Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте колеги, някой ходил ли е около негован (не на платеното) да сподели дали е тръгнала риба вече. Благодаря предварително и на слука. 

- glarusa
- кандидат преподавател
Явно е позволено, понеже преди два дни отидох да видя какво става. Имаше един колега, който упорито се мъчеше на силикони, но за половин час ,докато бях там, нямаше резултат.fedoracore написа:колеги,някои ще потвьрдили дали е разрешено на изкуствени примамки на платеното на Панчарево.glmv написа:В петък минах от там и видях 3-ма колеги да ловят на изкуствени примамки, но не знам с какъв успех.
миналата година не даваха .
или някои има ли и телефон
Кофтито там е, че задължително си купуваш рибата, която хванеш...Трябва да ходя с 300 лв.в джоба

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
glarusa написа:Явно е позволено, понеже преди два дни отидох да видя какво става. Имаше един колега, който упорито се мъчеше на силикони, но за половин час ,докато бях там, нямаше резултат.fedoracore написа:колеги,някои ще потвьрдили дали е разрешено на изкуствени примамки на платеното на Панчарево.glmv написа:В петък минах от там и видях 3-ма колеги да ловят на изкуствени примамки, но не знам с какъв успех.
миналата година не даваха .
или някои има ли и телефон
Кофтито там е, че задължително си купуваш рибата, която хванеш...Трябва да ходя с 300 лв.в джоба
а и тва кеде го казваш че задьлжително трябва да си купиш рибата е ново сигорно .
преди не беше така ..
сигорен ли си
Да, само шаран можеш да го пускаш и то 4-5 броя на въдица. За щуката не съм сигурен.
- glarusa
- кандидат преподавател
Да, сигурен съм.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Здравейте, колеги. Някой с прясно инфо от седмиците или Казичане- ски влека?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

-
- научил се да хвърля
някакво инфо за казичане...може и на лично:)
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Привет,
Чудя се уикенда да ce пробвам щеката на Враждебна- Черното кафе. Някакви идеи от коя страна би имало по-подходящи места?! Гледах снимки в нета, ама нещо не добивам много представа. Прилагам и картинка с примерни номера, ако може да ме упътите...

Чудя се уикенда да ce пробвам щеката на Враждебна- Черното кафе. Някакви идеи от коя страна би имало по-подходящи места?! Гледах снимки в нета, ама нещо не добивам много представа. Прилагам и картинка с примерни номера, ако може да ме упътите...

Колега, местата на който можеш да се пробваш са 1 и 4, като аз лично бих ти препоръчал 1, че на 4 ако вдигнеш щеката мохе да шибнеш някой самолет, толкова ниско минават.bobolinzer написа:Привет,

Здравейте, колеги. Тъй като от 2, 3 месеца съм в София бих искал да ме насочите къде да отскоча набързо за шаран,таратанка
, червенопер, абе общо взето да не е капо
. Мисля тази събота да направя един риболов. Може както на платен така и на неплатено. Нямам много познати тук и не знам местата, където може да се натопи плувката. Благодаря 

- 100yan
- вече хвърля и на тежко
Привет, Чудя се уикенда да ce пробвам щеката на Враждебна- Черното кафе. Някакви идеи от коя страна би имало по-подходящи места?! Гледах снимки в нета, ама нещо не добивам много представа. Прилагам и картинка с примерни номера, ако може да ме упътите...

Здравей Боби, места за щека няма много брегът е висок и отвесен и няма как да търкаляш щеката.
1. Става но там е лудница всички цигани от квартала са там.
2 и 3 ги забрави високи отвесни брегове няма да ти се получи там.
4. Става но и там се струпват доста колеги.
За 5 не знам там не съм ловил.
Препоръчвам ти ограденото в червено място, полегат бряг и достатъчно места.
И един съвет лови на не повече от 8 метра (дълбочината е от 3,5 - 6 метра) .
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Мерси, ако успея да стана навреме ще го пробвам, иначе Доганово100yan написа: Здравей Боби, места за щека няма много брегът е висок и отвесен и няма как да търкаляш щеката.
.....
И един съвет лови на не повече от 8 метра (дълбочината е от 3,5 - 6 метра) .

- 100yan
- вече хвърля и на тежко
За сега ме карат да ходя към Дрен, утре ще бъде ден за размисълbobolinzer написа:Мерси, ако успея да стана навреме ще го пробвам, иначе Доганово100yan написа: Здравей Боби, места за щека няма много брегът е висок и отвесен и няма как да търкаляш щеката.
.....
И един съвет лови на не повече от 8 метра (дълбочината е от 3,5 - 6 метра) .Ти що не дойдеш?!

Ако намисля нещо ще се свържа с теб

- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Там бях един път декември и единствено до шаварите до стената се ловяха риби, всички други капо... В 8 и 30 нямаше места100yan написа: За сега ме карат да ходя към Дрен, утре ще бъде ден за размисъл![]()
Ако намисля нещо ще се свържа с теб