Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р. Чая 04.07.
- Local
- учете се от него
р. Чая 04.07.
Колеги буквално преди 1 час се прибрах от реката и съм доста доволен . Чудих се какво да правя следобеда и реших , че въпреки и мътната вода рибата ще кълве , защото миналата година имах два три подобни излета . Взех си аз 6-метровата щека , едно столче бял и торен червей , боцнах се на едно място в града (Асеновград) наречено Ставрида и зачаках . Ситуацията беше следната : Водата мътна но не и кална идеална за риболов на тежко . Избрах тази стръв , защото в мътната вода най-лесно се намира от рибата и е най-миризлива . Някои от вас може да ме упрекнат защо изпозвам щека , но ми е супер удобна , идеалната дължина за това място , лека и не се наложи да навивам по сто пъти . Линия : леко речно перце , едно олово от 7 гр и кука бяла номер 11 мустад . Постоянно сменях дълбочината и стръвта , докато усетих че работата е на 2,5 м и на торен червей . За периода от 18 ч до 21 ч хванах около 35 мряни , доста големи , а другите си ги пуснах и 1 добър кефал. Излета беше приятен заради прохладното време и липсата на плажуващи . Знам , че този материал може да подразни пак rimohit, но поканата все още важи
. Наслука колеги и да ми е вкусна мряната утре вечер . 

Клавиатура риба не лови!!!
- Cougar
- ще става разбирач
Re: р. Чая 04.07.
Честито!
Наистина като е замътена водата след дъжд, земният червей е хит, защото по това време точно рибите го намират естествено във водата.
Обаче ако Чая е "малката" рекичка за която говореше, най-добре вземай един як воблер, заставай под рибарника на Бачково и ги подчесвай.
Наистина като е замътена водата след дъжд, земният червей е хит, защото по това време точно рибите го намират естествено във водата.
Обаче ако Чая е "малката" рекичка за която говореше, най-добре вземай един як воблер, заставай под рибарника на Бачково и ги подчесвай.

- Local
- учете се от него
Cougar , не е това малката рекична , но малката рекична се влива в нея . Наричат я Лясковската , ако се сещаш , трябва да се сещаш щом се сети за рибарника на Бачково
. Тази година рибарника не можа да го бутне голямата вода и за жалост пъстървата е рядко явлени , но си взима на жива стръв , на какавида и червей . А до колкото малката рекичка днес си купих три Мепса и утре съм на линия.
. Stefko няма стига с тия мрени , като взимат какво да ги правя
. Айде колеги наслука и да знаете всяка риба си има рибаря . 

-
- сериозен играч
бррррррррррррррррр....
Како да кажа
Все време като нама , но ще проуча транспорта как е до Асеновград
или ще навия кума по семейному да дойдем ,хем природата ви хубава
хем и мрените хлъзгави
Аз още наща тунджанска мрена не съм пробвал
ама като нищо ще е първо ваща
Браво ЛОКАЛЕ
Радвам се че има и други фенова на тази риба
Како да кажа

Все време като нама , но ще проуча транспорта как е до Асеновград
или ще навия кума по семейному да дойдем ,хем природата ви хубава
хем и мрените хлъзгави

Аз още наща тунджанска мрена не съм пробвал

ама като нищо ще е първо ваща
Браво ЛОКАЛЕ
Радвам се че има и други фенова на тази риба
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- сериозен играч
абе ти си гаден сиирджия
и агитатор
само ми пускаш мухите (или май мрените)
хе хе
Да влезеш в Бургас и каквото най- много искаш ( нали за там се точиш)
УСПЕХ
и агитатор

хе хе
Да влезеш в Бургас и каквото най- много искаш ( нали за там се точиш)
УСПЕХ
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Cougar
- ще става разбирач
Е към Лясково не съм ходил. Даже сега като нямам и карта съвсем се чудя това дали няма да е към Югово.Local написа:Цоугар , не е това малката рекична
Юговската река имаше разни притоци, но не съм я проучвал. Май там имаше някакви ерозии и свлачища, та.....
Някой знае ли сайта на Българските карти, да се ориентирам?
- Local
- учете се от него