Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
П.П.yco написа:
"..И така завърши таз поема,
с кръв и слуз напоена...."![]()
Кой я беше писал а?...случайно да ви е позната...що не пишеш ся...
Има я в нета, но крайния стих липсва.
Освен това не е бил П.П.
Абе, не ни е срам да Го правим, срам ни е да си признаем!
С кръв и....нещо друго беше напоена.

Димане-грашиш Братле,вадятDiman написа:Браво, Този, надъхан сиТук който рано започва, рано прегаря! Аз ще се включа точно на време. Тази година ще е по-рано. Но още е рано.

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Евала Този! Аз също обичам да комбинирам двата спорта. Компанията на шаранджии по ми се нрави. Сериозни момчета са, няма интриги и никой не се дуе!
Не съм чул някой да е извадил сом на кльонк на Тича тази година. Тролинга не ми е тръпка.
Не съм чул някой да е извадил сом на кльонк на Тича тази година. Тролинга не ми е тръпка.
Така щастието е пълно,просто през 90 процента от чакането на удар на шаранDiman написа:Евала Този! Аз също обичам да комбинирам двата спорта

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това с "преденето на два стана" нема да ви се получи,заклевам се!
Пробвах го и аз на тролинг и кльонк,та си останах с пръст в .....където си избера!
Не се ли отдадеш на нещо изцяло,няма да ти се получи нищо градивно!
Тоци,доста ги чаткаш шарковците и все още не си загубил тая любов,та за къде тръгна с тоя пусти сом?
Намали диаметъра на линията и ще получиш от шарко до час борба?
На Ивито разрешен ли е риболова през нощта или се иска "специално" разрешение от.... "попадията"?
Лорчето го изпя най-добре за какво става въпрос!
$Нищо не става,ей така.........$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

$Нищо не става,ей така.........$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Най-вероятно отново ще излезеш правTroli Rapala написа:Това с "преденето на два стана" нема да ви се получи

Тоци, понеже заминаваш за Тича. Ако послушаш Тролката за линията, ще си спечелиш точно 2 минути борба с шарко. Троли ако желае, можем да се обзаложим. Ако не...здраве.Troli Rapala написа:.... Намали диаметъра на линията и ще получиш от шарко до час борба..

Напомням ти Тролка, че при риболова от лодка, линиите до голяма степен са защитени от треви, дънери, камъни, потънали предмети и най-вече- МИДИ. Няма нужда всеки път да пишем едни и същи неща. И да се въртим в кръг. Дайте по същество- сом на кльонк.
Троли,никога не е ходил на Тича
Няма и да отиде 
А вие нямате ли си друга работа,примерно това...

А вие нямате ли си друга работа,примерно това...

Ще отиде, като е готов. Още не е. Ако му се лепне сома на Краси от потъналия град?! Вече е станал 150кила.yankosan написа:Троли,никога не е ходил на ТичаНяма и да отиде
...
Троли, ела бре! Ще ти подарим съдийска свирка.
Янко,точно заради товаyankosan написа: А вие нямате ли си друга работа,примерно това...![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ицо,Де-Юре в нашата татковина неаме Официален Рекорд на сом!
Просто сме едни селяци на риболовната карта,едни абсолютни аборигени и за това сме си виновни ние!
И двете допустими канджи са без контри=КОНТРАТА се приема автоматично за вид Харпун!Краси-112 гори по тоя параграф,а също и в категорията "Абсолют",която приема и ограничава най-баятата линия до 130либри,а той е бил с 200 при 112,100,69 и 68кила!
Канджосването в опашката и корема,също е дисквалификация по правилата!
Та си оставаме на село,въпреки тези елитни риби!
Това ще го променя още тази година и нещата ще тръгнат по правилата,а не кой-как си иска и му е удобно!
Има и Рекорди според използуваната линия например 30 или 40либри и така Рекордьорите стават доста!
Аз държа рекорда на 10-12либри линия,скромно но от сърце! 

На теб пък,кой ти дума за тролинг 

Димане,нямам толкова акъл-за да слушам който и да билоDiman написа:
Тоци, понеже заминаваш за Тича. Ако послушаш Тролката за линията

Обещавам, като хвана голям сом, да разкажа подробно всичко, от игла до конец.Обещано!
Тоци,има нещо шаранско в теб
Докато не се изкорени,сом(не зарибител до 5кила) няма да видиш