Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Платена любов ...
- SammY
- фен клуб-скобар
Платена любов ...
Здравейте колеги ! Днес направих много резултатен шаранолов на рибарника до Столетово . В последния ден на отпуската ми , времето най-накрая реши да ми "разреши" един риболов
Ставам сутринта в 07:30ч и гледам ... вали ... стана ми тъпо , направих 1 чаша спокойствие в комбинация с кафе и цигара . Към 08:30 / 09:00ч острия ми поглед забеляза , че не вали и толкова ми трябваше ... На 2 на 3 натоварих багажа и гас към Столетово ... май е време за снимки , че много се разписах ...Лових на 2/2.2м дълбочина с плувка 0.75гр , линия 0.125 на 0.11 повод , кука 14 Камасан 651 . За стръв първо хващах по добре на житце с бял , а по късно искаше царевичка с бял . На 2/3 бели се хващаха все дребаци по 6/700гр ...не че по големите бяха много едри , но ... 1/1.5кг все пак е по добре
Така се бях настанил ...

Захранвах само с къпинг , а храната беше 1п. ВДЕ Супер Фид (червен) , 500гр Тимар (черен) и 200/250гр микс Актив (царевица , жито , коноп с аромат скопекс) . Първоначално подложих 7/8 топки храна и шепа семена , после реголярно си дохранвах със малки "топчици" и семена ...

...такива риби се ловяха ...

Малко екшън ...

За сега толкова , други път повече

Така се бях настанил ...

Захранвах само с къпинг , а храната беше 1п. ВДЕ Супер Фид (червен) , 500гр Тимар (черен) и 200/250гр микс Актив (царевица , жито , коноп с аромат скопекс) . Първоначално подложих 7/8 топки храна и шепа семена , после реголярно си дохранвах със малки "топчици" и семена ...

...такива риби се ловяха ...

Малко екшън ...

За сега толкова , други път повече

-
- новобранец
Re: Платена любов ...

Поздравления за добрия излет.
п.п. на каква дистанция ги лови ако не е тайна

Re: Платена любов ...
Как прегази водата на влизане?Реката дали се върна в коритото?