около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: около Бургас ????

Мнение от Mich »

Днес видях, че излиза таранка на моста преди новоселци ама има много народ и местата са ограничени
който не лови, няма да яде :)
Аватар
КОЛЬО
новобранец
новобранец

Мнение от КОЛЬО »

Mich написа:Днес видях, че излиза таранка на моста преди новоселци ама има много народ и местата са ограничени
И е толкова едра,че не си заслужава да разпъваш прът за такава риба,освен ако не храниш котки с нея. :smt078
Methokill
новобранец
новобранец

Мнение от Methokill »

Зад бензиностанцията беше стабилно грипосан язовира.Човека върна най-големите риби,но са не повече от 20-30..Не ме питайте от къде знам.....Въпроса е сега къде ще ходим да подърпаме някое друго шаранче??Чувам добри думи за средецкия,но не съм ходил там.Мисля да пробвам в близките дни..
Аватар
GogoBuboleto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от GogoBuboleto »

Methokill написа:Зад бензиностанцията беше стабилно грипосан язовира.Човека върна най-големите риби,но са не повече от 20-30..Не ме питайте от къде знам.....Въпроса е сега къде ще ходим да подърпаме някое друго шаранче??Чувам добри думи за средецкия,но не съм ходил там.Мисля да пробвам в близките дни..
В средцкия сега не излиза по-едро, почакай малко да се раздвижи рибата и да излезе и едрата каракуда.
Methokill
новобранец
новобранец

Мнение от Methokill »

Чувам за някакво минаване на 2.5 кг бариера за нашия район....Каракуда ме е вземала един път на косъм,то по-скоро аз я взех.. хахаха Тя едва ли разбра нещо..Аз съм се ориентирал към шаранджийския риболов,но тук в нашия град май май....Искам шарании ,амурииииии......Това ми е тръпката,но.......

Има една група във фейсбук - РИБОЛОВ КРАЙ БУРГАС..Преди няколко дни момче е влизало със сонар и не се е видяла риба ... Два ,три дни е прекарал там с доста добро оборудване откъм такъми и аромати и тн.. но НИКОЙ....То е ясно ,че Мандрата трудно може да се опази,прекалено е голяма,но някой друг язовир може да се използва за предимно спортен риболов...Незнам какво да направим по въпроса.Няма зарибяване ,няма надзор.И физическата саморазправа не оправя нещата...Гледам на Вая правят кейчета и насипват брега за образуване на секторчета за риболов,но там е сложна работа..Трябва да се направи пречиствателна станция на Долно Езерово,за която е спечелен проект до колкото разбрах...Там може да мръдне работата,но пак.....Въобще много съм отчаян.....много.......ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ НЕЩО!Един язовир под общински надзор с общинска охрана или де да знам и аз....Мечта ми е да има един язовир като в другите градове ТУК................
Аватар
omegasportz
новобранец
новобранец

Мнение от omegasportz »

е аз съм това момче за риболова на Мандрата ;)
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vesofr »

Тая година пак ни изклецаха за Ясна поляна и Ново Паничарево,мамка им!!!Колкото сбирки и протести да правим,файда май няма.Докато имаме дупедавци и интересчии на власт водоемите ще се унищожават от мрежари,а за въдичарите-един среден.......!!!
Не кълве,не кълве,че спре.
Аватар
Patera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Patera »

На Ново Паничарево не съм ходил, но съм ходил на Ясна Поляна, и като знам , каква красота е, съм съгласен донякъде да е забранен, защото всички знаем, каква свинщина ще стане. От друга страна, пък, най-вероятно риба там няма да остане с тая забрана :evil:
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vesofr »

Свинщината я правят шопите,дето са на почивка в Приморско,те не ходят за риба а да пият,ядат и се...ат.А за това,че няма да остане риба,можете да бъдете сигурни.Един колега във Facebook e нащракал какво правят тия от стената с мрежите -не почиват.https://www.facebook.com/ProtivZabranataNaAzasnaPolana" onclick="window.open(this.href);return false;
Не кълве,не кълве,че спре.
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

Абе кво стана пак ве нали ги нямаше в проекто заповедта Я.Поляна и Н.Паничарево и яз.Камчия що пак са ги вкарали тия мръсни кумунисти... ах ах болен съм .. Някой ако знае подписка дали е организирана някъде както имаше за други язовири в ПРОЕКТО заповедта за забрана да пише,или по скоро направо да я поства тука и да направим каквото е необходимо за да има къде да се ходи за риба в нашия край,защото поне за мен друг язовир освен Я.поляна няма другото е пор...фия. Съжалявам за припряния коментар но буквално вдигнах температура сега като разбрах.
http://iara.government.bg/wp-content/up ... %D0%B8.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

Между другото вчера минах край моста на Константиново,огледах 5-10 мин.Митинг вадеха таранки около 150 гр. , не бих ги нарекъл дребни говорейки за таранка ,и не редки шаранчета между 300-700 гр(не редки - на час по едно а таранки през 15 мин)- с такова впечатление останах от живарниците които видях и хората които поразпитах. ловят на черъв и царевица. Разбира се маломерните шаранчета си се унищожават(прибират) но това надали учудва някого.
Methokill
новобранец
новобранец

Мнение от Methokill »

Няма светлина в тунела...
KGR
новобранец
новобранец

Мнение от KGR »

Днес си направих подарък по случай Националния празник 3-ти март.Манговците на помпата с мрежите ядоха кура.Дано им е харесало пък който присъства и изпита насладата която изпитах аз може да пише какво стана:wink:
Честит празник на всички Българи и несе предавайте звънете ежедневно на 112 да неги оставяме да дишат нито за миг
Аватар
GogoBuboleto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от GogoBuboleto »

Я раздуй ?!
Аватар
doktor5
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от doktor5 »

Methokill написа:Зад бензиностанцията беше стабилно грипосан язовира.Човека върна най-големите риби,но са не повече от 20-30..Не ме питайте от къде знам.....Въпроса е сега къде ще ходим да подърпаме някое друго шаранче??Чувам добри думи за средецкия,но не съм ходил там.Мисля да пробвам в близките дни..
В сряда снимахме с Мишката филм на рибарника до Бензиностанцията.
Касапница!
Най-едрите риби бяха по 1,5кг. Рибата е повече от водата! :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”