Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Колеги,някой има ли инфо как е нивото на Г.Дъбник?Дава ли нещо или циганите са "омрежарили" всичко?Какво става всъщтност с този така хубав водоем/
Имам сведения за натровена риба по р.Вит в района на село Комарево.Не съм ходил да видя на място но познат ми каза че масово са обърнали кореми скобари и щуки с прилични размери и миризмата е била на някакви химикали.
-
- научил се да хвърля
Мълчанието е злато 

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
На 23.02 .Дъбник спининг за костур. От брега.9-11ч. Нищо. Дори и опит нямаше. Имаше 7-8 лодки с подобен резултат, като слушах разговорите. После на блатата край Ясен. Никакъв признак на живот. Нито във водоемите, нито на брега.
На Вит има маломерни кленчета, но на спининг никакъв успех.
ПП. Масово са източени водоемите до дъно (Пордим, Мъртвата)Други са изпуснати и нивото е ниско (Кайлъка, Дъбник). Дори селски локви, в които имаше маломерна таранка за ликвидирани. На други места още имаше лед
. 3-4 см. Нито да се качиш.Нито да го пробиеш.
На Вит има маломерни кленчета, но на спининг никакъв успех.
ПП. Масово са източени водоемите до дъно (Пордим, Мъртвата)Други са изпуснати и нивото е ниско (Кайлъка, Дъбник). Дори селски локви, в които имаше маломерна таранка за ликвидирани. На други места още имаше лед

-
- научил се да хвърля
Кой язовир на Пордим е източен ?!? Садината или Свинския ?
-
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги. Някой има ли информация какво се случва на Табаковия?
-
- научил се да хвърля
Ей какво се е случило в този форум? Няколко месеца нямах възможност да го посещавам и сега съм втрещен от разликата в активността на потребителите. Няма нищо общо с преди.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Все още не е започнал активния риболовен сезон, за това и няма много хвалби 

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
-
- научил се да хвърля
Дано си прав, ама миналата година през некативния период чак такова чудо не е било.
Ами като идете за риба и вижте дали няма хора по гьоловете,защото аз виждам много рибари,обаче всеки си мълчи та включително и аз.Защото където се чуе,че има риба след това е избомбено,измрежено,ток-мок,хлорна вар и водоема е пресушен за всеки случай.
Януари ходих на устието на Осъма народ повече от центъра на Плевен, е па фанах некоя друга риба,но не съм повтарял.Тия дни имах излет на 1 блатце и там фанах някоя рибка като за крастата,ама те така.Събота може да скокна до Дъбника.
Януари ходих на устието на Осъма народ повече от центъра на Плевен, е па фанах некоя друга риба,но не съм повтарял.Тия дни имах излет на 1 блатце и там фанах някоя рибка като за крастата,ама те така.Събота може да скокна до Дъбника.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
-
- научил се да хвърля
Alucard, напълно си прав. Броят на хората, които дават информация за наличие и активност на риби по водоемите драстично намаля и това е разбираемо. Смущаващото в случая е, че вече се "мълчи" не само на тази тема. Преди няколко дни питах дали някой има информация за Табаковия, който е арендован и също не получих абсолютно никакъв отговор. Може би не съм задал и правилно въпроса си. Не искам информация относно риболова, а за ситуацията около водоема - дали пускат да се лови, защото, когато бях там за последно през лятото, човекът, който събира таксите спомена, че може би от догодина ще го спират.
Амам виличка на 500м от него,но не съм мяркал скоро хора по него,но може да е заради времето 
Ходя там само по време на забраната и то рядко.Повече харесвам свободните водоеми.

Ходя там само по време на забраната и то рядко.Повече харесвам свободните водоеми.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
риба има навсякъде,но малцина могат да ловят
- Прикачени файлове
-
- ribiiii.jpg (73.83 KiB) Преглеждано 1174 пъти
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Браво колега!Доста си добър,направо най-добрия!Да беше казал къде ги ловиш ,да дойдем и ние и тогава да видим кой може и кой не..NITro`bE написа:риба има навсякъде,но малцина могат да ловят

-
- научил се да хвърля
Благодаря за информацията, Alucard. Мисля утре да намина за няколко часа. Аз също предпочитам свободните, но от няколко години не съм по родния вилает, а и нямам приятели риболовци в Плевен, та заради това стрелям на сигурно с Табаковия.Alucard написа:Амам виличка на 500м от него,но не съм мяркал скоро хора по него,но може да е заради времето