен форум и затова се говори за воблери.
За мен ще е още по-добре ако и има и други колеги като Емо, които разполагат с информация и препоръчват воблери.
Поздрави!
Четох един ден какво е писал, реших да си взема един от волблерите за които беше говорил - даже не си го купих от него а от официалният вносител, че имах път натам. После отидох за риба, пробвах го и хванах. След това имам още 4 или 5 риби на същият воблер. Реших да си поръчам още един за резерва, казах му на Емо да ми го вземе и накрая се оказа, че ми излезна по-евтино отколкото го бях взел от вносителя.
Тролката продава бяла техника. Преди време купих хладилник от него. Той също ми го даде на добра цена, такава каквато нямаше да ми предложат по другите магазини.
Не виждам никаква разлика в това дали продаваш воблери, хладилници или щастливи кокошки. Обаче тук е риболовен форум и затова се говори за воблери.
За мен ще е още по-добре ако и има и други колеги като Емо, които разполагат с информация и препоръчват воблери.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Припомням ви заглавието : Любимия воблер!
Ако обичате , моля ви се ... нали...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Пазете си любимите воблери от крадци,а също и внимавайте кой каните в лодката да не вземат да ви откраднат и рибите!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми,нямат такъв бе пич!SFR написа:Припомням ви заглавието : Любимия воблер!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Прилича ми на "сделано"=домашна изработка,а там не се знае нищо и няма как да се прецени по снимка!
Имам нещо подобно,но по-дебело костуре изработено от Сръбски майстор-Yogi,купих го от Пигов но още не е пробван и не знам,какво реално съм си купил!

Бе,МОЙТО по си ми аресва!

Бе,МОЙТО по си ми аресва!

Да твоя е доста по запазен . Човека ,от който го купих каза , че има риби с него .
Ако го пуснеш поне веднъж може да те изненада . Например да ти земе пръчката с тая лопата
Ако го пуснеш поне веднъж може да те изненада . Например да ти земе пръчката с тая лопата

Днес към 5ч. следобед на чупещо се Ю-зури 8см.бе уловен сом на тролинг с дължина 2.53м. и тегло над 100кг.
Сома е хванат на яз.Ивайловград от колегата Росен(София) с активното участие на Гуджо(Славе).
Тази риба,може да се приеме за рекорден улов в тази дисциплина.Утре ще е точното претегляне на рибата.За сега рибата е жива,но има вероятност да умре,че е лошо ударен.
Сома е хванат на яз.Ивайловград от колегата Росен(София) с активното участие на Гуджо(Славе).
Тази риба,може да се приеме за рекорден улов в тази дисциплина.Утре ще е точното претегляне на рибата.За сега рибата е жива,но има вероятност да умре,че е лошо ударен.
Да ви пратим мед. сестрите и двама със скара за всеки случай ?
Майтапа на страна , Евала на тандема . Дано имаме нов рекорд
Майтапа на страна , Евала на тандема . Дано имаме нов рекорд

-
- разбира нещата
Браво за уловената риба, дано някой качи и снимки да и се нарадваме.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Снощи два пъти говорих със Славе:Сомът премерен по долната джука е 2.62 и май Рекорда на Краси отива в Историята!
И то на 1-ви Март!
И то на Тролинг със сравнително фин такъм на дребно воблерче!Ето,че теорията на Троли за Финеса е Вярна и Възможна!Аз съм хепи в този момент,защото този сом отговаря за съжаление по най-жестокия и ироничен начин директно на Краси и останалите кльонкаджии,които бяха убедени,че с фини тролингови такъми не е възможно да се изведи Огромен сом!Да,ама Не са познали!
Сомът на 100% ще пътува за София:пръта е 2.70,линията плетеняк на Драгон 0.20,а макарето е от евтините Шимана!
Другия любопитен и УНИКАЛЕН момент е,че сомът първо удря на Рапала-Хъски 13см и му изправя тройките,а после при извъртането си засмуква Юзурито!
Глътната на 15см в гърлото и без повод от флуорокарбон!Господ като реши да ти дава,нема протриване на линията!Славе е гроги от канджосването,а аз чекам в Стара Загора да намалее малко дъжда и да откривам тролинг-сезона! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
От днес вече имам нов любим воблер!
В годината на коня,Открих тролинг сезона на "Конска бара",бях единствена лодка без конкуренция,а риби имаше само за лудите и тези които могат да изкарат 3-4часа на дъжд!Рибата е мъжка и е празна,свършила си е работата и ми дойде екстра в дъжда!2-ка на 2-ри Март,кво повече му требва на човек?