Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Мнение
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- ще става разбирач
Мнение
http://prodavalnik.com/boloneza-mifine- ... -i43061167" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Re: Мнение
Някой ако си е купел болонеза от колегата да сподели за какво става въпрос.В момента са свършели слет 10 дена ще го заредят,мисля да взема една.
-
- научил се да хвърля
На мен лично визуално и като парсметри за тези пари ми харесва ако не е няква лигня мисля, че е добро предложение.
-
- ще става разбирач
Ами незнам как ще е лигава с тази акция 10-40
-
- научил се да хвърля
На ниския клас въдици акцията не винаги е фактор според мен от лични наблюдения поздравиolegdimitrov написа:На мен лично визуално и като парсметри за тези пари ми харесва ако не е няква лигня мисля, че е добро предложение.

-
- ще става разбирач
Какво ще рече това поздрави-добре ли е или не става
- stefan4etoo
- сериозен играч
Иска да каже че и с тази акция може да е сопол.Дано някой каже че не е де,че да се уредиш и със здраве да си я ползваш.Лично за мен за тези пари и за грамажа и може да става въдичката, ама знае ли човекdimito80 написа:Какво ще рече това поздрави-добре ли е или не става

-
- ще става разбирач
Да колега stefan4etoo прав си аз филма ми е ,че ако е взема ще я ползвам в годината не повече от 5 пъте за това питам.
- anton jambol
- фен клуб-скобар
за тези пари този грамаж и тази акция пък и марка ГЕГА от всякаде било и за един час да я ползваш нищо не е вярно в описанието не съм я притежавал и ни искамdimito80 написа:Да колега stefan4etoo прав си аз филма ми е ,че ако е взема ще я ползвам в годината не повече от 5 пъте за това питам.
Хвани и пусни не бъди алчен
-
- ще става разбирач
още мнения колеги
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Какво още, ясно е, че нито дължината ще е тази, нито теглото, нито пък акцията?
Как си представяш да хвърлиш 40гр олово с ултра тънка, супер-мега карбонова въдица, изпъната като стрела и дълга 6.20м с тегло 280гр?
Разбира се всичко това само за 75лв, защото е разпродажба.
Разпродажба, но след 10 дни ще ги заредят пак, защото са свършили
Та, ако ми позволиш да обобщя, единствения смисъл да се коментира тая обява е, ако ще изкараме пари или ако правим услуга на продавача.
Как си представяш да хвърлиш 40гр олово с ултра тънка, супер-мега карбонова въдица, изпъната като стрела и дълга 6.20м с тегло 280гр?
Разпродажба, но след 10 дни ще ги заредят пак, защото са свършили

Та, ако ми позволиш да обобщя, единствения смисъл да се коментира тая обява е, ако ще изкараме пари или ако правим услуга на продавача.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- ще става разбирач
Точно това ми е идеята ако някой колега се е набутал да каже да не се набутваме и ние.
-
- вече хвърля и на тежко
+1.Да добавя,че ако са верни параметрите,т.е акция 10-40,280гр. тегло,6.20м дължина,материал карбон,в което доста се съмнявам,тази въдица ще струва към 500лв.И още нещо-дори да приемем,че само акцията е вярна-как ще изхвърлиш плувки 1гр-2гр на разстояние двайсетина метра?chirusa_bg написа:Какво още, ясно е, че нито дължината ще е тази, нито теглото, нито пък акцията?
Разпродажба, но след 10 дни ще ги заредят пак, защото са свършили![]()
- batvanko1
- ще става разбирач
Колегата има профил и в този сайт и същата обява - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=86&t=87083" onclick="window.open(this.href);return false;, а и вече има човек който си е купил въпросната болонеза, можеш да го попиташ за всичките тези неща. Относно колегата който продава пръчката, мога да кажа че е много коректен, аз лично съм си закупил от него телекарп и съм доволен.
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
-
- ще става разбирач
колегата fels не е купил болонезата свършели аз говорих с него