Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yankosan »

Една круша 37мм.от Шкорпиловци:
Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа:Една круша 37мм.от Шкорпиловци:
Изображение

Изображение
Изображение
Някой е секал в моя район :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Бока, иновативен си. Кефиш. Досега ползувах S-Owner Treble ST-46TN 2X 2/0. Но си мисля, че е адски голяма кука. Не се виждам с 3/0, честно! Тройките на Рапала много приличат на DAM. Харесват ми. Всичко останало ще имам в предвид.

Янко, това не е Шкорпиловци! Миналата година им пресуших рапаните :idea: :D Кльонка е готин. Няколко дена вече лакирам петичката. Изпи един литър лак. :D Опитва се да издава звуци и в кутията с лак. Егати нетърпеливката. :wink:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Diman написа:Янко, това не е Шкорпиловци!
Кльонка е готин. Няколко дена вече лакирам петичката. Изпи един литър лак. :D Опитва се да издава звуци и в кутията с лак. Егати нетърпеливката. :wink:
Так пише в гуглито,а дръвцето е от устието на Камчия,близо до Шкорпиловци :D
пп.Питаш ли ме като лакирам цели,а... :lol:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yankosan написа:...Питаш ли ме като лакирам цели,а... :lol:
:finga: :rolleyes:

Абре, Троли, изтрезней, че ше те питам нещо?! :wink:
Тролка, къде е Мага към днешна дата?! Че не съм свикнал да ми се губят готини хора :idea: :!:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа: Так пише в гуглито,а дръвцето е от устието на Камчия,близо до Шкорпиловци :D
пп.Питаш ли ме като лакирам цели,а... :lol:
Янко,това не е нито кк Шкорпеловци нито кк Камчия, :wink: това е рибарската бука на гр.Бяла :lol: точно тук ни свърши бензина на Яхтичката :lol: :rolleyes: :lol: -олисани в преследване на едни Лефери и Паламуди на тролинг :mrgreen: Изображение Изображение Изображение
Последно промяна от toci23 на Сря Фев 26, 2014 9:56 pm, променено общо 1 път.
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Екстра е крушата, ама снимката е от Балчик... :D
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Абе Тоци, ква "бяла" и тебе те гони.... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:Абе Тоци, ква "бяла" и тебе те гони.... :lol:
Тука мога да се обзалижа :lol: на кило канче и бурканче :lol: че това е буната на Бяла :wink:Изображение
Последно промяна от toci23 на Сря Фев 26, 2014 10:20 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мага е ценно копеле и даже се притеснявам от него на тема знания и интелект,все едно ми чете мислите,но ги формулира по-добре и само мога да му мълча и да се съгласявам!Познавам единствено неговата бивша партия и той е готино и интелигентно копеле,но все пак е по-малък от секъде и не се натрапва,а си действа тайно-40-ка през 2013г.-показа ми снимки! :wink: Чатка ги Мага нещата в кльонкането и е "100 години напред спрямо мен",но си има минуси типично за Заралии..,но това не ме бърка! Доста пъти съм го гепвал да казва нещата перфектно-превъзходно и просто няма какво да добавя,защото към съвършенството не можеш да прибавиш или отнемеш!Знам и гарантирам,че успа Калинукс и го заведе на секретно място,та го направи звезда,па от там стана скандал с Краси-112 и .....доста съм в час с клюките и си правя изводите за сомовете и кльонкаджиите! :wink: Благодаря ви на "тримката + Атос",че ми запалихте чивиите отново и ще се пробвам тая година в кльонкането! :oops: Имам проблеми с изкарването на звука,просто ме гепва нервата и всеки звук ми е различен!А и кльонкам по втория начин,който ТИ -Димане обясни преди години! :idea: :wink: Звукът го вадя при вкарването,а не при изкарването! :oops: :roll: Бе секс и сомолов ,си е едно и също! :rolleyes: :drinkers:Вибрато да има и всичко е точно! :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Айде да не те вътря Тоци... :lol: ...Тази скала, като на Дувър и силозите за зърно ги помня много добре. Виж на картата на Google, къде има силози в Бяла. Ако пък има някой от Балчик ще ти каже. :wink:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:Айде да не те вътря Тоци... :lol: .. :lol: . Ако пък има някой от Балчик ще ти каже. :wink:
Не нужно никой да ми обяснява :rolleyes: сам видях че не е Бяла :rolleyes: А пък за увътрянето :lol: споко мн съм подготвен :lol: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Бе да го питам Ицето,къде е фанат според него този сом на Ивито на кльонк? :roll: :rolleyes: Знам ситуацията до удъра от първо лице,но за мястото нищо не знам! :cry: :oops: Знам и кой е бил капо седмица на кльонк и хоп оня лудия идва нощеска и прас=Троли да го духа! :cry: :oops: Бе гадно копили е и че го резнем при първа възможност! 8) :rolleyes: :drinkers: До тука беше,сега аз ще го сецам и надцаквам 20години напред! :evil: :twisted: :oops: :rolleyes: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

toci23 написа:
yco написа:Айде да не те вътря Тоци... :lol: .. :lol: . Ако пък има някой от Балчик ще ти каже. :wink:
Не нужно никой да ми обяснява :rolleyes: сам видях че не е Бяла :rolleyes: А пък за увътрянето :lol: споко мн съм подготвен :lol: :drinkers:
Най-интресно, че най-хубавия им изглед не си го рекламират... :(
Тука едвам намерих една...

Изображение

http://toprentacar.bg/bg/%D0%BA%D0%BE%D ... 0%B8%D0%BA" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, не знам къде точно е хванат, но знам къде е умрял. :mrgreen: Краси да си трие и почвата под снимката следващият път.... :wink: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”