Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
CBA е най-мизерния магазин, който някога съм виждал.
-
- вече хвърля и на тежко
Може но тук няма общо с тях просто конкурса е обявен от тях уйкенд за двама..Ако беше за някоя реклама нямаше да искам помщ от колеги даже Аз щях да я анатемосам,става дума за снимката само на моите приятели...nnedialko написа:CBA е най-мизерния магазин, който някога съм виждал.
Хора има много,ама Човеци вече няма............
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Абе то хубаво,ама това е най - неподходящото място (тема),в което можеше да публикуваш тея щуротии (меко казано).

- falco2
- ще става разбирач
Колеги, актуално инфо за приличен чаушан.
Благодаря.
Благодаря.
40извора дава чаушан.
На микрото . 

някой има ли информация за микрото да ли върви някъв риболов
-
- разбира нещата
Излизат червеноперки и чаушани, но за 10 кинта според мен не си залужава .... Верно ще направиш 5-6 кила риба, но каква
по-добре идете на Войводиново до Трофея, излзиат каракуди по 400-500 гр. ! На Руенското езеро също е тръгнала каракудата и някой инцедентен шаран.

- SammY
- фен клуб-скобар
Вчера бях на Трофей-Войводиново , колегата alankulu1987 ми разясни ситуацията на ЛС и се оказа абсолютно прав
Лових на щека 10м , стръвта ми беше шаран червей , пинки и торен , като най-добре взема на шарен , а на торен вземат малко по едри риби (точно както ми каза колегата) , аз настоявах за тях и лових на торен с бял повечето време
Хванах 7/8кг риба м/у 200-700гр , като най често посетителите на живарника бях 350-500гр рибета . На мач и фидер риболова е доста по резултатен , но аз си упорствах с щеката
За деня се закачиха и няколко шаранчета , но само едно около 2кг беше извадено . Аз нямах късмета да закача бонус
Прекрасно място за риболов , единствено не ми хареса това , че е много плитък и имаше едн бърборан , който като дойдеше при мен и ми секваше риболова ... май беше глътнал микрофон 

Митко мисля, че на тази каракуда се накефи повечеfalco2 написа:Колеги, актуално инфо за приличен чаушан.
Благодаря.

Сега майтапа на страна с колегата Falco се накефихме на дърти каракуди от 300 до 700 800 грама на ВОЙВОДИНОВО на р-ник ТРОФЕЙ! не го взимайте за реклама просто споделям какво беше положението миналата седмица ,аз лично бях доволен,а колегата той ще каже

Крайния резултат на края на деня беше 10 кг.
- SammY
- фен клуб-скобар
Колега и за реклама да го вземат , какво ти пука
водоемчето ври от риба и който отиде няма да се разочарова ... Аз му правя безплатна реклама постоянно , просто си струва да го рекламираш , както и всички други рибарници на който има добро количество риба 

[quote="SammY"]Колега и за реклама да го вземат , какво ти пука
водоемчето ври от риба и който отиде няма да се разочарова ... Аз му правя безплатна реклама постоянно , просто си струва да го рекламираш , както и всички други рибарници на който има добро количество риба
[/quote
Обещаха,че ще оправят пътя,нещо да са направили по въпроса?

Обещаха,че ще оправят пътя,нещо да са направили по въпроса?

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
още нищо не са барали страшен батак е пътя особено сега с тия дъждове
- SammY
- фен клуб-скобар
Аз когато ходих пътя беше лош , но и с ниска кола се минаваше . Сега с тези дъждове , сигурно е по зле положението 

- larybalky
- научил се да хвърля
Cocon lake(полицейския) до Труд също е оворил някой ходил ли е да каже какво излиза?
Мераклия