Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
goshotanchev
новобранец
новобранец

Re: Качествени чепарета

Мнение от goshotanchev »

ТОВА ИМАХ ВПРЕДВИД БА :D
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

DSC00545.JPG
:D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

[img]DSC00525.JPG%20[%2075.71%20KiB[/img]

Германче пусни една снимка анфас на фк ако не те затруднявам :D :drinkers:
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

tiho_roev написа:[img]DSC00525.JPG%20[%2075.71%20KiB[/img]

Германче пусни една снимка анфас на фк ако не те затруднявам :D :drinkers:
Заминавам за Тунджа, след три дни :D
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Ето как изглежда чепаре с изкуствени + естествени материали,комбинирано с Фиш скин или Рибя кожа.Използването на този материал тепърва ще се налага според мен но ще пиша и показвам от и за него по-натам..

Изображение

Изображение
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Борка, чепарета с рибя кожа се продават в много рибарски магазини и то не от вчера. Пиша ти го това съвсем добронамерено и без лоши чувства. Аз също си поиграх с кожата и пробвах няколко варианта ,включително и този който си показал. Наистина е много трудоемко ,но пък като го направиш му се кефиш ,защото изглежда красиво и различно.Лошото е ,че кожата се скапва много бързо от морската вода и сатава на лайна.Аз изпробвах два вида кожа и останах разочарован .Дано тази която си намерил да е по-хубава и да имаш добър успех.
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Там е работата ,че нашите магазини са капка в морето,цял свят с това лови предимно.Вярно е,че нашето море не е като другите но всичко е въпрос на доработка.Само ще кажа,че хора които разбират от занаята ловят с тях в точно определени моменти и успехите не закъсняват но по-натам ще пишем пак.
Изображение
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Абсолютно съм съгласен ,че цял свят лови с това .Ако напишеш в чичко Гугал чепарета ,или "сабики" ,излизат страшно много варианти на чепарета с кожа.Щом ги правят хората ,значи има за какво.Исках само да си кажа впечатленията от самия материал -"рибя кожа".Или навън работят с друга ,различна от тази ,която я има при нас ,или аз не съм попаднал на правилната.Дано твоята да е различна ,защото също ще се разочароваш. Уверявам те.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Рибята кожа си е точно това каквото е - кожа от риба,естествен материал и е нормално да се скапва.Освен това скапването на чепарето не е проблем тъй като то е аксесоар и се ползва на момента.Отделен е въпроса,че най-вече по финансови причини много хора го ползват до откат но по този начин се губи най-малкото ефекта на качественото влакно.Ще кажат ,че се притрисаме но именно от това притрисане в един момент идват сериозните успехи.Но тези работи се знаят,естествено и просто си споделяме.Ще си кажа и друго относно кожата.С нея ще се целя в моментите на рядък и много едър сафрид "преливащ" в дребен чернокоп,примерно.Куките ще са минимум 9-ка а бидема трябва да е една идея по-дебел.Стандартните чепарета ,те си вървят но смятам,че в арсенала трябва и от тях.Пиша ги тези работи след много четено и след консултации с кадърни хора.Освен това за едрия чернокоп ще са задължителни.Защо пък да не се тества и при воблерското чепаре вместо силиконите.Общо взето не пречи да има а само да сме здрави и да ни слушат кунките.
Изображение
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Съгласих се . :smt023
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ssg »

Дядо Иван написа:Борка, чепарета с рибя кожа се продават в много рибарски магазини и то не от вчера. Пиша ти го това съвсем добронамерено и без лоши чувства. Аз също си поиграх с кожата и пробвах няколко варианта ,включително и този който си показал. Наистина е много трудоемко ,но пък като го направиш му се кефиш ,защото изглежда красиво и различно.Лошото е ,че кожата се скапва много бързо от морската вода и сатава на лайна.Аз изпробвах два вида кожа и останах разочарован .Дано тази която си намерил да е по-хубава и да имаш добър успех.
Абсолютно съм съгласен че се скапва ужасно бързо,преди две години и аз я пробвах,за по малко от час киснене във водата заприлича точно на сопол а като изсъхна нямаше и помен от иначе страхотните оттенъци които имаше преди да се намокри.
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Borkata написа:Ще си кажа и друго относно кожата.С нея ще се целя в моментите на рядък и много едър сафрид .
ssg , точно това имах в предвид като писах ,че кожата е кофти материал. Но пък не е зле да имаш едно такова в комплекта за моментите с рядка риба ,както е писал Борката. :drinkers:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Дядо Иван написа:Но пък не е зле да имаш едно такова в комплекта за моментите с рядка риба ,както е писал Борката. :drinkers:
Що ли нещо не съм съгласен,като е рядка рибата да пускаш още по натоварено чепаре,бих заложил на нещо по нежно и дребно. Ама както ти го беше казал "всеки сам си знае как да си такова жената" така че това си е мое мнение и никой не трябва да се съобразява с това.

п.п.Тез чаршафи (така ги кръстих още преди 3-4 години като бяха на мода) са красиви и всичко свършва с това (пак е мое мнение де)
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
evgeni jordanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от evgeni jordanov »

Извинете, че не му е тука мястото, ама в момента нещо на чепаре вади ли се някъде?
Или ме насочете към тема, защото пиша от телефон....
Поздрави
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Здравейте, аверчета :D
DSC00547.JPG
DSC00550.JPG
DSC00551.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”