Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Малко правна консултация
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Хайде сега,аз пък като човек който е минал по този път и си има няколко присъди от преди години,да му кажа нещо на колегата.За да няма проблеми,и за да е сигурен че всичко ще мине по най безболезнен начин,не е лошо да не подценява нещата.Тука става въпрос за човек на някоя партия и ако не се лъжа,мисля че знам за коя.Най добре е да се подготви със свой свидетели и ако се стигне до съд, да си има повечко свидетели.Начина със насрещтната жалба върши работа,само ако е пусната успоредно със жалбата на въпросния човек.Вече е късно предполагам за такава.Другия начин е да имаш или намериш човек във въпросното районно и да се парират нещата.В България,може да те напраскат и без да си виновен,стига този който те обвинява да е силен и със връзки.Сапунче,разрови се,огледай се и провери до колко са сериозни работите и ако са,вземи мерки.Адвоката ще ти каже каква е работатаи дано е добър.Има адвокати и адвокати.Ако се стигне до съдилища и прокурори,виж разбери кой е най -влиятелния адвокат в момента във града и забравяш за проблема.Мога да ти дам съвети още няколко,но неса за писане,да не взема да ти стана съпроцесник и да си ходим комбина в затвора
Майтапя се,и успех.Рови сега,защото влезне ли в прокуратурата със мнение за възбуждане на дело,Годзилата е прав,ще се мъкнеш по съдилища със години.аз за сведение,ходих 11 години за едно дело.Напълно ме оправдаха,но се точи 11 години и всеки месец през месец бях на дело.Няма излизания навън,трябва да си все под ръка за делата.Успех.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
та..с неколко думи-хич не се занимавай с глупости-по добре му грьмни 2 шамара и си намери свидетели,че паднал по стьлбите
кроки не е много прав за маститите адвокати и колко могат да помогнат,но подробностите не са за тука,а и може пьк да си е само мое мнение.все пак ако ти трябва верно консултация и ссьвет-насреща сьм
лошото,че си далече от моя град,ама ще се опитаме нещо да направим ,ако трябва 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Затова съдебната система е тромава..... В много от случаите закона е направен така, че не е нужно да се минава през него и може да (се заобиколи проблема).....

В се пак Сапуне има вариант във който, няма нужда да се занимаваш с човешката простотия!
Винаги човека който те е преценил грешно може да размисли, да си промени мнението, да забрави, просто да разбере че е сгрешил и дето се вика да обе-щети твоите притеснения и потрошени нерви

И все пак ( Ще мина да те взема.... и Ще взема да те мина... ) са едни и същи думи

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
Излишно беше да намесвате полиция и прокурори-след изясняването на случая от Сапуна и Годзилата,евентуалното дело се очертава единствено като ЧХ - наказателно дело от частен характер за престъпление по чл.148 от НК.Възниква след подадена тъжба в съответния районен съд / най-късно 6 месеца след датата на деянието/.Прокурор не участва по такива дела.Трябва адвокат за написване на тъжбата и представляване пред съда-съответно готовност да се вложат пари и да се похарчат за "едната чест",без гаранция за възмездяване-морално или материално.Защото тежеста за доказване на деянието,авторството и наличието на престъпен умисъл,тежи върху тъжителя.В случай,че съдът не приеме,че тъжбата ти е основателна и частното ти обвинение е доказано по несъмнен начин,съдът те осъжда да заплатиш направените разноски по делото /вкл.разноските на другата страна/.Лесно се завежда такова дело,завършването му е трудно и отнема много време.
Разбира се,преценката в крайна сметка е твоя.Аз лично /поради естеството на работата ми много често недоволните от решенията ми граждани са ме обиждали и клеветили /не се занимавам с ЧХ дела-удовлетворявам си организма,като съответно разговарям с въпросната личност и в хода на разговора си му върна тъпкано-наобидя си го цветисто,подиграя го издевателски и му обещая,че го вписвам в личния си "черен"списък.Чисто работа и без разходи!
Разбира се,преценката в крайна сметка е твоя.Аз лично /поради естеството на работата ми много често недоволните от решенията ми граждани са ме обиждали и клеветили /не се занимавам с ЧХ дела-удовлетворявам си организма,като съответно разговарям с въпросната личност и в хода на разговора си му върна тъпкано-наобидя си го цветисто,подиграя го издевателски и му обещая,че го вписвам в личния си "черен"списък.Чисто работа и без разходи!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Златни сте приятели!
Благодаря Ви от сърце!
Аз съм Петров,а в нея пише Петков!С две думи-не е срещу мен!НО лице с бащино име Петков и лични и фамилно като моите няма!
А сега де?!?!?Някой май се е подсигурил доста добре!Дело от ЧХ или за ЛО май е все едно!
Слагаме черта на темата!
Още един път-БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!!!
Знаех,че мога да разчитам на вас!!!
Благодаря Ви от сърце!
Днес ходих на място.Трудно ми бе да достигна до въпросната жалба!Не че я няма,а че бащиното име е друго!ANGEL 123 написа: Винаги човека който те е преценил грешно може да размисли, да си промени мнението, да забрави, просто да разбере че е сгрешил и дето се вика да обе-щети твоите притеснения и потрошени нерви
Аз съм Петров,а в нея пише Петков!С две думи-не е срещу мен!НО лице с бащино име Петков и лични и фамилно като моите няма!
А сега де?!?!?Някой май се е подсигурил доста добре!Дело от ЧХ или за ЛО май е все едно!

Слагаме черта на темата!
Още един път-БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!!!
Знаех,че мога да разчитам на вас!!!