Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

съвет за телескопи balzer zander
Модератор: sapuna
съвет за телескопи balzer zander
колеги даите мнение за телескопи balzer zander edition IM6 3,60m.20-50g..... от много време бягам от телескопи но тези ми се виждат доста добри за риболов на ваглер за по едри риби,моля за съвет и приблизителната им цена...пръчлетата са френско испълнение и в перфектно състояние въпреки че са на поне 15 годинки...нищо не намерих за тях в интернет....
- голям праз
- фен клуб-скобар
Re: съвет за телескопи balzer zander
Здравей колега. Впечатленията, които мога да споделя по отношение качеството на малко по-старите модели на Balzer са придобити от телескоп на 330см къса сглобка с акция 5-25гр, а те са прекрасни. Една от любимите ми пръчки. Никакви забележки относно изработката.
Надявам се да съм бил полезен.
Надявам се да съм бил полезен.
благодаря колега...
-
- разбира нещата
Притежавам повече от 15 години "шаранов" прът на Балцер, 4.6 м, акция 40-60 гр., водачи силициев карбид,
флуресцентни.Ползвам го за платерина и илария и много риба съм уловил с него.С две думи: реномиран производител и се надявам да не те подведе.
флуресцентни.Ползвам го за платерина и илария и много риба съм уловил с него.С две думи: реномиран производител и се надявам да не те подведе.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
благодаря ви колеги за споделеното мнение,вече няколко месеца ги ползвам тояжките и съм приатно изненадан как се държат на малки и така също на едри риби....невоятно доволен съм...