Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от koda33 »

И аз не знам от какъв материал са , въпреки че съм хвърлял един път с тях ))) риба не хванах .
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

къца - кълве написа:Здравейте !
Наближава времето на воблера.Ловил съм най-рано на трети март на Огоста кефал 1,700 кг.Беше налапал цялата жабка,но си остана само един.От април нататък е голяма сила.Имам едно предложение за вас.Който направи клипче на уловена риба с воблер "КЪЦА - КЪЛВЕ" така,че да се вижда ясно воблера ще получи от мен четири воблера.Куриерската доставка ще бъде за моя сметка така,че само трябва да се разкара до офиса.Предложението важи до края на юни 2014 г.Ако няма срок може да ме разорите. :D
Еее да го бях прочел тва вчера.Имам вчера една риба изкарана с твой воблер
п.п.1 Отивам да мятам :lol:
п.п.2 До юни месец наистина ще дялкаш без пари-поне скъси срока :drinkers:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

:D :D :D :D
Последно промяна от къца - кълве на Вто Фев 18, 2014 7:03 pm, променено общо 1 път.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Няма да скъся срока,но ще поставя условие да има поне четири улавяния на клип за всеки воблер по една риба. :D :D :D :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

И аз не знам от какъв материал са , въпреки че съм хвърлял един път с тях ))) риба не хванах .
От пластмаса са.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Хитрец си ти Къца )))) сега ме караш да си купувам воблери , за да спечеля евентуално още 4 такива .Промени малко условието на състазанието , щото ще има да дялкаш цяла година за без пари ))), например за най-голяма риба 6 воблера, за второ и трето 4 и 2 воблера , доставката от теб.Поздрави !

Условието остава до края на юни.Четири улавяния на клип.Четири воблера, доставката за моя сметка.Надявам се да ударжа на думата си.До сега съм удържал думата надявам се,че и сега ще успея. :rolleyes:
Gutierez
новобранец
новобранец

Мнение от Gutierez »

Ти имаш няколко култови клипчета от преди. Тези с болонозата къртят направо!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Gutierez написа:Ти имаш няколко култови клипчета от преди. Тези с болонозата къртят направо!
Хора, колеги, нека да дадем картбланш на човека. Той се мъчи да прави воблери- производство БГ.... И, ако воблерите са добри и ловят, защо да не подкрепим българското?

Я също много го критикувах преди време за риболова на кефал със сомски пръчки или за оне нанизани кефали или такива в мивки.., нещо подобно, вече не помня за кВо беше точно. Предполагам, че след срещите с П.И. и Мунчо, Къца си е направил изводите относно риболова на кефал... и така...

п.п. Смятам лично да пробвам воблерите на колегата, като си поръчам една шепа на пролет, тъй като имам добри отзиви за тях от колеги... Виждам вече, Къца се пробва да прави по големи воблери и за други риби, а ако направи и някой морски ще е още по добре...
ОПРЕДЕЛЕНО, ТОВА- да си никой и да се опитваш да направиш нещо и да го наложиш на "умрял" пазар като българския, си заслужава адмирации...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

ОПРЕДЕЛЕНО, ТОВА- да си никой и да се опитваш да направиш нещо и да го наложиш на "умрял" пазар като българския, си заслужава адмирации...

Благодаря приятелю !
Няма да говоря за качествата на моите воблери.Който направи клип с четири улавяния с воблер "КЪЦА - КЪЛВЕ" така,че да се вижда ясно воблера до края на юни 2014 г. ще получи от мен четири воблера,като куриерската услуга ще бъде за моя сметка.Не е вярно,че ше ги дялкам напразно подобни клипове ще ме зарадват повече от парите които бих взел за тях.
Поздрави !
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Здравейте !
Времето се затопля и няма да се изненадам ако се появят клипове.Ще отсъствам десетина дни.Ако има клипове ще отговоря на всички като се върна.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Къца, вземи поосветли малко хората, как ги правиш те воблери, т.е. от дърво ли са?, от пластмаса? В смисъла- никой няма да ти вземе бизнеса, но малко осветление относно изработката и съдържанието им като матрИал или начин на изработка.... би била добра реклама.... Ама, най важно е да ловят..

п.п. И на мен да ми пратиш 5-6 броя да ги пробвам, без жабките, че нещо не ма кефи да ловя с жаби... Утре ще ти дам на лични адреса..

п.п. Я няма да участвам в томболата с клиповете, щото няма кой да снима, ама ако ловят добре, ще пиша откровено тук.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Стонин МаХенд »

Vid написа:Къца, вземи поосветли малко хората, как ги правиш те воблери, т.е. от дърво ли са?, от пластмаса? В смисъла- никой няма да ти вземе бизнеса, но малко осветление относно изработката и съдържанието им като матрИал или начин на изработка.... би била добра реклама.... Ама, най важно е да ловят..

п.п. И на мен да ми пратиш 5-6 броя да ги пробвам, без жабките, че нещо не ма кефи да ловя с жаби... Утре ще ти дам на лични адреса..

п.п. Я няма да участвам в томболата с клиповете, щото няма кой да снима, ама ако ловят добре, ще пиша откровено тук.
Вземи си и една жаба поне!
Къцата със сигурност ще ти предложи бонус и ако имаш възможност, избери си я със жълто коремче и зелено гръбче.
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Видьо, наистина само ще спечелиш, ако си вземеш и жабки. И двете си имат хубава, специфична игра. Ама ти ще се увериш сам де.
Аватар
DEATHMETAL82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DEATHMETAL82 »

Жабето в някои случаи е просто незаменимо, янтренските тупалки след забраната много налитат :)
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Ловят жабите бе неска даже и клипове направих да се включа в бонуса на Къца-Кълве,ама сега ша мисля как да кача клипчетата(някой да помага)За 2-а часа 9 риби ,7 са на жабата :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”