Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
По първи абзац - даже не съм и разбрал, щото при толкова спа-, "руската" баня въобще не ми вдъхна доверие, пък към хамам - нямам интерес.GODzillata написа:Забеллежка: ползването на спа цнтъра не включва руска баня и хамам.- така ли е, Жоре?
И ако го сравниш с Гранда - е?![]()
Базата им за настаняване не ме впечатли, освен това ме дразнят хотели с изисквания за минимален брой нощувки!
По втори абзац - досега ГХВ беше без конкуренция, ама днес там са едни познати, та разбрах за много ниски температури на водата, което не е добре. Може и новите хотели, които са в по-ниското да "цакат" с топлата вода старите, които са по-нависоко, ама това са само догадки, без никаква яснота по въпроса.
А целият гъдел е в топлата, ама топла, поне 36-37 С вода. Няма ли я нея, всичко друго е прост/просто хотел

По третия абзац - при тези цени, какво те боли оная работа

Иначе, "Макси" е много по-лачен отвсякъде, ама и цените са впечатляващи

Абе погледнах-пише-22 евро на човек.Ние сме 4ма-та,не е за мен.Но-добре е направен,спор няма-може да им пожелая да гледат по платежоспособни клиенти.В момента,на страницата им гледат 4 потребители-Бате Гошо,трябва пак да го поканят за рекламно лице.

Риболовци.
На мен либовницата ми е 20 евро на ден

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
- GODzillata
vatus56 написа:Късно през нощта, преди предстоящ изпит, телефона на видният видински преподавател г-н Кирил Петров, звъни:
- Ало?
- Спиш ли, гад мръсна?
- Да.
Спиш нали, а ние тук учим цяла нощ.
...

Ето една истинска история - по късна доба ми звъни телефона, сънен вдигам и отсреща разпознавам гласа на една ученичка, на която съм й дал номера си, за да ми се обадя някой ден, та моето куче да

Ние тук се шегувкаме, а май сме в навечерието на WWIII.

Последно промяна от GODzillata на Нед Мар 02, 2014 8:28 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Ама, не може кандидат за евро-модератор да пише подобни неща .............Илаш написа:На мен либовницата ми е 20 евро на ден ...

Дори и така да е, трябва да се търсят други вербални възможности !
И граматическа грешка даже има

А сега, извън контекста на темата /за модераторите, били те и евро 3/!
Илаш-е,
Би ли споделил, какво точно прави въпросната, за гореуказаната сума

И това е в конкретно избрани дни или среднодневно възнаграждение за по-продължителен период

А ние се избръснахме с мотиките и хапнахме доматити с колцитиGODzillata написа: Ето една истинска история - по късна доба ми звъни телефона, сънен вдигам и отсреща разпознавам гласа на една ученичка, на която съм й дал номера си, за да ми се обадя някой ден, та моето куче данейното........ама посред нощ едва ли беше за това.......та тя мъртво пияна мотика ми фъфли "ко праиш уе".....

Даскалеееее,внимавай с тез ученички бре.И таз кучешката легенда някак си...

Бе не е всеки ден,амаG.Petkov написа:Илаш написа: Би ли споделил, какво точно прави въпросната, за гореуказаната сума?
И това е в конкретно избрани дни или среднодневно възнаграждение за по-продължителен период?

- Павел Иванов
Люс , кой го е страх от мечки не ходи в гората
Инак от честият ми контакт с япончета едно нещо ми е направило силно впечатление , на кой от тях съм му споменал че нещо от предлаганите от него неща ми е скъпо , ми е отговорил с едно и също - "щом ви е скъпо , сменете си бизнеса"

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павка-те япончетата,от растояние,може да си говорят врели некипели.Тука по София-не съм виждал много да шарят по бизнес.Веднъж на терминала си чаках,и кацна една делегация от тях.То не беха посрещания с рози-то не беше клекане.А пичовете въъоръжени с последен модел фотоапарати,стативи-от влизането в залата наснимаха всичко,все едно Летището е най важното в държавата.Качиха се на автобуса и с градския транспорт,да се умешат с тълпата.На Витоша пак ги мяркам-само снимки правят и са по тихи от тревата,хапват сандвичи и не влизат в ресторант.На морето не съм виждал никога-Японец,По Спатата също.Та повече ти говорят ми се струва.Иначе специално на Велинград,имам няколко сезона на почивка кто дете-общо ми се събира над 200 дни по града,но от едно по старо време.Тогава за 20 кинта се почиваше-10 дни-с яденето.Но спата има и по тънкана,зависи къде търсиш.

Риболовци.
- G.Petkov
Еее, да,Илаш написа: ...Абе общо взето втвърдява омекналия карбон със всички подръчни средства ...
То сега карбона не е като онзи от старото време, особено стъклопласта си беше перманентно твръд

А освен подръчните, орални методики не се ли предвиждат ?
Или за тях се иска допълнително материално стимулиране, извън оферираните до този момент стойности

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Павел Иванов
Люс , разстоянието от София до Токио е 9225.0 km по въздушен път . Не ми е ясно защо очакваш да е пълно с япончета по Витошка
То и като дестинация не сме им първа грижа та ... Ти самият колко пъти отскочи до Япония , ей тъй , да поснимаш
Или поне на японски ресторант ходи ли да пробваш как е при тях ? От време на време попадам на едно предаване за екстремните спестяващи по TLC , мамата са си ебали направо
22 евро за СПА с включена закуска си е доста под летвата за средностатичен такъв не само у нас а и на всякъде . Не мисля че е зор да се набие човек в някое мухлясало място с претенции за СПА и ниски цени , само и само да обяви че е бил на такова .
Краси , той Трапера сигур яко заляга над риболовните учебници та за туй го отнема такъв

Краси , той Трапера сигур яко заляга над риболовните учебници та за туй го отнема такъв

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Ние пък днес ловихме литрови костури на яз. Кърджали в едно ужасно време съпроводено с проливен дъжд.
Това е щот още сме млади и дъжд не ни плаши. Бах мааму, бях толкоз подгизнал, че над неопреновия гащеризон бях кат къпан
А, костурите излязоха в района на Сухово, при много лошо време.
Почнахме от с.Китница-втичалото на р.Арда, минахме през с.Сухово и стигнахме до с.Главатарци.... (яз.Кърджали). Излетът ни завърши на понтоните на Моби Дик при Ангел с мерло гарнирано обилно със сом и ядки от шаран......
Такъв дъжд "не ме е перал от казармата", но излетът беше уникален..............
Някоя снимка, как изглежда р.Арда на устието на язовира, щото в тоя порой други не можах да направя... Природата е толкоз красива и уникална, дори и в това дъждовно време, че душата ме се напълни в този уикенд, до следващия де.... и пак и пак.....

Почнахме от с.Китница-втичалото на р.Арда, минахме през с.Сухово и стигнахме до с.Главатарци.... (яз.Кърджали). Излетът ни завърши на понтоните на Моби Дик при Ангел с мерло гарнирано обилно със сом и ядки от шаран......
Такъв дъжд "не ме е перал от казармата", но излетът беше уникален..............
Някоя снимка, как изглежда р.Арда на устието на язовира, щото в тоя порой други не можах да направя... Природата е толкоз красива и уникална, дори и в това дъждовно време, че душата ме се напълни в този уикенд, до следващия де.... и пак и пак.....

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
Пичове, нещата не отиват на добре, инфарктът и инсултът се надпреварват кой първи да почука на вратата ми.....
.........счупих всички свои досегашни рекорди:

...скоро кантарът няма да може да ме хване и ще трябва да ходя да се меря на ония, на които мерят животни за предаване на "Родопа".

...скоро кантарът няма да може да ме хване и ще трябва да ходя да се меря на ония, на които мерят животни за предаване на "Родопа".

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Жив и здрав да си даскале ,но намали малко калориите,че има оше много риба за ловене
,много ученички за учене
а и други хубави неща за правене.