Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

4 X 4
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
А какво ще кажете за оригиналния джип: http://www.landwind-bg.com/home.htm
Това му е хубаво на китайското, че няма ментета!

Това му е хубаво на китайското, че няма ментета!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

GODzillata, здрасти братко! Не мога да ти дам съвет за автомобила, но искам да ти благодаря за темата, и най вече за съдържанието й. Вярвай ми - разкъртих се от смях. Даже я препоръчах на мой приятел, поклонник на марката. Но за него тя е
Во, блят!! Просто самая лучшая в мире. Пак ти благодаря - създаде ми супер настроение. Желая ти успех в покупката!!

Хмм... текезарката му е майката
Вярвай ми, няма по-добра джипка за екстремни ситуации от нея
, мисля и сам го знаеш.Малко са старички, но пък ще тегли лодка и ще те вози на риба и на лов евентуално, ако си ловец разбира се, а няма да ходи на изложение.Изборът си е твой и успех 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Не се бях заглеждал до сега ,по-подробно в китайския джип.Доста добро изпълнение,а и съотношение цена /оборудване.Личи си почерка на Исузо,купето на дългата база Фронтера/Исузо/малко променено от пред,с добрия двигател2.8тди, добра комбинация.Ще видиме какво ще покаже времето.За Дайхатсу Фероза мога да ти кажа-карах го 3г. без никакви ядове.Здрав джип за неговия клас и малко повече джип от Витарата.Е,за града Витара може би е малко по-добре като возене,но това е друг въпрос,интересуващ повечето жени.
Всичко може,но не всеки го можe.

- GODzillata
@runner, а знаеш ли за оня, дето преди да си купи джипка два дни стоял в канала на сервиза, за да я оглежда отдолу, та чак вече вкъщи установил, че е купил кабрио.
@asini, цъ, само рибар съм, не ме кефи многото ходене при лова.
Ама като си взема джип...хм, освен да се отдам на сафари?
@MITKO70, мда, копирали са Фронтерата без задръжки.
Само че швабите след краш - теста казали, че досега толкова калпава кола не са виждали.
Наскоро закупени китайски джипове вече се продават на половин цена, смятай колко са готини.

@asini, цъ, само рибар съм, не ме кефи многото ходене при лова.
Ама като си взема джип...хм, освен да се отдам на сафари?

@MITKO70, мда, копирали са Фронтерата без задръжки.

Само че швабите след краш - теста казали, че досега толкова калпава кола не са виждали.
Наскоро закупени китайски джипове вече се продават на половин цена, смятай колко са готини.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- barutchiata ©
- Администратор
- GODzillata
- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Годзила,аз карам Исузу Тропер 2.8 ТDI,но вече остаря иначе си върви където и както си иска.До сега не ме е оставил никъде и със лодка отзад.Те са едно към едно със Опел Фронтера,и ходова част и двигател.Сега и този Китаец,явно са го копирали.Ако си намериш Исузу на сносна цена го взимай и си го стегни,няма да съжаляваш.Сега държат и ниски цени мисля !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Само гледай да е с блокаж, че иначе нищо не правим.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
неее
Рено не струват Абе кво ми разправяш на една кола дето емблемата и е като П.....ка кво чакаш от нея Земи си немски автомобил за да си сигурен е ще те надживее .Френските са кокони .италианските са нахакани с електроника боклуци .След като си купих последната кола която карам и до ден днешен се обедих че гермаците наистина могат дса правят и разбират от автомобили .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс