Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Невестино очаква 330 000 лв., ще се правят рибарски къщички
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Чипи,какво трябва да направя и аз,да се впусна да крещя ..СПРЕТЕ СТРОИТЕЛСТВОТО !!!! Дори и да го направя,всичко ще си върви във това русло докато не си изберем хора които да ни управляват както трябва честно и да мислят за хората.Прочети още веднъж поста ми и кажи къде излъгах и не е ли това голата истина.Ако това че говоря истината те разочарова,е няма проблем,аз съм свикнал да си казвам каквото мисля.а истината е такава,без значение дали искаме или не !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Навсякъде застрояват-копче не можете да им кажете,защото това става след изпълнение на съответните законови процедури.Никой не лющи големи пари за незаконно строителство,заради което да го нагарванисат всички контролни органи и да си прекара останалата част от живота в съдебни дела.Това е положението в државата- Кроки е прав,че каквото има да стане,ще стане и в това направление.Жалко за дивите брегове,разбира се,но когато заиграят големите пари,ние просто няма смисъл да се обаждаме - все едно,няма кой да чуе.
Nedeltcho Delev написа:Тъй като темата излезна на челно място пък и разногласия всякакви,ще се дърлим още два дена и край.Хубаво е да се направи нещо но не да ни крадат,залъгват и т.н.
Затова предлагам ний да си направим нещо,например да посадим дръвчета на Жрепчево на местото където беше първата среща защото там няма никаква сянка а всеки от нас ходи там поне двапъти в годината.Тук в Д-град имаме разсадник в който се гледат дръвчета за залесяване и току що говорих с горсия за това и той ми каза,чи няма никакъв проблем.Значи има червен дъб,топола,акация,цер,липа,не ми каза точно цената защото явно зависи от бройката.Така че ако искате можем да направим нещо което ще е полезно за всички.Пролетта наближава,материала е в наличност,парите ще ги набавим,ееее,чакам за коментар.....или ни е по-лесно някой друг да го направи вместо нас.
Е няма да са къщички,ама ще е по хубаво от къщичките
Така се отплеснахте по строителсвото,че никой не ме чу

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Направи една специална тема-аз съм ЗАNedeltcho Delev написа:Nedeltcho Delev написа:Тъй като темата излезна на челно място пък и разногласия всякакви,ще се дърлим още два дена и край.Хубаво е да се направи нещо но не да ни крадат,залъгват и т.н.
Затова предлагам ний да си направим нещо,например да посадим дръвчета на Жрепчево на местото където беше първата среща защото там няма никаква сянка а всеки от нас ходи там поне двапъти в годината.Тук в Д-град имаме разсадник в който се гледат дръвчета за залесяване и току що говорих с горсия за това и той ми каза,чи няма никакъв проблем.Значи има червен дъб,топола,акация,цер,липа,не ми каза точно цената защото явно зависи от бройката.Така че ако искате можем да направим нещо което ще е полезно за всички.Пролетта наближава,материала е в наличност,парите ще ги набавим,ееее,чакам за коментар.....или ни е по-лесно някой друг да го направи вместо нас.
Е няма да са къщички,ама ще е по хубаво от къщичките
Така се отплеснахте по строителсвото,че никой не ме чу

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- krokibg
- учете се от него
Неделчо,ставаше въпрос за някякви 330 000 лв,ако не се лъжа,които щели да се инвестират,затова говоря.И по точно че съм за : ПРАВЕНЕТО НА РИБАРСКИ ПОЧИВНИ СТАНЦИЙ,ВИЛИ,БУНГАЛА И ВСИЧКО КОЕТО Е СВЪРЗАНО С РИБОЛОВА И Е НАПРАВЕНО ПО ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ И ЗАКОНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !!! Да се направят както е във всички страни,включително и Русия.Ако някои незнаят,най добрите бази за риболов и почивка са там.Плюс всяккъкав вид риби.Убеден съм че ако има такива станций и прочие,собственниците ще са принудени да поддържат големи количества ,всякаква риба,за да имат посетители.На никой не му се плаща и иска да я кара като при Тодор Живков,но тая свърши.Факт.
Що се отнася до дръвчетата,аз съм за и ако решим какво правим,аз съм с теб.

Що се отнася до дръвчетата,аз съм за и ако решим какво правим,аз съм с теб.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!