Проблеми с модела на Рапала Магнум каудаун

Модератор: bobopeli

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Проблеми с модела на Рапала Магнум каудаун

Мнение от Troli Rapala »

Бат Ради,ето ти една работеща алтернатива,която не се лющи и няма да те дразни! :wink: :drinkers:

Изображение
lz3no_TRC
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lz3no_TRC »

:lol:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:...та се убедих,че Ради е много в час! :wink: Просто си прегледах двата Магнума и кво да видиш,он е прав пръч! :rolleyes:
Добрутро, на бат си Ради освен да му стоиш мирно и да слушаш, друго няма какво да направиш :mrgreen: Не е необходимо да си преглеждаш каквото и да е ... освен главата :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

minchoto написа:
Troli Rapala написа:...та се убедих,че Ради е много в час! :wink: Просто си прегледах двата Магнума и кво да видиш,он е прав пръч! :rolleyes:
Добрутро, на бат си Ради освен да му стоиш мирно и да слушаш, друго няма какво да направиш :mrgreen: Не е необходимо да си преглеждаш каквото и да е ... освен главата :mrgreen:
Всеки ден се преглеждам в различни ситуации и с различни хора,та все излизам победител,па не знам как ми става и как ми сеполучава! :oops: :cry: Ако искаш мога и теб да те отворя,щот явно Ради нема тая нужда? :roll: :mrgreen: Питай Адвокате твоя клиент Ради,дали има 8сантови Магнуми направени от Балса,щот другите не са направени от това дърво?Ето ти осмички,дет не си ги виждал и не знаеш,че съществуват и ,че нема да требват никогиш за нищо,мерси! :mrgreen: ! :wink:

Изображение
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:Питай Адвокате твоя клиент Ради,дали има 8сантови Магнуми направени от Балса,щот другите не са направени от това дърво?Ето ти осмички,дет не си ги виждал и не знаеш,че съществуват и ,че нема да требват никогиш за нищо,мерси! :mrgreen: ! :wink:

Изображение
Смешко, по-скоро аз съм клиент, но и приятел на бат ти Ради :mrgreen: Нямам идея дали има точно 8 сантиметрови Магнуми, но пък за сметка на това може да те зарине прав със воблери :lol: Сигурен съм, че има Рапали, за които ти може само да мечтаеш :wink:
Аватар
seeker2
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от seeker2 »

Ааа и Троли има много от тая порода и то все елитни животни от сой!
Кеф ,цена няма
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

minchoto написа:
Troli Rapala написа:Питай Адвокате твоя клиент Ради,дали има 8сантови Магнуми направени от Балса,щот другите не са направени от това дърво?Ето ти осмички,дет не си ги виждал и не знаеш,че съществуват и ,че нема да требват никогиш за нищо,мерси! :mrgreen: ! :wink:

Изображение
Смешко, по-скоро аз съм клиент, но и приятел на бат ти Ради :mrgreen: Нямам идея дали има точно 8 сантиметрови Магнуми, но пък за сметка на това може да те зарине прав със воблери :lol: Сигурен съм, че има Рапали, за които ти може само да мечтаеш :wink:
Бе тебе,не те ли наритах в главата като некомпетентен на тема кльонкане и сомове,па сега ми се пънеш там дет съм БОГ и нема Ради,нема млади и всичко е под моя нож? :shock: Копай си царевицата и не се занимавай със страшни воблери и хора!Всяка жаба си знае гьола,ма не и ти,та пак треа да те наритам щот се бъркаш в тема,която ти е мистика и не слушкаш,а директно скачаш в тъмното и страшното,а там се яде човешко...! :cry: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

seeker2 написа:Ааа и Троли има много от тая порода и то все елитни животни от сой!
Дресирам ги с години и това наричам лудост,а не нещо друго! :oops: :cry: Имането и Количеството е едно,а качеството според Аристотел е съвсем друга категория! :idea: Гладувал съм доста воблери,та не се давам лесно на критики от лаици,но това го разбират само Търсачите-2! :wink: :drinkers:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:Бе тебе,не те ли наритах в главата като некомпетентен на тема кльонкане и сомове,па сега ми се пънеш там дет съм БОГ и нема Ради,нема млади и всичко е под моя нож? :shock: Копай си царевицата и не се занимавай със страшни воблери и хора!Всяка жаба си знае гьола,ма не и ти,та пак треа да те наритам щот се бъркаш в тема,която ти е мистика и не слушкаш,а директно скачаш в тъмното и страшното,а там се яде човешко...! :cry: :drinkers:
Чакам с огромно нетърпение следващата ни среща, че да ме нариташ, надявам се да е по-скоро :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Вече хиляда пъти ме наричат Смешко по форумите,та имам Юбилей и треа да черпим! :mrgreen: :drinkers: Срещата вече беше проведена,но бития дори и не разбра,че е в нокаут и то защото е в амок и треа да му ръсиме амоняк за свестяване! :mrgreen: :drinkers: Казано накратко:Жертвата е в позиция Каунтдаун! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :rolleyes:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:Вече хиляда пъти ме наричат Смешко по форумите..
Защо ли? .. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

minchoto написа:
Е,щот ти си казал,а не щот имам 30страници в Албума с риби на тролинг! :cry: :oops:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:
minchoto написа:
Е,щот ти си казал,а не щот имам 30страници в Албума с риби на тролинг! :cry: :oops:
Не знаех, че във мивки и вани може да се практикува тролинг :lol: Таз със релийза най-ми хареса от албума ти:

Изображение

Това на кой водоем е, ако не е тайна?

п.п. Упс, май съм объркал снимките, таз не е със релийза :lol: Търся, ама нещо не я намирам :rolleyes:
Ще ти дам един безплатен съвет, за който дори не искам да ме черпиш - ИЗТРИЙ СИ ЦЕЛИЯ "АЛБУМ", Смешко! :finga:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Напротив,няма да го трия а ще го допълня с поне хиляда релийзнати риби от вкусни,по-вкусни па нека те боли! :mrgreen: :drinkers:

Изображение

Към 3 кила релийз! :wink:

Изображение

Изображение

Жалко,че при теб няма кво да се види! :cry: :cry: :cry: :rolleyes: Та само с плюене,най-много да станеш Барекoff! :butthead:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:Напротив,няма да го трия а ще го допълня с поне хиляда релийзнати риби от вкусни,по-вкусни па нека те боли! :mrgreen: :drinkers:

Изображение
Хиляда, казваш? WOW :shock: Да ти кажа, стигнах до осма страница на "албума" ти, мисля че по-нататък на всеки би му дошло "ту мъч" :( Само релийзи бре, релийз след релийз! Вземи и някоя да хапнеш, че то от толкоз релийзи направо си се стопил :shock: Та, по-полека си рекламирай "албума", че да не се загледат повече хора у него :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”