Какво кълве на яз.Цонево ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Какво кълве на яз.Цонево ?

Мнение от Pavel Qnakiev »

А Чакълената отбивка е осрана здраво с боклуци! Как може такова нещо?
Пластмасови бутилки, стъклени бутилки, изпочупени такива, платмасови прибори и чинийки, полуизгорени пластмаси и найлони, опаковки от какво ли не, парчета от "парашути"...
Гнусна работа! Това не са следи от колеги, хора или народ! Не са и от свине! Свинете са разумни и хитри същества и не трябва да им се преписват подобни лишени от всякаква умисъл действия...
Чистете след себе си и си събирайте боклуците в торбички, които отнасяйте до първия казан в прилежащите съвсем наблизо села... Или до града си, ако не ви се спира![/quote]
За жалост е много лоша гледката точно там .... :roll: :roll: :roll:
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Pavel Qnakiev написа:А Чакълената отбивка е осрана здраво с боклуци! Как може такова нещо?
Пластмасови бутилки, стъклени бутилки, изпочупени такива, платмасови прибори и чинийки, полуизгорени пластмаси и найлони, опаковки от какво ли не, парчета от "парашути"...
Гнусна работа! Това не са следи от колеги, хора или народ! Не са и от свине! Свинете са разумни и хитри същества и не трябва да им се преписват подобни лишени от всякаква умисъл действия...
Чистете след себе си и си събирайте боклуците в торбички, които отнасяйте до първия казан в прилежащите съвсем наблизо села... Или до града си, ако не ви се спира!
....................................................
Така е - не сме хора! Животни сме! Вече над 40 години съм по родните водоеми. Страшна работа. Срам. А иначе сме с големи претенции, надути, самоуверени, а бе, баровци. В домовете ни - всичко излизано и чисто, спретнали сме си домове за показ. Колите ни - лимузини, такъмите - за чудо и приказ. Всеки трепери да не му се умърси случайно личното пространство. А извън него - потоп. Никой не се обръща да погледне купищата "тор", които оставя след себе си по водоемите. Ама то не е само там. Я се огледайте. Навсякъде около нас е осрано. Цялата ни държава е осрана. И това е последните 25 години. Това го свърши великата ни демокрация. Защото сме ГОЛЕМИ, защото сме ВЕЛИКИ, защото всеки си помисли, че е хванал бога за рога, защото се взехме много на сериозно. А всъщност сме си ГОВЕДА!
Извинявам се на всеки, който се е почувствал обиден. Но така мисля аз.
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Някой да е ходил тия дни след застудяването?
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Koleff написа:Някой да е ходил тия дни след застудяването?
На скалите е голяма мътилка. Водата е с цвят "кал" :lol: Риболов НЯМА! (няма и мераклии). Информацията е от преди два дни! Но за събота и неделя мисля, че нещата може да са коренно различни! То там условията се менят много бързо. Дано да съм ти бил полезен. :D
Аватар
StefanHristov
новобранец
новобранец

Мнение от StefanHristov »

Здравейте ,колеги. Някой да има прясна информация какво става на Цонево ,че в сряда мисля да направя един риболов там? Благодаря предварително :)
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

Колега и аз от няколко дена чакам някой да пусне актуална информация,но все още чакам и най вероятно инфото ще е от теб .Наслука.
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

То бива бива, ама чак толкоз не бива. Сигурно в събота е имало 100 човека на Чудните скали ама от никой нищо :roll: . Бреех :cry: пишете два реда бре хора :lol: 8) .
YAROSHKH
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от YAROSHKH »

Я пък вие...да пишат. Що ? да вземе някой да отиде да им хване рибата ! ... Това е българщината - да си пазим всичко за себе си , но да искаме от всички останали да споделят информация.
Затова в българските форуми, никога няма да има истинска дискусия за каквото и да било, и ще черпим информация от руските форуми. Аз се занимавам с автомобили, и постоянно се сблъсквам с това. Нямаме оправия.
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

Аз ще напиша.
Но ще напиша, че не хванах нищо. Но аз и човека с мен бяхме със спининги, и джигови примамки за костури.

Нека започнем отначало. Спряхме на последния мост след Ч.скали и се спуснахме с приятелчето под него.
Вятъра бе отвратителен, но нямаше как да избягаме от него. Видях че има доста хора както с/у скалите, така и от другата страна. Нямах видимост към хората с/у скалите, но тези от др.страна вадеха рядко (но все пак вадеха!)

Ние обиколихме целия гьол в търсене на закътано място с някой костур - е нямаше такова.
От посления мост се метнахме до Мечи дол. Нищо
От там пак обратно по чакъления път под жп.линията с/у Добромир. И там нищо.
След което, прителчето рече "Отиваме на Дебелец". Като се сетих само колко има да обикаляме и ми призля. Но така или иначе, на описаните вече места нямаше ник'ва индикация на живот.
Отидохме и на Дебелец. Вълните бяха мн.големи, но избрах да съм на гьола, пред алтернативата да съм в нас.
Маахме със тоягите, и освен едно изтърмъчено попче, голямо колкото самият силикон - друго живо същество от водата не видех.
Но....все пак ....при едно от обиранията на линията (не че усещах нещо от движението на примамката в тоя вятър) след като извадих силикона, видях е му я няма опашката.
Дали е била щука, или просто като се е тътрил силиконЯ по камънаците се е протрил и скъсал - незнам !
Лошо ми се стори нивото на язовира...толкова ниско аз поне не съм го виждал.
Незнам лятото колко вода ще има там, и дали ще е възможен риболова !?!?
Та така де.
АКо не друго се разходих и тествах чудна пръчица която ич не и бе времето на тоя вятър, ама тя се справи перфектно като за първи тест и в такова време.
А тя е GAD Chaser CRS692XULXF.
Някой ще каже "е как в такъв вятър с UL" ?
Ми тествах го пръчлето преди да му скоча по-остро, ама лошото е, че не усетих как се държи с риба. А и мятах с UL само където и когато това бе възможно, през останалото време бях а въдица с тест 7-21 гр.
Поздрави и повече слука на всички !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

YAROSHKH написа:Я пък вие...да пишат. Що ? да вземе някой да отиде да им хване рибата ! ... Това е българщината - да си пазим всичко за себе си , но да искаме от всички останали да споделят информация.
Затова в българските форуми, никога няма да има истинска дискусия за каквото и да било, и ще черпим информация от руските форуми. Аз се занимавам с автомобили, и постоянно се сблъсквам с това. Нямаме оправия.
Колега, готов си да обвиняваш без причина! Споделянето във форума е по желание, а не задължение. Ако проверяваш в руските форуми за риболова на Цонево, моля ...., не знам дали ще намериш такава тема там, освен ако сам не я постнеш. :lol: Просто няма какво да се споделя! Не всеки е готов да си сподели капото, тъй като то /капото/ е повторно неприятно изживяване. Е добре аз ще си призная. В събота 15.03 бях първо на чакълената отбивка, след това срещу Добромир, е капото си е капо. Успокоява ме само факта, че всички бяхме така, т.е. не е причината в мен. Нивото на язовира беше изключително ниско. Никога не съм го виждал толкова малък този язовир. Явно рибата си е била камшика някъде другаде, където е по дълбоко. Дори на чудните скали е само около 4 метра. Такова маловодие през пролетта никак не е добре въобще за популацията на рибата. Хайде със здраве и :drinkers:
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Никога не ме е било срам да кажа,че съм бил капо :!:
Така че,не смятам това за оправдание...но както и да е.Сам писа,че ,,споделянето във форума е по желание, а не задължение''...

Как беше цвета на водата,че другата седмица....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

RAAZIEL написа: Как беше цвета на водата,че другата седмица....
Незнам кого питаш, но това, което аз мога да кажа е, че в района на Ч.скали е мътилка голяма....Боза, отвсякъде (за това, ме бе предупредил един приятел - плувкар, който петък е бил с/у скалите и са скубали бабушки)
На Мечи дол е бистра водата, както и на Дебелец, макар че точно това място едва ли е интересно в момента ?!

За идната седцмица - лично аз мисля, че ще е по-добра ситуацията: ще е пекло почти 10 дни, като през деня имаме температури по над 15-18 градуса, и малко преди уикенда, прогнозата е за утихване на вятъра...
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Аватар
AbnormalFatCAT
новобранец
новобранец

Мнение от AbnormalFatCAT »

Здравейте колеги,на 15.03 бях цоново от 7:00h кам 17:00h и нещо и беше много тегава работа,и от към метеорологични условия и от към реболов,УЖАСЕН вятър,мътна вода,а рибките ги лъжех с много зор на фидера(повод 0.10,кука 0.14).Имаше доста мераклий,а колегите до нас с плувките се отказаха кам обяд без никакво кълване.Прибрах се с няма и кило червеноперки.Аиии наслука.
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Pavel Qnakiev написа:Колега и аз от няколко дена чакам някой да пусне актуална информация,но все още чакам и най вероятно инфото ще е от теб .Наслука.
Колега, не чакай, ами чети какво се пише!
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

здравейте,да питам дали в момента има риболов на костур на плувка .
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”