Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

мнение за сонар Piranha Max 175
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- borislav_v
- новобранец
мнение за сонар Piranha Max 175
здравеите решил съм този месец да си купя сонар за сега съм се спрял на този http://www.humminbird.bg/3423/Piranha_Max_175/" onclick="window.open(this.href);return false; сонара ще се ползва за сега за шаранджийски риболов защото все още нямаме мотор за лодката но се надявам скоро време да го ползване и за тролинг въпроса ми е някои има ли впечатления от този сонар и евентуално може ли някои да препоръча нещо по-добро пак за около 300 лв
Re: мнение за сонар Piranha Max 175
Добро е сонарчето колега, сонарното му покритие е 200/455 khz при 455 кхерца и при по-плитки води ще ти дава по-добро детайлно изображение, тоест ще виждаш шараните, а и за тролинг ще става виж и на Лоуранс сонарите в момента имат намаление до края на март месец.
- borislav_v
- новобранец
а някои да ми каже къде в Пловдив има сонари но да са налични не със поръчка защото вече доста магазини обиколих
и не можах да намеря някои да има налични всеки ми вика ако искаш може да си избереш и да го поръчаме то за поръчка и аз мога да си го поръчам от нета искам да го видя преди да го купя единствено в риболовен свят човека каза че очаква доставка към средата на март
и не можах да намеря някои да има налични всеки ми вика ако искаш може да си избереш и да го поръчаме то за поръчка и аз мога да си го поръчам от нета искам да го видя преди да го купя единствено в риболовен свят човека каза че очаква доставка към средата на март
Никъде в Пловдив няма налични, но виж все пак тука: http://www.gpsplovdiv.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- borislav_v
- новобранец
Гледал съм ги там е работата че искам да го поразгледам преди да го купя а и продавача да ми обясни горе долу как се работи с него че това ми е първия сонар до сега не съм ползвал никога
-
- научил се да хвърля
Виж във Филстар колега. Аз си купих същия модел сонар , пробвах го само на симулатор за сега . Много е елементарен за ползване .
- borislav_v
- новобранец
В крайна сметка преди малко си поръчах гармин ехо 200 казаха ми че гармините били по надеждни от хъмимбърда ще видим дали е така някои впечатления от този модел