Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- rikitikitavi
- разбира нещата
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
И те са се снимали с риби на язовир Цонево ли?kamaka написа:Колеги и Колежки да ви помоля да подкрепите със едно харесване снимката на мои приятели които участват в конкурс за най-влюбена двойка пазарувала във магазин на СВА - харесването на снимката ще им позволи да съберат повече гласове и евентуално да спечелят конкурса който преключва в 17 часа на 20.02.14г -ето линк към снимката,гласува се чрез фейсбук също вашите семейства и приятели от техните фейсбуци могат да харесат снимката-Благодаря...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Много ми е интересно как проверяват за мрежи, може би гледат за тапички по повърхноста
В язовира почти няма залив, който да не е преграден с мрежи. В залива на "козя река" е нещо страшно, под мостовите на чудните скали е същата работа, пред село Аспарухово е нещо страшно, да не говорим за от среща. Направо не знам как са проверявали
Другия вариант е да имат информация кога се минава за проверка и да си вадят мрежите.

В язовира почти няма залив, който да не е преграден с мрежи. В залива на "козя река" е нещо страшно, под мостовите на чудните скали е същата работа, пред село Аспарухово е нещо страшно, да не говорим за от среща. Направо не знам как са проверявали

Днес на рибната борса имаше едри платики и червеноперки чудя се от къде ли са? 

- Stanimir17
- сериозен играч
https://www.facebook.com/groups/714547271908970/" onclick="window.open(this.href);return false;
Направих Група във facebook, ще спретна едно писмо и ще го пратя от името на групата. Хубаво е повече хора да се съберем в групата. Влезте и канете приятелите си.
Направих Група във facebook, ще спретна едно писмо и ще го пратя от името на групата. Хубаво е повече хора да се съберем в групата. Влезте и канете приятелите си.
In vino veritas!

-
- вече хвърля и на тежко
В неделя смятам да пробвам КФО СТАА на Цонюву и ще докладвам. Ако някой междувременно ме опъти, къде какво и как ще му бъда благодарен. Хайде със здраве. 

На Чудните скали-дребосък колкото щеш.
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Не е баш дребосък, прилични баби илизаха миналата неделя.
Но тогава беше топло и слънчево, а утре ще е хладно, та може би ще има разлика в риболова.

На Чудните скали вчера беше голям панаир. Играе много риба, но предимно дребосък. На мач и директен телескоп се прави приличен риболов с правилно подхранване и фин такъм. Излиза уклей във всякякви размери, дребни до средни бабушки и по някоя дребна платичка 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- вече хвърля и на тежко
Обещания отчет. Той колегата Koleff е бил достатъчно ясен и подробен, но пък съм обещал, така че давам. На средната снимка на колегата Koleff се виждаме на отсрещния бряг. Та там, същата работа, дребосъка играе на повърхността. Учуден съм колко много уклеят е активен през това време на годината. След като установихме това се пренасочихме към него. Риболова беше сравнително труден тъй като се бяхме подготвили за дънен риболов на мач и директни, но се оказа че рибата е между втория и третия метър. След обяд дори че беше качила и по-горе и тъй като търсехне целенасочено уклейки стигнахме и до 1.5-1.2 метра дълбочина на директните. Излета го пиша от успешните. Времето беше прекрасно за това място на язовира, нямаше почти никакъв вятър само лек полъх от време на време. Резултата - 3-4 кг. за двама души мешано уклей, бабушка и една платичка. Платичката удари на 2 м дълбочина, при положение, че дъното е на 4.5 м. Хайде със здраве. 

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Толкова спокоен язовира не съм го виждал. Все като ида, духа поривист страничен вятър 

В петък пак там...ситуацията е същата...

рибата която си тръгна с мен

рибата която си тръгна с мен

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ

Риболова на дребни червеноперки върви с пълна сила на Чудните скали. Рибите си искат храна и фин такъм. Уклея днес го нямаше никакъв. Информация тук обаче почти липсва
Добре че е Явор да драсне някой ред. Днес имаше над 100 човека на скалите. Това е паркинга към 15 часа

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
По снимките съдя,че инфото у форума върши чудеса.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
На 01.03. начакълената отбивка цял преди обед висене без бутване, следобед на петното влязоха риби с най-ралзичен размер и се получи риболов. Само бабушки, като имаше една изненада - не лоша червеноперка, но само една. В понеделник приятел ходи там пак, но риби така и не са се завъртяли.
Колкото до мрежите... Есента пред Ченге беше мазало... На Дебелец - също. Козя ряка я стържат от години... Звънял съм на ИАРА, ама може би са били на лов, защото никой не вдига...
А Чакълената отбивка е осрана здраво с боклуци! Как може такова нещо?
Пластмасови бутилки, стъклени бутилки, изпочупени такива, платмасови прибори и чинийки, полуизгорени пластмаси и найлони, опаковки от какво ли не, парчета от "парашути"...
Гнусна работа! Това не са следи от колеги, хора или народ! Не са и от свине! Свинете са разумни и хитри същества и не трябва да им се преписват подобни лишени от всякаква умисъл действия...
Чистете след себе си и си събирайте боклуците в торбички, които отнасяйте до първия казан в прилежащите съвсем наблизо села... Или до града си, ако не ви се спира!
Колкото до мрежите... Есента пред Ченге беше мазало... На Дебелец - също. Козя ряка я стържат от години... Звънял съм на ИАРА, ама може би са били на лов, защото никой не вдига...
А Чакълената отбивка е осрана здраво с боклуци! Как може такова нещо?
Пластмасови бутилки, стъклени бутилки, изпочупени такива, платмасови прибори и чинийки, полуизгорени пластмаси и найлони, опаковки от какво ли не, парчета от "парашути"...
Гнусна работа! Това не са следи от колеги, хора или народ! Не са и от свине! Свинете са разумни и хитри същества и не трябва да им се преписват подобни лишени от всякаква умисъл действия...
Чистете след себе си и си събирайте боклуците в торбички, които отнасяйте до първия казан в прилежащите съвсем наблизо села... Или до града си, ако не ви се спира!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"