Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Воблери от Spordirect.com ?
Модератор: bobopeli
Воблери от Spordirect.com ?
Здравейте колеги, скоро си взех лодка и съм нов съм в тролинга. Ще правя поръчка от sportsdirect.com и видях, че воблерите са намалени. Проблема е че нищо не разбирам от воблери - бихте ли ми препоръчали кои да взема - 3-4-5 броя. Ще ги влача по язовири за бяла и сом. Наистина ще съм много благодарен, ако някой ми подскаже 3-4 броя които според него са добри. Това са воблерите: http://www.sportsdirect.com/fishing/sea ... hing-Event" onclick="window.open(this.href);return false;
Поздрави
Поздрави

-
- новобранец
Re: Воблери от Spordirect.com ?
Колега не знам тези воблери дали изобщо ще вървят,изглеждат ми доста менталиви.
- kaleeff
- ще става разбирач
Няма що чак от Англия да ги караш. Иди на Илиенци, хем по-тънко ще минеш.
Фен-клуб Таранка!
- Satriani80
- новобранец
Колега, преди време си взех около 10 воблера от SportsDirect и досега нямам риба на тях. Ползвам ги за ловене по р. Дунав от брега. Всеки път им давам шанс, но уви. За цената си имат прилична игра.
Все пак са в раздела морски риболов - сигурно са по-подходящи за море 

Троникс Про..
Хайде, моля ти се
Вземи си нещо по-проверено или доказало се, недей се хвърля на такива неща..
Или както е казано - хубавото и евтиното са в различни магазини...
И аз купувам доста дреболии оттам, но поне 30-40% от нещата са , уви, пълен боклук...
Хайде, моля ти се

Вземи си нещо по-проверено или доказало се, недей се хвърля на такива неща..
Или както е казано - хубавото и евтиното са в различни магазини...
И аз купувам доста дреболии оттам, но поне 30-40% от нещата са , уви, пълен боклук...
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

Колега не се занимавай с глупости.Почти всички сме го правили този номер.Като не знаем и не питаме купуваме каквото ни падне.После почва едно возене на неподходяши воблери и чупене на нерви.Другете лодки обикалят около тебе и хващат по някоя риба ,а ти седиш и гледаш
.Прочети и в двата форума има теми за ловящи воблери доказали се.Аз напримар има 80-90 воблера но съм ги купувал след като съм получил добри отзиви за всеки един от тях.Така че не почвай и ти на принципа проба грешка.Общо взето всеки почва с фирмите Салмо,Рапала и Йо зури.Разгледай тях, виж във двата форума купува продава има доста добри воблери, питай познати за отзиви и най важното НЕ КУПУВАЙ ВОБЛЕРИ НА КИЛО И БЕЗ ДА ЗНАЕШ НИЩО ЗА ТЯХ.Дано съм ти бил полезен 

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
http://voblery.com.ua/catalog.html" onclick="window.open(this.href);return false;
колега няма го даже в каталога!!!
колега няма го даже в каталога!!!

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Мерси на всички за помощта - много ми помогнахте, спестихте ми бъдещи ядове и нерви
Поздрави

Поздрави

-
- ще става разбирач
Колега наблегни на водещите фирми които ти спомена колегата rapala juzuri salmo dam strike pro
- ydobrev75
- разбира нещата
купи си изпитани марки 'боици' а не 'ширпотреба'! 

като искаш по-евтина схема си вземаи салмо .проблема е само куките но за бяла и щука не изисква смяна .