Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Тенденцията май е да се запушва....geibriel написа:Неска на Щъркела под ресторанта народ много риба мн рядка пак се капотирах до мен колегата за 2 часа извади 2 уклейчета рибите се държаха на 20,30тия метър но аз бях с директната 7ца рибата не реагираше на хранта това е от мен др път се надявам да се отпуши![]()
- nocalled
- научил се да хвърля
Тенденцията май е да се запушва....[/quote]
))

you'd better run...
Ако някой има прясно инфо за Радибош, моля да сподели, смятам да намина утре натам?
По-голям шаран от рибаря няма...
Някакво инфо за Кътина(големия преди селото)?
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Вчера такова капо си врътнах на Враждебна, че не ми се вярваше чак. Точно си бях повярвал, че съм задобрял с щеката. Местенцето беше според указанията от предната страница. Храних с тъмна бабешка храна на VDE, отделно глина с кълцан торен. Пробвах различни дистанции с различни дълбочини. Може би рибата още е по "зимните" места, защото не видях някой да хване нещо около мен!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
bobolinzer написа:Вчера такова капо си врътнах на Враждебна, че не ми се вярваше чак...
През други години по това време още ловяхме от леда на Враждебна и определено рибата беше далеч от прибрежната зона.
И водата все още е студена.
Вчера и аз бях до колегата с щеката . Пробвах на мач и фидер - за около час нямаше пипане. До мене други колеги споделиха ,че рибата е в началото ,но там беше панаир - на два метра бряг имаше по трима рибари
-
- вече хвърля и на тежко
И от мен едно капо вчера на яз.Волуяк. Още им е студено. Никой нищо не улови, доколкото видях, а имаше доста хора.
Вчера на Доганово,приличен риболов на щека.Излизаха шаранчета от 1 до 1.5 кг само един голям закачих и се откачи пред мен.Като цяло доволно,колегите с щеките около мен и те хващаха по някоя риба.
Кътина -пълна нула!
Така, да си изплача мъката за съботния риболов на 777. Стигнахме около 5 и 40 на гьола и бяхме 22ра кола (което е поносимо за тоя гьол през уикенда). С хвърлянето извадихме по една пъстърва с колегата който беше с мен и си казахме днес ще има риболов... да, ама не. Палячото арендатор пусна не повече от 100 риби а на гьола имаше над 200 човека
. Единични риби тук там, но като цяло улова беше жалка картинка, на целия гьол. Значи, взима над 2000 лв от вход и пуска риба за 100-120 лв?
За себе си знам, че никога, ама никога повече няма да стъпна на този гьол докато същия прошляк- убитак
е арендатор.

За себе си знам, че никога, ама никога повече няма да стъпна на този гьол докато същия прошляк- убитак

Здравейте,колеги,някои може ли да ми даде съвет,дали има смисъл да се разходя до стената на Панчарево,че купих един мач и като за първи такъв риболов ми е мерак да го пробвам.А пък ,ако кажете на каква дистанция и дълбочина да пробвам,цена няма да имате 

- kostura_24
- ще става разбирач
Там винаги си е кръгла нула .. Риба има ама хем е рано хем и трябва да оцелиш точната дълбочина .. абе труден гьол.vells написа:Кътина -пълна нула!
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

Малко инфо за Мелниците от вчера . Първо таксата за въдица е 5лв и до 21 март няма такса вход / 5лв/ . Имаше прилично хора и ленива каракуда -на леко и малко по - активна на тежко . Изненадата дойде от дребни сулки които изместиха каракудата за известен период от деня . Неприятното бе няколко сряза на финния повод от остри зъбки . Шарко още дреме и никаква захранка не изкушава рибата. Май правилната дестинация е била Доганово вчера но какво да се прави
. Наслука.

Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- skakalec75
- научил се да хвърля
В четвъртък бях,на устието,перфектно време.....изтрелях половинка шарен,повисях 3часа и си тръгнах без пипане......Имаше още 4,5колеги със същата съдба...KOSIO669 написа:Някакво инфо за Кътина(големия преди селото)?
Tubertini ги разбира!