Dunlop Feeder?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
murphymet74
ще става разбирач
ще става разбирач

Dunlop Feeder?

Мнение от murphymet74 »

Здравейте!
Трябва ми мнение за този модел фидер на Dunlop.
http://www.dragoncarpdirect.com/dunlop- ... e=76821003" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение
Не пише акция а и в нета не можах да намеря инфо за него. Благодаря предварително на отзовалите се!
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Dunlop Feeder?

Мнение от geno77 »

мен също ме интересува качеството на тази марка.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Според вас какво е качеството и ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Качеството е отлично като за тези пари.От две години имам такъв фидер и е като нов, а аз съм всяка седмица по два пъти за риба.Естествено зависи какви са претенциите ви и възможностите ви.Ако се колебаете между Шимано Антарес и този Дънлоп избора е ясен, но ако сте заделили 20-30лв за пръчка , тази е идеална(В смисъл че не е някой боклук който ще се счупи след два излета или ще е абсолютно дърво когато закачите нещо) Просто това е едно от най-добрите предложения в най-ниския клас фидери.

Изображение
Последно промяна от dimmitov на Нед Мар 09, 2014 3:23 pm, променено общо 1 път.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
murphymet74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от murphymet74 »

Господин Върбанов не винаги цената определя качеството! Вярно че за тези пари може да не е кой знае какво но въпросът ми е от друго естество. Интересуваме дали някой е имал допир с посочения модел и каква акция е?
Основният ми риболов не е фидера и мога да се прежаля да си го закупя но моето мнение няма да е на нивото на разбиращите от този вид риболов.
Аватар
murphymet74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от murphymet74 »

dimmitov написа:Качеството е отлично като за тези пари.От две години имам такъв фидер и е като нов, а аз съм всяка седмица по два пъти за риба.Естествено зависи какви са претенциите ви и възможностите ви.Ако се колебаете между Шимано Антарес и този Дънлоп избора е ясен, но ако сте заделили 20-30лв за пръчка , тази е идеална(В смисъл че не е някой боклук който ще се счупи след два излета или ще е абсолютно дърво когато закачите нещо) Просто това е едно от най-добрите предложения в най-ниския клас фидери.

Изображение
Колега бихте ли споделили каква е акцията на пръчката според вас? Колко грама хранилки макс може да изхвърля според личният ви опит,става ли за метод фидер?
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Да питаш за качество на пръчка от 20лв продажна магазинска цена е как да ти кажа ......
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Ето тука има малко мнения и отзиви за фидера - http://www.sportsdirect.com/dunlop-10ft ... merreviews" onclick="window.open(this.href);return false; :) :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geno77 »

аз лично имах в предвид марката като цяло,не точно тази пръчка.попитах тук за да не отварям нова тема.
Аватар
Dass
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Dass »

geno77 написа:аз лично имах в предвид марката като цяло,не точно тази пръчка.попитах тук за да не отварям нова тема.
Марката е супер! Гумите са им страхотни... И ботите им са супер. И от двете имам, но фидер такъв нямаааам...

А иначе марката си е супер. :wink:
Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика. :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”