Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Гърция
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

првата по грешка трипати сам ја испратил.
това са снимки од киркини в април.много костури,а на втората снимка вижте малките рибки,на които ги ловиме костурите,има ги милиони.и лесно се хваштат.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Колега,разбирам че ти е много радостно и си на седмото небе в момента с постиженията си,но СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
Прочети първо тях,а после останалите теми!
За да съм ясен ще подчертая две неща:
1.Качил си снимките в галерията на сайта.Защо тогава не задаваш локални линкове?
Не уголемявай снимките до пределна резолюция-не ми се скролва две минути в/у една снимка!
2.За няколко минути пускаш пет-шест последователни твои мнения!Използвай бутона "редактирай" и ги обединявай в едно!
Не искам да получавам лични съобщения от рода на :"...на този сега защо не му триеш мненията,заключваш темите и т.н.?"
Тук всички сме равни и хич не ми пука дали си от два дни или пет години потребител,или си от Дейтона или Кладни дял!
Мисля,че ме разбираш!
Прочети първо тях,а после останалите теми!
За да съм ясен ще подчертая две неща:
1.Качил си снимките в галерията на сайта.Защо тогава не задаваш локални линкове?
Не уголемявай снимките до пределна резолюция-не ми се скролва две минути в/у една снимка!
2.За няколко минути пускаш пет-шест последователни твои мнения!Използвай бутона "редактирай" и ги обединявай в едно!
Не искам да получавам лични съобщения от рода на :"...на този сега защо не му триеш мненията,заключваш темите и т.н.?"
Тук всички сме равни и хич не ми пука дали си от два дни или пет години потребител,или си от Дейтона или Кладни дял!
Мисля,че ме разбираш!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за колегата сапуна-колега неви ги знам правилата на саита,не се разбирам доволно добро от компјутери така да не знам как да отварјам линкове за които ми казваш.наистина ништо не правја нарочно,ако има неШто казвајте ми,заштото целта ми е само една-да си создам пријатели риболовци од бугарија,ако с нешто нарушавам работата на саита ви извинјавајте.поздрав до всички.
п.с.ас направо ви споделјам местата кои не знаат и колегите ми от тука.
п.с.ас направо ви споделјам местата кои не знаат и колегите ми от тука.
Macedonia

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Още малко и ще се почувствам виновен!
Пример първи:
http://i269.photobucket.com/albums/jj58 ... CN0096.jpg
http://gallery.nariba.com/data/500/2075 ... 96-med.JPG
Това са две еднакви снимки!Не всички имат хвърковат нет,така че е желателно да зададеш втория адрес за снимка в мнението!
Ще се получи малка и спретната фотография:

Пример втори: Преди минути изтрих четири твои мнения,пуснати за по малко от минута!
Пример трети няма да има!
Пример първи:
http://i269.photobucket.com/albums/jj58 ... CN0096.jpg
http://gallery.nariba.com/data/500/2075 ... 96-med.JPG
Това са две еднакви снимки!Не всички имат хвърковат нет,така че е желателно да зададеш втория адрес за снимка в мнението!
Ще се получи малка и спретната фотография:
Пример втори: Преди минути изтрих четири твои мнения,пуснати за по малко от минута!
Пример трети няма да има!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега Никола, давай малко по спокоино и всичко ще се оправи. Моите първи снимки качени тук също изглеждаха така, аз сам се уплаших като видях колко скролиране се наложи за да си ги видя сам. Може би трябва първо да попрочетеш по форумът и тогаз да попишеш толкова активно. Замисли се сериозно ако искаш да останеш тук ( аз лично искам да си тук ) върху третият птимер на Sapuna1971. Защото тук модераторите са малко строги а така и трябва. Това е един от малкото форуми в които има строги и стоиностни правила и се стараем да ги спазваме. Така, че използваи търсачката за правила и други теми които искаш да пускаш или провериш и един съвет. Знам, че ще ти е проблем с търсачката за някои букви използваи десен бутон копи и пеист ( ctrl+c = kopi ctrl+v = paste ) и си готов. Знам по сложно е но за съжаление се налага.
Стига съм ти писал, че модераторите ще вземат да ми се карат, че им иземам функцийте.
Стига съм ти писал, че модераторите ще вземат да ми се карат, че им иземам функцийте.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Гърция
Здравейте, аз съм нов и имам няколко въпроса към ходилите и знаещите!Как е положението на Потами? Аз ходих 2 пъти тази година но водата непрекъснато падаше и се ловяха маломерни кефали. Хора който са ходили пролетта и началото на лятото преди водата да почне да пада са много доволни.....кефали от половинка до кило и по-нагоре а също и шарани на плувка. Сега обаче не знам как е и ще съм много благодарен ако някой ме просветли ка са нещата понеже мисля да ходя сега в неделя. Благодаря!.....и по-големи риби за всеки !!!
Здравей,колега Никола.Аз и в момента съм в Гърция.Ти къд по-точно ходиш? Кой е най близкия град?
Колеги да ви питам каде се намира това Потами? Язовир ли е или река?