Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
В събота бях на другия платен на черни връх( този които е срещу селото) за там получих информация, че рибата не е грипосвана. Сутринта играеха доста добри шарани по 2-3 кг , но така и не клъвнаха само малки взимах на царевичка. И после дъжда ме прогони.
Димитър Димитров ( 161)
Сега ми се ходи,ставам - пак вали.....Писна ми!Или време нямам или климата не го позволява
-
- сериозен играч
Там бяхме началото на ноември.Имаше малки,но взехме и по-големи.Ето малко снимки от миналата есен.161 написа:В събота бях на другия платен на черни връх( този които е срещу селото) за там получих информация, че рибата не е грипосвана. Сутринта играеха доста добри шарани по 2-3 кг , но така и не клъвнаха само малки взимах на царевичка. И после дъжда ме прогони.

Донякъде е добре ;че и тази година Ясна поляна е забранен,
- Mich
- ще става разбирач
И кое му е добретоnigerieca написа:Донякъде е добре ;че и тази година Ясна поляна е забранен,

който не лови, няма да яде 

Днес въпреки всичко отидох за риба и то именно зад бензиностанцията.Тегаво беше на дъно,но си направих кефа.Едно шаранче малко над кило така на око и едно бебче,дето незнам как е налапало тази кука номер 4
До мен имаше група колеги на плЮФка и тапа.Вадиха доста по-доволно - най-голямото го теглиха на кантара на пазача - 2.350 кг.Вадиха и щука на блесна.Единственото лошо е ,че къщичката е изгоряла стабилно-авария в инсталацията я е оставилана основи...
Починах си и се заредих с позитивна енергия въпреки неприятното време и слабия улов.Накрая то надделя и ме изгони от язовирчето.Качвам малко снимки от днешния излет.
Снимах и шаранчето,но телефона прецени,че няма смисъл
и не е запазил снимката...

Починах си и се заредих с позитивна енергия въпреки неприятното време и слабия улов.Накрая то надделя и ме изгони от язовирчето.Качвам малко снимки от днешния излет.
Снимах и шаранчето,но телефона прецени,че няма смисъл

-
- научил се да хвърля
на новоселци под гробищата и като цяло от тази страна е фряшкано с червенопери (средни към едри като преоблакдават средните) и тук таме някоя таранка. Захранка кюспе - риболова на 3ти от 8 до 11 сутринта - трима човека една кофа риба, като в крайна сметка бяха отбрани около 20 по едри перки и 2те едри таранки, другата риба си плува свободна... на торен е по голям шанса за таранка, но и на бял ходи. Перката не подбира. зарбавили бяхме царевицата, може би щеше да имаме по голяма успеваемост с каракудата.
п.с. колегите които прибираха таранчици с големината на цаца да не се чудят след 2 години какво ще хващат и защо не хващат...а може би и затова не споменават за риблова ??????
п.с. колегите които прибираха таранчици с големината на цаца да не се чудят след 2 години какво ще хващат и защо не хващат...а може би и затова не споменават за риблова ??????
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- Patera
- вече хвърля и на тежко
Здравейте, колеги! Да попитам, как е на спининг около Бургас, примерно по Факийска, Средецка? Или евентуално на Мандрата някакви костури? 

I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Колега и аз това питамPatera написа:Здравейте, колеги! Да попитам, как е на спининг около Бургас, примерно по Факийска, Средецка? Или евентуално на Мандрата някакви костури?

,макар че съм от Варна почти по цяла седмица съм в Бургас .Ако иска някой съвместно да отидем да поспиненговаме
- ivalpetkov
- разбира нещата
Онзи ден обиколихме със спинингите не да търсим риба а да настроим самоделките. На шлюзите нищо. От там на дигата на помпата пак нищо. Костур изкараха пред мен на плувка до брега в папура. Има го но сега е рано за спининг според мен.Този път имаше 200 коли на поляната но Орките бяха без парашути че от Иара току що им бяха нашаткали актовете.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
А такаааа можело значи.Януари месец мисля беше карам кучето на хотел до Батака и виждам в началото на бетона коли народ лудница.Викам на жената сигурно състезание има и в тоя момент виждам най-в началото в папура некъв идиот вади парашута.И обяснявам на жената че тоя след секунди ше го линчуват състезателите.Уви всички състезатели бяха с парашути 

-
- научил се да хвърля
добре че не си видял изобретението последвало парашута... :Х
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
За бодливата тел ли става въпрос или за новия вид търмък? ...........
След малко отивам зад бензиностанцията да подърпам малко (надявам се).Дано да се е раздвижил.Който иска да заповядаMethokill написа:За бодливата тел ли става въпрос или за новия вид търмък? ...........

- omegasportz
- новобранец
Methokill написа:След малко отивам зад бензиностанцията да подърпам малко (надявам се).Дано да се е раздвижил.Който иска да заповядаMethokill написа:За бодливата тел ли става въпрос или за новия вид търмък? ...........
дай после информация как е преминал риболова