Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Избор на лодка
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Избор на лодка
Можели да ми препоръчате някаква лодка до 400 лв.
Re: Избор на лодка
Момче за тия пари можеш да купиш само въздуха (ако е надуваема).
):

влез в продавалник там с сигурност ще намериш на тая цена 

- antivik
- кандидат преподавател
Ако не си капризен и търсиш евтинията, да зема да ти продам за 150 лв. моя надуваем каяк със спукано дъно....
инак става за ползване - страничните му балони са си здрави...

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Не плашете момчето....Мойта лодка е за 500 лв и ме слуша вече трета година....Който търси-намира....
Колеги ,здравейте!Отскоро съм във форума и не се ориентирам много,ама искам да Ви питам за избор на лодка.Искам да си взема нещо до 3.30м.,да става и за сам човек или макс 2ма.и понякога за семейството.Та Ви питам за това-http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... parameters ,или Зендер3.30 с ал.дъно.Ако може малко съвет.
Явно и колесар ще взимаш..?Попай71 написа:...да става и за сам човек или макс 2ма.и понякога за семейството.

Теглото, поне по описание, виждаш ли го?
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Аз там съм пораснал...
За колесар не мисля,иначе направо бих взел някоя неразглобяема.За Зендера какво ще кажете,изглежда добре
А ,за килограмите мисля ,че двама биха се справили,споделете.
А ,за килограмите мисля ,че двама биха се справили,споделете.
И аз бях пред подобна дилема и взех зандер 3.30 с ал. дъно. Лодката е перфектна във всяко едно отношение. Относно транспорта двама я качват спокойно на колата отгоре, аз лично като ходя сам - сам си я качвам и свалям - но си трябва чалъм и да си в добра физическа форма
.

Благодаря много batceco,мислех че ще има повече мнения за тези лодки .Ще ги разгледам на място и ще се решава.Успех
Еми успех - то и аз така си виках - ще ги разгледам, ще помисля, няма да бързам- само като отидох в склада на Тедо и я видях на живо забравих за всичко и направо я взех 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Как си я видял на живо.batceco написа:Еми успех - то и аз така си виках - ще ги разгледам, ще помисля, няма да бързам- само като отидох в склада на Тедо и я видях на живо забравих за всичко и направо я взех

Има ли 3м ,да се видят на живо
Тедо каза ,че не може да ми снима реално 3 метровата лодка или реални снимки да даде ,щото била в кашон

Аз там съм пораснал...
Аз отидох чудейки се кое е по-добре 3.00м или 3.30м, като бях надъхан повече за 3 метровата, но в склада имаше надута 3.30 - като я видях и разбрах, че това е правилния размер и лодка за мен
.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Доколкото си спомням, обясних, че лодките са 1:1 със снимките в сайта, а нямам практика да отварям всяка една бройка за снимки, които да пращам по мейлаbobo_33333 написа:
Как си я видял на живо.![]()
Има ли 3м ,да се видят на живо
Тедо каза ,че не може да ми снима реално 3 метровата лодка или реални снимки да даде ,щото била в кашон

Който желае, може да му извадим лодката от кашона, да си я види, преди да я плати.
Към момента от малките размери надути имам ВК330Р с надуваемо дъно и BL300 RIB.
Малките RIB-ове 270 / 300 също са много добър вариант - по-широки са, а и не са по-тежки от съответните размери с алуминиево дъно...