Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Ако имаш в предвид само за кльонкyankosan написа:сом(не зарибител до 5кила) няма да видиш

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Има много сомаджийско в него, Янич. Даже на външен вид. Няма вид на недохранен. Силата я има. Освен това от 365 дни в годината 150 е за риба. Това му дава голямо предимство. Бързо ще натрупа опит. Мисля, че още тази година ще му се лепне.yankosan написа:Тоци,има нещо шаранско в тебДокато не се изкорени,сом(не зарибител до 5кила) няма да видиш

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А ти нещо за кльонкането ли ми говориш или имаш самочувствие в тоя риболов,като ловиш "зарибителен материал по 5-6кила" на 200либри линия?yankosan написа:На теб пък,кой ти дума за тролинг

Янко е СНЧ. Янич, слушай пиниз. Голям! Кльонка е готов. Чух му гласа. Мощен е. Оказа се, че жена ми е хипер чувствителна към звуците от кльонк. Като започна да бия във ваната, погледа и се променя. Гледа някак уплашено. Хваща се за главата и си запушва ушите. Казва, че това много не помага, защото я удряло и в корема
Избяга в другата стая, но после се върна. Каза, че и там го усеща. Като спра да кльонкам, все едно не е било. Сменям кльонка, същия ефект
Накрая я съжалих, та не можах да изкефя комшията под мен. И той сомаджия. 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Янко!Diman написа: Под мен. И той сомаджия.

Само дано и сома да не реагира като жена тиDiman написа: Хваща се за главата и си запушва ушите

Удавнико! Лягай, че сигурно вече си 4х4!Troli Rapala написа:
Янко!![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз и Краси лично го бутахме и се правихме на 4х4,че се беше окопал с опелчето кат сом в бракониерска мрежа,ма не му идва още акъла как се правят нещата!Diman написа:Удавнико! Лягай, че сигурно вече си 4х4!Troli Rapala написа:
Янко!![]()

С вериги, как?! Два комплекта, че се късат. С веригите си 8х8. Няма "Няма".
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бе то убаво,ма да не слага повече от 130либри "верига",че нема да му важи рекорда извън неговото Село!Diman написа:С вериги, как?! Два комплекта, че се късат. С веригите си 8х8. Няма "Няма".

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 50#p874548" onclick="window.open(this.href);return false;
Човешката злоба и нахалност нямат край, казах ви, че изтървахте духът от бутилката.
Няма как да се пребориш с такива същества, освен да им отговориш със същото...
Тая година ще съм с тяхното...40 либри и всичко що е "трофейно" ще яде лабут и ще се закача под сачака за снимка и след това съм приготвил дъбови качета за сом...надписани по килограми/либри.
..ще осолявам с морска сол от Испания, да ми мирише на Zee...

Човешката злоба и нахалност нямат край, казах ви, че изтървахте духът от бутилката.
Няма как да се пребориш с такива същества, освен да им отговориш със същото...

Тая година ще съм с тяхното...40 либри и всичко що е "трофейно" ще яде лабут и ще се закача под сачака за снимка и след това съм приготвил дъбови качета за сом...надписани по килограми/либри.

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Щом е такава работата с рекордите и рекордните риби
то как го изкарват
че дори е престъпление да го върнеш жив и здрав
че на мен тогава канджа не ми требе-що да се мъча
като дойде на 4-5-метра че му пусна два три калама с ТТ-то и си го пребирам
Луда работа е луда,по добре да не ми идва
Ебахти манията за слава и доказване
Да са живи и здрави колегите за улова,все пак са убили риба а не човек 

Предполагах, че на скоро сте се изродили, ама явно такива сте си били..
Слагам 0.22 и всичко под анджара в рамките на закона...с канджа без контра ама 2 метра диаметъра..
.

Слагам 0.22 и всичко под анджара в рамките на закона...с канджа без контра ама 2 метра диаметъра..

То, така ама така се почва. Имало е в чирпанско един много добър колач - баче Коле...след 9-ти го наели комунягите да коли, да не хабят куршумите на новата власт, че са скъпи.toci23 написа:.......,все пак са убили риба а не човек
Та като колел хората им казвал:
- Не се притеснявайте, ...баче Коле леко коле....
Та погледнете им физиономиите на последните "авджии" на сомове и ми кажете, кой ще си ги сложи за рекламни физиономии на продукта....

Така че много са им дали - цял воблер - на такива садисти им се полага два Мазоха...