Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- Модератор
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Благодарско Митев, че отключи темата !Митев написа:Той Киреску обича да щрака по клавиатурата , мрази да мисли
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Бе признай си, че си бил за мренки по околовръстното по тъмна доба.Илаш написа: Между другото се бях запътил да ловя щука в близката баластиера.Да не си помислиш нещо де....

@dantho.mihov, той МитеФ обича да затваря теми, мрази да мисли за последствията!

А на мен пък ми прави впечатление лекотата, с която Телескопа и той гледа накъде духа вятъра, и става един такъв маааазен, хлъзгав.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ще ти отговоря на Лични,за да не предизвикваме ново заключване на темата,за разлика от теб,аз съм отговорен член на Форума!!!GODzillata написа:...А на мен пък ми прави впечатление лекотата, с която Телескопа и той гледа накъде духа вятъра, и става един такъв маааазен, хлъзгав.....

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Ей, който не е гледал 10-те мини серии на Band of Brothers /Братя по оръжие/ - да го гледа...днес отметнах 5 серии.
10-серийният телевизионен сериал “Братя по оръжие” е истинско епическо постижение, което може да се сравни с най- големите шедьоври, излезли на голям екран за Втората световна война.
Продуциран от Стивън Спийлбърг и Том Ханкс, сериалът е вдъхновен от кинохита “Спасяването на Редник Райън” и до голяма степен се доближава до визуалните постижения на филма.“Братя по оръжие” е сериал, който се отличава с реалистичния и достоверен разказ за истинския живот на войниците-парашутисти по време на Втората световна война. Историята е базирана на едноименната книга на Стивън Амброуз - “Братя по оръжие” и проследява създаването на прочутата Пета рота от 506-парашутен полк на 101-ва американска военно-въздушна дивизия.
С проявения героизъм в сраженията с германската армия след десанта в Нормандия, тя е определена от висши военни и историци като едно от най- добрите поделения в цялата история на американската армия. Сериалът е създаден с уникалния бюджет 125 милиона долара.
Известният актьор Том Ханкс е копродуцент, сценарист и режисьор на сериала. През 2002 година сериалът е номиран в 19 категории от престижните телевизионни награди Еми и печели 6 от тях, включително приза за “Най-добър мини-сериал”.
Така също “Братя по оръжие” печели наградата Златен глобус за “Най-добър мини-сериал”, наградата на Американския филмов институт и наградата на писателската гилдия за 2003 година.

10-серийният телевизионен сериал “Братя по оръжие” е истинско епическо постижение, което може да се сравни с най- големите шедьоври, излезли на голям екран за Втората световна война.
Продуциран от Стивън Спийлбърг и Том Ханкс, сериалът е вдъхновен от кинохита “Спасяването на Редник Райън” и до голяма степен се доближава до визуалните постижения на филма.“Братя по оръжие” е сериал, който се отличава с реалистичния и достоверен разказ за истинския живот на войниците-парашутисти по време на Втората световна война. Историята е базирана на едноименната книга на Стивън Амброуз - “Братя по оръжие” и проследява създаването на прочутата Пета рота от 506-парашутен полк на 101-ва американска военно-въздушна дивизия.
С проявения героизъм в сраженията с германската армия след десанта в Нормандия, тя е определена от висши военни и историци като едно от най- добрите поделения в цялата история на американската армия. Сериалът е създаден с уникалния бюджет 125 милиона долара.
Известният актьор Том Ханкс е копродуцент, сценарист и режисьор на сериала. През 2002 година сериалът е номиран в 19 категории от престижните телевизионни награди Еми и печели 6 от тях, включително приза за “Най-добър мини-сериал”.
Така също “Братя по оръжие” печели наградата Златен глобус за “Най-добър мини-сериал”, наградата на Американския филмов институт и наградата на писателската гилдия за 2003 година.

От кои мренки,бели или черниGODzillata написа: Бе признай си, че си бил за мренки.....mrgreen:

защото там само косатки

http://www.youtube.com/watch?v=44CcpkRqSaI" onclick="window.open(this.href);return false;Телескоп написа:
Ще ти отговоря на Лични,за да не предизвикваме ново заключване на темата,за разлика от теб,аз съм отговорен член на Форума!!!

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
- Павел Иванов
Пускам една "бариера" на всичкото съпреходник
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/fGYEXYPy3Mw?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/fGYEXYPy3Mw?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Фащам си Митьовото подмишка . Сипвам си едно да му казвам наздраве

та да не пие сам , щот като го прави и върши разни глюпости де не са за пред ора . Пускам на нас ей туй да ни ромоли :
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/J44svOLtxnk?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/J44svOLtxnk?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
и настъпва повсеместна радост
Баси , не смея да ида пак на кръчма щот вчера кат забегнах на такава , тука чак прехода беше спрел
Нищо де , към осем все пак ще забегна щото ако и вчера да беше петък вечер днес е събота такава .
пп - гледам Илаша е гепвал от на детето от PS3то снимки и ги пейства наволя
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/fGYEXYPy3Mw?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/fGYEXYPy3Mw?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Фащам си Митьовото подмишка . Сипвам си едно да му казвам наздраве

та да не пие сам , щот като го прави и върши разни глюпости де не са за пред ора . Пускам на нас ей туй да ни ромоли :
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/J44svOLtxnk?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/J44svOLtxnk?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
и настъпва повсеместна радост

Баси , не смея да ида пак на кръчма щот вчера кат забегнах на такава , тука чак прехода беше спрел

Нищо де , към осем все пак ще забегна щото ако и вчера да беше петък вечер днес е събота такава .
пп - гледам Илаша е гепвал от на детето от PS3то снимки и ги пейства наволя

Последно промяна от Павел Иванов на Съб Фев 22, 2014 6:37 pm, променено общо 1 път.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Ами то на твоите години, само на форума ти е останало да си член!Телескоп написа:
...аз съм отговорен член на Форума!!!

Взимай пример от младежа ИлаЕш - ходи за мренки, а ти, Ачо, само за бодливи костури.

@Ае, ПаФка, че върви ли т'ва виски без цигарка?

- Павел Иванов
Точно над мен жизнерадостно пърпори един Дайкин УруроСарара , който жизнерадостно изсмуква цигареният дим
Не ми е зор да снимам пепелника обаче 
пп - инак жената след девет години не пушене си пуши и тя душманската от година време насам

пп - инак жената след девет години не пушене си пуши и тя душманската от година време насам

Павел Иванов
Павел Иванов
Че какво им е на моите годинки,я виж къв левент съм!GODzillata написа:....Ами то на твоите години, само на форума ти е останало да си член!

Хайде да не отваряме дума за твоите годинки и скиорските ти умения,а най-малко пък за телосложението ти!

Той,Илаша,само ходи на мренки....GODzillata написа:Взимай пример от младежа ИлаЕш - ходи за мренки, а ти, Ачо, само за бодливи костури....

Последно промяна от Ачо ♣ на Съб Фев 22, 2014 7:00 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
Ооох,
И на мен ми падна камък от сърцето
!
Че "Прехода" функционира и отново си имаме "Хайд парк" във форума !
И то за какво да го затрием - за нищо, да го ева !!!!!!!!!!!
Верно, че не можем да се обичкаме всичките заедно
,
Но поне можем да се поддържаме !
Още повече, че ни предстои в най-близко бъдеще да достигне нещо значимо - 10 000 поста и 100 000 влизания в темата,
Което само по себе си е постижение !
Кире,
Нали писа' "Хокей, хокей, има сделка" ???????
Къде завиваш пак към цигарите - още повече, че в Мрежата и да искаш, не можеш да пушиш !
И на мен ми падна камък от сърцето

Че "Прехода" функционира и отново си имаме "Хайд парк" във форума !
И то за какво да го затрием - за нищо, да го ева !!!!!!!!!!!
Верно, че не можем да се обичкаме всичките заедно

Но поне можем да се поддържаме !
Още повече, че ни предстои в най-близко бъдеще да достигне нещо значимо - 10 000 поста и 100 000 влизания в темата,
Което само по себе си е постижение !
Кире,
Нали писа' "Хокей, хокей, има сделка" ???????
Къде завиваш пак към цигарите - още повече, че в Мрежата и да искаш, не можеш да пушиш !
- Павел Иванов
Ами просто ревнува че съм фанал Ивето у фокус а не негоG.Petkov написа:...Кире,
Нали писа...

Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
Снощи така се бях ядосал от катинарчето на темата,
Че сутринта тръгнах на риба в най-"кривото" си настроение !
Което неминуемо се отрази и на успеваемостта ми
!
Хората до мен ги попиляха,

А аз там на оранжевото столче, едва се се разписах и след обяда почнах да ловя уклей, че да има какво да изпържа за вечеря
!
Срам и резил, да се ева в майстора
!
И след тирадата, дето я написах за влакната, колко трябва да са съвременни и т.н.,
Попитах колегата с плетената шапка, щото го гледам, че напъва яко конеца :
- С какъв повод ловиш ?
Онзи отговори:
- С 0.18
!!!!!!!
А на мен основното ми е 0.16, с повод 0.134 флуорокарбон, сийбаломайката,
Обаче онзи си има късмета и му кълве и ги лови на 0.18 !
Добре, че като се стопли и дойде една "бяла риба" - та обядвахме и пихме бири на поляната
,
Та малко ми се оправи настроението
!
Че сутринта тръгнах на риба в най-"кривото" си настроение !
Което неминуемо се отрази и на успеваемостта ми

Хората до мен ги попиляха,
А аз там на оранжевото столче, едва се се разписах и след обяда почнах да ловя уклей, че да има какво да изпържа за вечеря

Срам и резил, да се ева в майстора

И след тирадата, дето я написах за влакната, колко трябва да са съвременни и т.н.,
Попитах колегата с плетената шапка, щото го гледам, че напъва яко конеца :
- С какъв повод ловиш ?
Онзи отговори:
- С 0.18

А на мен основното ми е 0.16, с повод 0.134 флуорокарбон, сийбаломайката,
Обаче онзи си има късмета и му кълве и ги лови на 0.18 !
Добре, че като се стопли и дойде една "бяла риба" - та обядвахме и пихме бири на поляната

Та малко ми се оправи настроението

- Павел Иванов
Георге , това на Санчо Панса ли е бре ?
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Aчка, к'ви са тия усмивки от старите ленти?
Тъй като гледам, снимките са правени със Смяна-8 преди 40 години поне.
@Жоре, не го апя Павлето бре, просто ми стана чудно, че пие виското с шоколадче, докато аз бих си запалил една пура поне.

@Жоре, не го апя Павлето бре, просто ми стана чудно, че пие виското с шоколадче, докато аз бих си запалил една пура поне.

...а аз си хванах около 60 белевици и ги сложихме в буркан със саламура и след две седмици ще пробвам какво е станало.Хайде
на всички.