Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

yankosan написа:сом(не зарибител до 5кила) няма да видиш :wink:
Ако имаш в предвид само за кльонк :lol: може би си прав :wink: но ако имаш в предвид сом-като цяло :roll: имам десетки сомове до 31кг. от брега,на дъно буй и висулка :lol: времето ще покаже :lol: а моето вече върви :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yankosan написа:Тоци,има нещо шаранско в теб :? Докато не се изкорени,сом(не зарибител до 5кила) няма да видиш :wink:
Има много сомаджийско в него, Янич. Даже на външен вид. Няма вид на недохранен. Силата я има. Освен това от 365 дни в годината 150 е за риба. Това му дава голямо предимство. Бързо ще натрупа опит. Мисля, че още тази година ще му се лепне.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

:lol: :lol: :lol: 21.30часа е,Предполага се че вече сте доста пияни :lol: така че ще ви пусна една моя тренировка на морето :lol: :lol: :lol: Вземете и дълбоко въздух-че много ще се смеете :lol: :drinkers: http://www.youtube.com/watch?v=Mq1YVPHe ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:На теб пък,кой ти дума за тролинг :axe:
А ти нещо за кльонкането ли ми говориш или имаш самочувствие в тоя риболов,като ловиш "зарибителен материал по 5-6кила" на 200либри линия? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: С теб няма кво да си кажа на тема Големи сомове,щот като ме интересува нещо в дълбочина и си шпрехам с Краси! :wink: :mrgreen: Та седни си в ниското и изпусни въздух! 8)
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Янко е СНЧ. Янич, слушай пиниз. Голям! Кльонка е готов. Чух му гласа. Мощен е. Оказа се, че жена ми е хипер чувствителна към звуците от кльонк. Като започна да бия във ваната, погледа и се променя. Гледа някак уплашено. Хваща се за главата и си запушва ушите. Казва, че това много не помага, защото я удряло и в корема :shock: Избяга в другата стая, но после се върна. Каза, че и там го усеща. Като спра да кльонкам, все едно не е било. Сменям кльонка, същия ефект :shock: Накрая я съжалих, та не можах да изкефя комшията под мен. И той сомаджия. :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Под мен. И той сомаджия. :D
Янко! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Diman написа: Хваща се за главата и си запушва ушите
Само дано и сома да не реагира като жена ти :lol: и да не отиде в другия язовир :lol: Шега :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:
Удавнико! Лягай, че сигурно вече си 4х4! :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа:
Удавнико! Лягай, че сигурно вече си 4х4! :mrgreen:
Аз и Краси лично го бутахме и се правихме на 4х4,че се беше окопал с опелчето кат сом в бракониерска мрежа,ма не му идва още акъла как се правят нещата! :cry: :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

С вериги, как?! Два комплекта, че се късат. С веригите си 8х8. Няма "Няма".
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:С вериги, как?! Два комплекта, че се късат. С веригите си 8х8. Няма "Няма".
Бе то убаво,ма да не слага повече от 130либри "верига",че нема да му важи рекорда извън неговото Село! :mrgreen: :wink: Ако треа пак,че го бутнем как си требва само да ми се ожали,че нещо ми е симпатичен на три ракии Ямболски Мискет! :oops: И да си носи редовно свещи,че мое да ми потребват! :oops: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 50#p874548" onclick="window.open(this.href);return false;

Човешката злоба и нахалност нямат край, казах ви, че изтървахте духът от бутилката.
Няма как да се пребориш с такива същества, освен да им отговориш със същото... :twisted:
Тая година ще съм с тяхното...40 либри и всичко що е "трофейно" ще яде лабут и ще се закача под сачака за снимка и след това съм приготвил дъбови качета за сом...надписани по килограми/либри. :wink: ..ще осолявам с морска сол от Испания, да ми мирише на Zee... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Щом е такава работата с рекордите и рекордните риби :lol: то как го изкарват :roll: че дори е престъпление да го върнеш жив и здрав :twisted: че на мен тогава канджа не ми требе-що да се мъча :twisted: като дойде на 4-5-метра че му пусна два три калама с ТТ-то и си го пребирам :twisted: Луда работа е луда,по добре да не ми идва :lol: Ебахти манията за слава и доказване :twisted: Да са живи и здрави колегите за улова,все пак са убили риба а не човек :D
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Предполагах, че на скоро сте се изродили, ама явно такива сте си били.. :twisted:
Слагам 0.22 и всичко под анджара в рамките на закона...с канджа без контра ама 2 метра диаметъра.. :lol:. :twisted: :finga: :drinkers: :butthead: :mrgreen: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

toci23 написа:.......,все пак са убили риба а не човек :D
То, така ама така се почва. Имало е в чирпанско един много добър колач - баче Коле...след 9-ти го наели комунягите да коли, да не хабят куршумите на новата власт, че са скъпи.
Та като колел хората им казвал:
- Не се притеснявайте, ...баче Коле леко коле....
Та погледнете им физиономиите на последните "авджии" на сомове и ми кажете, кой ще си ги сложи за рекламни физиономии на продукта.... :lol: :lol:
Така че много са им дали - цял воблер - на такива садисти им се полага два Мазоха... :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”