Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Дяково
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: яз.Дяково
Каракудата на плувка лиCERRUTI написа:Приятели ходиха преди няколко дни-Каракуда на торен,дори и мряна са хванали!!!

-
- фен клуб-скобар
Това от коя страна е??кой ръкавCERRUTI написа:Да ловили са само на леко.....

- CERRUTI
- сериозен играч
Пътя е преди караулката,на ГугълМапс можеш да го видиш!RiBaRa999 написа:Това от коя страна е??кой ръкавCERRUTI написа:Да ловили са само на леко.....

Някой има ли информация каква риба излиза в момента на Дяково-имам впредвид и от хищните и от мирните?
Колеги може ли някой да отметне по удобните места за риболов на язовира:

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Айде де колеги, някой който посещава редовно водоема няма ли да се включи с малко помощ 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
От към кременишкия залив излиза дребен костур на рибе,уклей на бял и каракуда на царевица.
Някои ходил ли е скоро там?Излиза ли изобщо някаква риба.Аз последно бях там миналия месец и от 6 до обяд нямаше нито едно кълване на царевица и торен.Колегите около мен имаха същия успех тоест никакъв.

- Батко Емо
- разбира нещата
Откривал ли е некой на Дяково,има ли каракуда и въобще какво кълве или от кал нема ни инфо ни риба
Ако некой може да каже и за нивото?Па,че има в края на юни 

Някаква идея къде по язовира мога да пробвам да търся костура по това време на годината?
-
- новобранец
Някой ходил ли е скоро на язовира? Кълве ли нещо в момента? От пътя се вижда, че нивото е спаднало драстично.
Някой да е ходил скоро на Дяково?