Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз .Овчарица инфо
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- велчев62
- ще става разбирач
Нямаш проблем,ти ще ме заведеш на марица,аз на ОвчарицаNedeltcho Delev написа:А бе нямам я тръпката аз на тоя язовир,за втори път ходя и за втори път си тръгвам без да хвърлятоя циментов мост,парапети,куп убити корморани и таксата като сложиш ми убиват желанието за риболов.Ако някой път се наканя ще е с някой професионалис като Сапуна,Велчев или Илийката.

Речено сторено,само при едно условие,овчарчетата да са с насвелчев62 написа:Нямаш проблем,ти ще ме заведеш на марица,аз на ОвчарицаNedeltcho Delev написа:А бе нямам я тръпката аз на тоя язовир,за втори път ходя и за втори път си тръгвам без да хвърлятоя циментов мост,парапети,куп убити корморани и таксата като сложиш ми убиват желанието за риболов.Ако някой път се наканя ще е с някой професионалис като Сапуна,Велчев или Илийката.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
гуслар написа:Ako можеш да хванеш място ,от 9 до 12 лампа на моста и да хвърляш близо до садките,ти са гарантирани шаран,и каракуда на дъно.Лови се на царевица,бял,филе от рибка,сланина,топче хляби др. Захранка за хранилка ''Вандеренде'' за шаран плюс половин пакет Филстар Специал.Ако искаш да хванеш канален сом слагай на хранилката,/пружината/ галета с мършляк,а на куките филе .Опитай,може и да си доволен.

гаранция франция

- Petar Enchev
- новобранец
-
- новобранец
- Обратна връзка: