2.5 години условно

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Вече взема да намирисва на Татовото време :smt078
Тогава\по него време\ един мой познат направи катастрофа, заспивайки със служебния джип и уби една своя колежка :twisted:
И понеже беше носите па пякакъв орден, го ,,осъдиха,, на една година лишаване от правоуправление :roll:
Какво като е световен шампион, законът трябва да е един за всички :smt021
Кой знае колко са гушнали тези, които са го ,,помилвали,, :roll:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Спасетието в тая държава е да има поне 10-15 като Барута и всичко ще си дойде на мястото.Мен ме апангизи за едно голо дупе,а представяте ли си за такива деяния какво ще е.Не,не се майтапя,така трябва да е.
Лично ще ти стисна ръката Барут :idea:
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

какъф ??? какъв а не така

Мнение от zurnacia »

Колегата с "какъф" да си оправи правописа ако си живее в България - а смисълът е следният - това би стигнало момичето да се лекува адекватно, макар че то никога няма да може да бъде нормален човек заради некакъв лигльо без никакъв срам. Сополиви се - рева, мрънка по телевизията - защо - напил се, карал като тъпа мутра - ама много тъпа - и убил и човек, унищожил друг!

Значи вервайте ми - нема друга нормална, цивилизована държава в света - да не е от третия свят - където за такова нещо някой да не отиде директно в затвора - не сега - а направо от местото на катастрофата. Щом е пил - директно белезниците и в затвора. Той е бил добре подпийнал и е карал супер опасно - нещо което също е голям проблем в България.

После нема ни една държава със закони и парламент и съд, където да дават условни присъди за убийства! НЕма! Това е само България. Говорим за убиец - непредумишлено убийство - но убийство. За тези, които са пострадали няма никакъв път назад! За такова поведение - само затвор - може да не е 20 години ама едно 5 та до 10 - да може да си помисли какво е направил, па да знае че е съден и наказан - та да може и съвестта му поне малко да види бел ден. Така стана обикновената за България свинщина!

Колеги - ако се организираме - аз участвам в какъвто и да е протест срещу това пълно беззаконие тука - това ни е най-големият кусур! Живял съм и в Америка и в други държави - това ни спъва каруцата постоянно, сигурен съм! И ще видите как всичко ще живне тука само малко ред да има! Айде ако има протест направо пускаме съобщение и на форума!!!

Ицо Алексиев(от София)
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

`

Мнение от vesko_bs »

FishBone написа:fider Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 5:36 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Първо на първо не само Ставийски е виновен !! Момчето което е починало бог да го прости :cry: :cry: също е карал с превишена скорост затова че Максим е бил пил да няма оправдание нито има оправдание че е взел човешки живот !! Но все пак след катастрофата е извикал бърза помощ и е искарал хората от колата не го забравяите ! Казвате нищо не са тези пари сички за пари мислят какви хора сте .
Ти нещо не си добре.Момчето карало бързо-ти знаеш ли какъв е пътя там че да пишеш подобни глупости.Точно там е малко трудно да караш бързо,но и така да е-момчето все пак си е в платното нали?
Каквото си посял,това ще жънеш са казали хората ама тук не става така.Където има пари,не важат закони и каквито и да е правила(за съжаление).Като не си наясно,по-добре млъкни.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Има една песен на Симпатиаги-"За милиони няма закони"- в нея се пее "с пачката дебела няма знай пандела..." :? Правете си изводите сами за законите на нашата хубава държава.На всеки може да се случи да бъде потърпевш от закона, но пък законите са, за да се спазват, иначе нямаше да бъде интересно :roll:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

В САЩ си влизат в затвора, без значение кой си и колко пари имаш.
Тайсън и той беше световен шампион, ама лежа в затвора, нали? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Не мога да разбера що за хора сме щом оправдаваме Ставйски.Как е възможно да му дадат такава присъда,при тия последствия.Още преди да го осъдят,го направиха герой.Ама виждате ли той много съжалявал.Ами ако тия които е блъснал бяха с камион? Тогава щяха да изкарат тях виновни.Педераска работа !!!
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Кви 90 000 лева майкоооо тия не са добре то само джипа му струва 150 000 долара. Баси гаврата, да не говорим за наградата му тя сигурно е над 1 000 000 евро. Закона у нас не е еднаккъв за всички.
Аватар
минди
новобранец
новобранец

Мнение от минди »

вижте добре какво пише в наказателния кодекс за такова престъпление.наистина му дадоха минимума но това решава съдията. обикновенно на всеки който преди това не е осъждан ще му е такова наказанието
"Сухо дупе риба не яде"!!!!
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

rr

Мнение от slivnalia »

СТРАШНО ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ,НО ТЕЗИ КОИТО СА ВЗЕЛИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ЩЕ НИ РАЗСИПЯТ . НЯМАМ ДУМИ ТАЗИ ПРИСЪДА Е СМЕШНА.КАТО Е СТАВИИСКИ КАКВО ЩЕ ВДИГНЕ ЛИ ПЕТЪР ОТ ГРОБА????
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

IVKOPIVKO написа:Кви 90 000 лева майкоооо тия не са добре то само джипа му струва 150 000 долара. Баси гаврата, да не говорим за наградата му тя сигурно е над 1 000 000 евро. Закона у нас не е еднаккъв за всички.
Приятелю, джипа му е подарък(и на Албена) за титлата от вносителите ,не че има има нещо общо със темата, но все пак да бъдем точни! :idea:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Първо на първо не само Ставийски е виновен !! Момчето което е починало бог да го прости също е карал с превишена скорост затова че Максим е бил пил да няма оправдание нито има оправдание че е взел човешки живот !! Но все пак след катастрофата е извикал бърза помощ и е искарал хората от колата не го забравяите ! Казвате нищо не са тези пари сички за пари мислят какви хора сте . Тези пари който има ги е изкарал на свой гръб не е крал като всички депутати и тем подобни нали ? Какъф е смисъла бащата на момичето да иска 2 000 000 лева какъф ? Просто е алчен това е ! Максим и Албена постоянно са седяли до момичето
Колега fishbone мой приятел беше в третата кола,максим не е искарал никой от никаде а си е седял отстрани и е чакал,също така никога с нищо не помогнал на момичето а това за превишената скорост ти е най голямата простотия :shock:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Обикновено в България

Мнение от zurnacia »

минди написа:вижте добре какво пише в наказателния кодекс за такова престъпление.наистина му дадоха минимума но това решава съдията. обикновенно на всеки който преди това не е осъждан ще му е такова наказанието[/b]

Колега - обикновено-да! Но само тука в България! Ако в чужбина не си убивал и убиеш предумишлено си съден по общата процедура - и в пандиза!
Ако се напиеш и караш кола като ненормален и при това убиеш 2ма души - от катастрофата директно в пандиза - така е "обикновено" във всяка нормална страна. А ненормални почти не останаха - скоро и в Африка нема да има такива като нашата България - където се насърчават убийците и тежките нарушители от закона.
Да ви припомня - тоя дето уби предумишлено таксиметров шофьор кво получи? И на него му беше "за първи път"! Колега - първи път има за превишена скорост а не за убийство! Вие направо сте като некакви зомбирани хора верно да защитавате такива нищожества. Да припомним, че вашият герой - С. - омръзна ми да му чувам името - не само е пил и карал - ами е карал като свиня и вината е лично негова за цялата катастрофа. И просто всички шофьори тука трябва да карат някъде поне 3 пъти по-внимателно! Това е част от проблема!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Има закони в тая държава и има съд, щом така са преценили значи е така. Ние сме си избрали такива хора косвено чрез законодателите, дето да ни съдят. Ако ние не спазваме закона като съдим тях значи ставаме същите. Мислете как гласувате, а тези дето не гласуват имат най - малкото право да искат нещо.

Знам, че звучи кофти, но поне аз така мисля.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Колеги, не искам да бъда адвокат на Ставийски, но не искам и да бъда негов съдник! От "Осанна" до "Разпни го" знаем, че границата е нищожна! Това личи и от мнения ви. Убеден съм, че повечето от Вас са се просълзявали, когато той и Албена направиха така, че химна ни да се чуе от няколко десетки и стотици милиони зрители по цял свят ....два пъти, а всички знаем на каква гавра бяха подложени от съдиите на олимпиадата, а и не само , не че това няма нищо общо със стореното по-късно от него!Че е виновен ,виновен е, но питам, ако му бяха дали 2, 3, 5 години ефективна присъда, какво щеше да се промени толкова ?!?
Щяхме да ръкопляскаме всичkи и да се радваме ли, кой щеше да удоволетворен толкова от това?
Аз лично си задавам по-различни въпроси!Например, какво щеше да стане, ако полицейския патрул, който е спрял преди това Ставийски и го е пуснал( след като са видели, че е пиян ) си бе изпълнил ДЪЛГА (а и служебните Задължения!) и бе му щракнал белезниците и да поседи в районното преди срещата със съдията по-късно!?!?Какво ли наистина щеше да стане :?:
Никой не се справил със пияните шофьори по света,но в много държави обществото и властите се борят денонощно с този проблем, по всякакъв начин и най-вече ПРЕВАНТИВНО , тоест опитват се да осуетят в зародиш подобни прояви!Не, че няма и сериозни санкции ,но преди това има и други мерки за въздействие!
Tуk в BG, имаме един статистически орган наречен КАТ, а и въобще
цялото МВР е статистика и имитация на мерки!
Крият се като мишки по пътищата и улиците и после броят трупове :evil: :!:
Имам доста познати полицаи, и няколко близки приятели сред тях и само един от тях не кара пил(под пил разбирам над 100 гр концентрат)!
Та питам се ,преди да сочим с пръст да се позагледаме в себе си, приятелите си, роднините си, и какво правим за да предотвратим собственото си, или чуждото страдание !?!? поведение тип "господар на пътя" и "абе, това не може да ми се случи, щото съм много печен и много нося на пиене" дали ни е толкова чуждо :!: :?:
Ха, с ръка на сърце всеки от нас да си признае, колко пъти се качвал да кара пил(абе три бири само, к'во толкова!), предприемал е безумни и опасни изпреварвания, отнемал е предимство ,а и е причинявал ПТП-а :?: :?:
Не пожелавам на никого съдбата на Максим Ставийски и загиналите!
И пак си мисля, какво ли щеше да е, ако някои органи си бяха "на място"....дали щеше да има по-малко трупове ? :roll:
Последно промяна от Jechev на Чет Яну 31, 2008 1:01 am, променено общо 2 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”