Риболов около Добрич

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
taniaan3003
новобранец
новобранец

Re: Риболов около Добрич

Мнение от taniaan3003 »

Използвам няколко монтажа,но най-работещият(на който бе хваната и въпросната щука),няма нужда дори от снимка,защото е максимално опростен.Има обаче една малка тънкост,която го прави може би толкова работещ-една въртяща блесна.Постройката на линиятае следната:основно влакно,стационарна плувка,утежнение(ако и колкото е нужно),вирбел,повод,блесна,рибка(закачена за гръбната перка).При движението на рибката,блесната създава вибрации и трептения,които допълнително привличат вниманието на хищника.Ако има нужда от снимка ще направя.
buci
новобранец
новобранец

Мнение от buci »

На 16 ноември са пускали риба в Одринци , някой да знае вярно ли е ??? :rolleyes:
Аватар
jivko81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko81 »

здравеите колеги днес бях на язовир дрян отидохме на маитап но се получи добър риболов рибата кълвеше повечето на дъно на торен щото бял нямахме излизаше каракуди бабушки и червеноперки това е от мен
buci
новобранец
новобранец

Мнение от buci »

Що чак там бе , ми то и на Одринци се получи хубав риболов на същите риби :wink: :idea:
Аватар
jivko81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko81 »

там няма нищо за в момента а и малко разходка
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

Рано е още - допреди няколко дни имаше лед, според мен още няколко слънчеви дни са нужни...
tafo90
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tafo90 »

На 04.04.2014 ще се проведе съзтезание по улов на шаран на язовир Плачидол(големия) с продължителност 54 часа.За повече информация на ЛС
nasko3333bg
новобранец
новобранец

Мнение от nasko3333bg »

Вчера на Одринци класическо капо!От около 10-15 човека никой не изкара нито една рибка!
Аватар
Nasko64
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko64 »

Че, то на Одринци останала ли е риба,че го посещавате?
ivan ivanov ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan ivanov ivanov »

може и да има нещо,но ...е под въпрос и то голям.преди две седмици посетих,даваше някоя рибка на финен такъм/плувка/.естсетвено дойдоха за такса,разбира се пак със стария номер,че нямало билети,който даде-даде.днес сутринта реших отново да опитам.имаше един колега,по-ранобуден ,пред когото са извадили няколко мрежи,отзад на баба илийца?!имаше колеги и от страната на малините,на дъно,плувки,ваглери -до 11 часа никакъв помен от риба.времето бе тихо -не видях нищо да преиграва.тръгваме-насреща пазачи,пак без да имат билети.стана дума за мрежите-казват -не е вярно.е как?
после обърна думата ,че трябвало да се избива наем и други?!всеки да си прецени за себе си какво става дума.аз мисля да не посещавам повече този така привлекателен язовир,който така и не случи на стопани.извадиха бялата,сома,тук таме някои шарани,сега подкараха таранката и бабушката дори.жалко и както никой не взема мерки-ще се затрие дори и плевела ,да не говорим за сериозни риби,които отиват по пазара.тъжна картинка!
buci
новобранец
новобранец

Мнение от buci »

"дойдоха за такса,разбира се пак със стария номер,че нямало билети"
:idea: :idea: :idea: :!:
"имаше един колега,по-ранобуден ,пред когото са извадили няколко мрежи"
A вечерта пак са ги пуснали :evil:
Няма ли кой да ги изгони тея бокл.ци , от язовира !
go6eto_1972
новобранец
новобранец

Мнение от go6eto_1972 »

ivan ivanov ivanov написа:може и да има нещо,но ...е под въпрос и то голям.преди две седмици посетих,даваше някоя рибка на финен такъм/плувка/.естсетвено дойдоха за такса,разбира се пак със стария номер,че нямало билети,който даде-даде.днес сутринта реших отново да опитам.имаше един колега,по-ранобуден ,пред когото са извадили няколко мрежи,отзад на баба илийца?!имаше колеги и от страната на малините,на дъно,плувки,ваглери -до 11 часа никакъв помен от риба.времето бе тихо -не видях нищо да преиграва.тръгваме-насреща пазачи,пак без да имат билети.стана дума за мрежите-казват -не е вярно.е как?
после обърна думата ,че трябвало да се избива наем и други?!всеки да си прецени за себе си какво става дума.аз мисля да не посещавам повече този така привлекателен язовир,който така и не случи на стопани.извадиха бялата,сома,тук таме някои шарани,сега подкараха таранката и бабушката дори.жалко и както никой не взема мерки-ще се затрие дори и плевела ,да не говорим за сериозни риби,които отиват по пазара.тъжна картинка!
+1.Дори с цялата си наглост надвечер пак пуснаха мрежи.
stelios19871
новобранец
новобранец

Мнение от stelios19871 »

Заповядайте на яз.Плачидол големия - риболовът на шаран и амур вече започна и то доста добре предвид сезона....

Не на опосканите водоеми...
buci
новобранец
новобранец

Мнение от buci »

Еййй ,тарикат :) нали щяхте да го пускате от 1 април бе . . .
Аватар
jivko81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko81 »

на малка смолница няма и помен от риба бях там 24 часа и нито един удар язовира е яко обезрибен за това зарибяване дето го правиха да няма и един удар смятайте за какво става на въпрос не ходете там да си давате парите на вятъра
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”