Накъде около Плевен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
peter42
новобранец
новобранец

Re: Накъде около Плевен?

Мнение от peter42 »

Колеги,някой има ли инфо как е нивото на Г.Дъбник?Дава ли нещо или циганите са "омрежарили" всичко?Какво става всъщтност с този така хубав водоем/
gozzini
новобранец
новобранец

Мнение от gozzini »

Имам сведения за натровена риба по р.Вит в района на село Комарево.Не съм ходил да видя на място но познат ми каза че масово са обърнали кореми скобари и щуки с прилични размери и миризмата е била на някакви химикали.
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

Мълчанието е злато :lol:
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Аватар
s0me0ne
новобранец
новобранец

Мнение от s0me0ne »

На 23.02 .Дъбник спининг за костур. От брега.9-11ч. Нищо. Дори и опит нямаше. Имаше 7-8 лодки с подобен резултат, като слушах разговорите. После на блатата край Ясен. Никакъв признак на живот. Нито във водоемите, нито на брега.

На Вит има маломерни кленчета, но на спининг никакъв успех.

ПП. Масово са източени водоемите до дъно (Пордим, Мъртвата)Други са изпуснати и нивото е ниско (Кайлъка, Дъбник). Дори селски локви, в които имаше маломерна таранка за ликвидирани. На други места още имаше лед :rolleyes: . 3-4 см. Нито да се качиш.Нито да го пробиеш.
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

Кой язовир на Пордим е източен ?!? Садината или Свинския ?
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

Здравейте, колеги. Някой има ли информация какво се случва на Табаковия?
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

Ей какво се е случило в този форум? Няколко месеца нямах възможност да го посещавам и сега съм втрещен от разликата в активността на потребителите. Няма нищо общо с преди.
Аватар
m5kov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m5kov »

Все още не е започнал активния риболовен сезон, за това и няма много хвалби :drinkers:
Изображение
https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

Дано си прав, ама миналата година през некативния период чак такова чудо не е било.
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

Ами като идете за риба и вижте дали няма хора по гьоловете,защото аз виждам много рибари,обаче всеки си мълчи та включително и аз.Защото където се чуе,че има риба след това е избомбено,измрежено,ток-мок,хлорна вар и водоема е пресушен за всеки случай.
Януари ходих на устието на Осъма народ повече от центъра на Плевен, е па фанах некоя друга риба,но не съм повтарял.Тия дни имах излет на 1 блатце и там фанах някоя рибка като за крастата,ама те така.Събота може да скокна до Дъбника.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

Alucard, напълно си прав. Броят на хората, които дават информация за наличие и активност на риби по водоемите драстично намаля и това е разбираемо. Смущаващото в случая е, че вече се "мълчи" не само на тази тема. Преди няколко дни питах дали някой има информация за Табаковия, който е арендован и също не получих абсолютно никакъв отговор. Може би не съм задал и правилно въпроса си. Не искам информация относно риболова, а за ситуацията около водоема - дали пускат да се лови, защото, когато бях там за последно през лятото, човекът, който събира таксите спомена, че може би от догодина ще го спират.
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

Амам виличка на 500м от него,но не съм мяркал скоро хора по него,но може да е заради времето :)
Ходя там само по време на забраната и то рядко.Повече харесвам свободните водоеми.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

риба има навсякъде,но малцина могат да ловят
Прикачени файлове
ribiiii.jpg
ribiiii.jpg (73.83 KiB) Преглеждано 1174 пъти
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

NITro`bE написа:риба има навсякъде,но малцина могат да ловят
Браво колега!Доста си добър,направо най-добрия!Да беше казал къде ги ловиш ,да дойдем и ние и тогава да видим кой може и кой не.. :lol: Майтап бе, Уили! :lol: ..Риба има почти навсякъде където обикновенно ловите...Д.Луковит,около моста на Ясен,Дъбнишката бара,Тютюневия...още няколко дни и ще тръгне и Дунавския :D .Напролет е така..който свари той ще натовари.. :lol: Ебаха майката напоследък с тройките навсякъде,нищо че сме европейци и спортсмени..! :( Е хайде ...Наслука! :D .......Може и малко повече и да съм пил..... :lol:
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

Alucard написа:Амам виличка на 500м от него,но не съм мяркал скоро хора по него,но може да е заради времето :)
Ходя там само по време на забраната и то рядко.Повече харесвам свободните водоеми.
Благодаря за информацията, Alucard. Мисля утре да намина за няколко часа. Аз също предпочитам свободните, но от няколко години не съм по родния вилает, а и нямам приятели риболовци в Плевен, та заради това стрелям на сигурно с Табаковия.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”