Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Туин Распер
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Еееее, пак ми завъртя каскета
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОСТЯНСТВОТО
Стоичков имаше една приказка - Който играе пичели ха ха
Постарал си се, браво
Аз миналата седмица бях в отпуск и с едно приятелче ,,прескочихме до Ряхово във вторник и едва се добрах до пристанището от сняг, но направих първото капо за сезона
Цял ден мятах като луд ина дъно с живо рибе и всичко което имах в кутията, ама не ще ли, не ще
Р.С. Виж в галерията ми.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОСТЯНСТВОТО

Аз миналата седмица бях в отпуск и с едно приятелче ,,прескочихме до Ряхово във вторник и едва се добрах до пристанището от сняг, но направих първото капо за сезона

Р.С. Виж в галерията ми.
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Айде да го гледаш пакceslav написа:За клипа лично гарантирам,защото го гледах 20тина минути по-късно!
А познавам и ловеца и оператора!

- dimitar_
- сериозен играч
Защо ли вече не се учудвам Павка , като видя какво правите двамата със Стефко , просто ви признавам от всякъде !
През седмицата се видях с бат Ицо и Младен от Исперих и също говорихме за тази наша "краста" . Даже днес ходих да гледам някой друг спининг , то се разбра , че човек винаги има какво да учи покрай вас ... .
Поздрави за хубавият улов и за новото запознанство с колегата !!!
През седмицата се видях с бат Ицо и Младен от Исперих и също говорихме за тази наша "краста" . Даже днес ходих да гледам някой друг спининг , то се разбра , че човек винаги има какво да учи покрай вас ... .
Поздрави за хубавият улов и за новото запознанство с колегата !!!
Дааа.... Обиколих 2-3-4-5-6. Нищо. Водата е малко мътна. На 6-та в залива плаваха два пеликана и куп гмурци. Видях на 100 м над 2-ра, между падналите върби хищник да гони и му заметнах, но не пое и се скри под клоните. Не беше ден...ceslav написа:Днес имам информация за един ФИАТ на една буна!
Собственика да каже нещо???