Любимия воблер!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
GE6_HUNT
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Любимия воблер!

Мнение от GE6_HUNT »

Troli Rapala написа:Ма точно у тролинга ли треа да ми се фалат джигитите с тъпите си подвизи?
Не бе колега, само изяснявам, че фактите не съвпадат.
Troli Rapala написа:На тролинг в момента се хващат риби,които са си свършили размножителната работа
Съвсем не мисля, че бялата риба на Жребеца се е размножила вече.
Troli Rapala написа:до като джигита ги праска точно над гнездата и без грам милост
Нашите риби ги взехме на 27-28 и 29 метра дълбочина, да точно където гнездят :P
Troli Rapala написа:Похапнете си хайвер,полезен
Взехме си два мерни мъжкара, целите като въглен черни.

Казах си любимия воблер, въпреки че има и доста недостатъци- пяната, куките, халките и арматурата.
Предлагам да приключим дискусията около джига, защото наистина не е по темата.
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Троли.,ако не е тайна на колко дълбоко ти газеха воблерите. :D благодаря предварително
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

На 2.5метра! :wink: А за двата дена имах десетки удъра на риби,явно мъжки които бутат воблера да се маха и да си вършат работата!И трите риби беха празни мъжкари,като само в едната имаше бели лентички на предела!Знам всичко за Белите риби и ви уверявам,че хайвера се формира през Декември-Януари и най-баятите риби по 5-10кила са МАЙКИ напращели с хайвер и е грехота да ги мачкаш на силикон по "стаите"=зимовищата!Това е единствения начин да набараш елитна риба над 3 кила със силикон,но точно те са хайверните и следва дерзанието,кво да се прави с тия силикони,че са страшно оръжие срещу Бялата,а тя си е Балък наречена не случайно от нашите деди! :cry: :rolleyes: Белите риби на Жребеца се размножават на етапи в продължение на два месеца,щот нали се сещате че нема как хиляда женски да отидат заедно да фърлят,па хиляда мъжкаря после да пазят гнездото! :rolleyes: Всичко е като на конвейр,точно както се прави Форд на поточната линия!Щом взима и гълта воблера,значи си е свършила работата и се храни зверски!Имал съм бели риби на тролинг, на воблер 7санта и вътре намирам 7рибета с подобен размер,просто след размножаването тя се тъпче като за последно и тогава тролинга се отчита на ниво! :idea: После отива в дълбочина и нема намиране,освен в часа на хранене,който ходи го намери,щот треа да си всеки ден на гьола за да го знаеш! :wink: Подразни ме фукането на Дже6 Хънт с 12-сете риби,не че му завиждам и не съм го правил на тролинг за два часа покрай джигитите/треа да изровя старата тема/,но не беше това начина за хвалба!За мен тролинга е по-благородната и спортна дисциплина в риболова на бели риби,защото много рядко можеш да направиш масова сеч и убийства! :idea: :wink: Нищо лично,просто така ги виждам нещата от към устието! :rolleyes: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

spookymiro написа:
От тук нататък няма да ти мълча и в този форум
Аре де,казвай си квото знаеш и можеш повече от мен! :wink: Тръпнем да ти видя "любимия воблер" на Спокимиро с двайсето сома! :roll: :mrgreen: Щот не съм виждал двайсе сома накуп или двайсе кила живо сомско месо! :mrgreen: :drinkers: Та давай,отвори ни на далаверата как се фащат дваесе сома на тролинг? :roll: :rolleyes:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Няма да се оставя на някой,който ми е близал подметките в тролинга и ме е краднал,да ме поучава и да ми се катери по главата!Няма да го позволя и ще си защитавам честа с риби,които са си мои и не са крадени от "приятели",което наблюдавам доста често! :rolleyes: 8) Най-великите си риби съм ги хващал на тунинг на стандартни Рапали,което е субективен интелектуален напън на индивида,а не масова потребителска кошница с ягоди! :idea: :cry: Кой прави тунинг и кви са му резултатите,питам аз? :roll: :rolleyes:
Аватар
GE6_HUNT
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от GE6_HUNT »

Troli Rapala написа:Подразни ме фукането на Дже6 Хънт с 12-сете риби
Не съм казвал, но пак ще повторя. Споменах за рибите, защото твоите данни, за които си много уверен, не съвпадаха с реалните факти на язовира. Просто исках да информирам правилно колегите тролингисти, да не си скъсат ЛЮБИМИТЕ ВОБЛЕРИ в метър вода между гнездата за които говориш, където си бил ти! По никакъв начин не съм искал да останеш с впечатлението че съм те обвинил в лъжа. Не грам лъжа не си казал, само истини особено в предпоследния ти пост всичко е изключително вярно трябва даже да няма тази година забрана за бялата, защото вече си е свършила работата и всичко е ОК, щом яде по няколко рибки и преспедва воблера, значи не е на гнезда а в движение, излюпените малки са вече абсолютно самостоятелни върли хищници, сигурно те са ти правили празните удъри, щото не могат да налапат тройката на воблера ти- слагай по дребни воблери, че тез много големи бре!
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Troli Rapala написа:Няма да се оставя на някой,който ми е близал подметките в тролинга и ме е краднал,да ме поучава и да ми се катери по главата!Няма да го позволя и ще си защитавам честа с риби,които са си мои и не са крадени от "приятели",което наблюдавам доста често! :rolleyes: 8) Най-великите си риби съм ги хващал на тунинг на стандартни Рапали,което е субективен интелектуален напън на индивида,а не масова потребителска кошница с ягоди! :idea: :cry: Кой прави тунинг и кви са му резултатите,питам аз? :roll: :rolleyes:
Пак си поливал акъла...

Всеки е бил новобранец, няма как да си се родил научен.
Имаше едно време, когато ходихме заедно за риба и си споделяхме разни работи.
Нищо не съм крал от теб. Има работи, които си ми казал - никога не съм го крил - но да съм те крал - аре по полека с квалификациите.

Ако си спомняш, магнуми имах в кутиите и преди да те познавам, имам ги и сега. И ловя предимно на тях.
Да, имам любим модел воблери - това са магнумите. В различни размери и цветове, в зависимост от моментната ситуация.

Опитваш се да вкарваш разни интриги - крал съм бил риби? Коя риба съм откраднал? Някога да съм твърдял че съм уловил 70кг сом? Казвал съм че съм го вадил, не че съм хванал рибата. А това е факт - вадил съм рибата около час, че и повече и това може да бъде потвърдено от лодките, които ни бяха наобиколили. Писна ми да го уточнявам заради голямата ти уста.

Може като субективен индивид да се напъваш интелектуално колкото искаш, но последните две години съм хванал десетки пъти повече риби от вида сом от тебе. И да подскачаш и да те е яд, това е положението :wink:.

Вземи се стегни и стига рева като някоя ученичка. Дръж се малко мъжката. Като не се разбираме, не е необходимо да занимаваме хората с това. И с друг колега съм имал различия и съм спрял да поддържам приятелски взаимоотношения, ама човека е мъжкар. Нито е тръгнал да плюе и подскача по мен, нито аз съм тръгнал по него.

Като толкова ти е мерак, вземи и хвани някоя свястна риба и ме удари у земята. Стига лежа на стари лаври.
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Само недей да замесваш думичката мъж,защото още не знаеш значението и! :cry: Вече ти е късно да пораснеш и не мога да ти помогна,дори и да искам!Важното е,че не ти се получава провокацията от която да последва БАН за Троли! 8) Има стари-отлежали във времето теми и там можеш да си видиш кутийката с воблери,а пък Троли ти обясняваше за Магнум Клоун,който ти нямаше но видя че некой на Жребеца е фанал сомета на него и го търсеше под дърво и камък! :rolleyes: :drinkers: И хоп дойде 6-ти Март 2014година и разбирам,че си мноооооого напред в материята тролинг,воблери и риби,а Троли е спал през тези години и не се е развивал за да можеш да го минеш на магистралата към рибите! :shock: :mrgreen: Д а,амо не и колкото по-скоро го осъзнаеш,толкова повече нема да те боли а и ще избегнеш глупостта да скачаш на Троли! :bear:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ДжешХънт,ти си бил сигурно в другия край на язовира и за това има разминаване в данните за резултатите от риболова! :cry: :rolleyes: Наистина не се сетих,да сложа по-дребни воблери и си бях загубил сонара,та играх на сляпо и за това се радвам,че не съм капо и открих чудесно Сезона на Тролинг с три риби,а се бях приготвил за капото!Та едвам се отървах от капото и ти ми биеш 12шамара/бели риби/ на джиг,та как да не се пулим и нервим! :rolleyes: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Най-се зарадвах,че не закачих мрежи щот язовира на 2-ри беше пуст,а бракотата стават все по-нагли!Чак не ми се вярва,че не закачих мрежи! :oops:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Благодаря Троли..къде ти бяха ударите към църквата или към острова .Благодаря предварително
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Krasi-ribata написа:Благодаря Троли..къде ти бяха ударите към църквата или към острова .Благодаря предварително
Ще ти тговори "точно"ама друг път :mrgreen:
Споки, :axe: то го тоя :drinkers: :lol: Искаш ли р-ки магнуми?
То прятелитр са за това...Троли :bear:
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Янич, аз не искам да се занимавам с него ама като ме апе, че го апем и я. Уж седи кротък, после полее акъла и го фанат лудите.

Споменаваш магнуми нещо... :D. Ти само кажи, че искаш да станеш тролингист. Правиме комбина - през деня че тролим, вечерта кльонк. Я че возим, ти че се грижиш за лимонадата. Че ти турим любим воблер колко каракуде за кльонк, че да се чувстваш в свои води. Бели денсър 14см. Имат нужда от малко обработка, че пият вода ама после фатат доволно.

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ох,забравих за Великия Любим Воблер-Бели Денсър,фаща все от дребните сомчета дет са лакоми и не подбират!И е специално препоръчан от "специалиста по тролинг" дет има хиляда лодки и ги сменя всеки ден до полуда!Сега,като му биха шута от всякъде и си седи дома,щот на чуждите лодки е страшен капитан и плаши собствениците! :cry: Янко,ако не ти останат воблери след като ги харизваш без да ги имаш,на мен ми прати от бозата,ако е останала! :roll: :mrgreen: Много ви се радвам на приятелството,да иляди! :mrgreen: :drinkers: Ако ме убедите ще се запиша във вашия риболовен клуб "неудачник",па дано ми върже на големи сомове! :cry: :mrgreen:

:axe: ................. :axe: ....................... :axe: :finga:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Благодаря,yankosan .значи да не чакам отговор. :)))))
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Ох,забравих за Великия Любим Воблер-Бели Денсър,фаща все от дребните сомчета дет са лакоми и не подбират!И е специално препоръчан от "специалиста по тролинг" дет има хиляда лодки и ги сменя всеки ден до полуда!Сега,като му биха шута от всякъде и си седи дома,щот на чуждите лодки е страшен капитан и плаши собствениците! :cry: Янко,ако не ти останат воблери след като ги харизваш без да ги имаш,на мен ми прати от бозата,ако е останала! :roll: :mrgreen: Много ви се радвам на приятелството,да иляди! :mrgreen: :drinkers: Ако ме убедите ще се запиша във вашия риболовен клуб "неудачник",па дано ми върже на големи сомове! :cry: :mrgreen:

:axe: ................. :axe: ....................... :axe: :finga:
Сега пък шута ми били.Смешник си ти Андрешко и голям комплексар....тип завистник.
Не си погледнеш насрания задник в хората се угледа.Толкова си елементарен,та даже не можеш да се сети,че и на рибите им писна от твоите Рапали.
Такъв шут ми биха,та кацнах у Куиксилвер със всички екстри.Следващата година мога да кацнем и у некой Лунд,а след това у Бостън.
Спокомиро колкото и каквито риби хвана миналата година,ти цял живот не си ловил.
И знаеш ли!Разбирам те защо обсъждаш хората.Просто ти няма какво да кажеш за тролинга.Внука ми ще те бие по улов на риби....толкова си запупавел. :D :D :D
Миналата година любимия ми воблер беше Басдрийм.А ти любимия герой....Троли-Капото. :finga: :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”