Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

помощ за акумулатор
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- новобранец
помощ за акумулатор
Колеги, моля за помощ за избор на акумулатор за ел.двигател Миникота!
-
- научил се да хвърля
Re: помощ за акумулатор
http://shop.fishzonebg.com/index.php?ro ... path=81_84" onclick="window.open(this.href);return false;
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като чуя минИкота и се сещам за адиБас от близкото минало 
За МиННкота-та (предполагам, че е 30 либри) трябва акумулатор поне 45Ач, тяговите изкарват повече цикли заряд-разряд, но пък са 3 пъти по-скъпи... Много зависи и за какво ще се използва - ако е да внасяш шаранджийски въдици или да се придвижиш от т.А до т. Б, 45Ач върши работа (че е лекичък)... Ако мислиш да го ползваш за тролинг (повече от 2-3 часа на ден), тогава скачай на нещо от 80Ач и нагоре...

За МиННкота-та (предполагам, че е 30 либри) трябва акумулатор поне 45Ач, тяговите изкарват повече цикли заряд-разряд, но пък са 3 пъти по-скъпи... Много зависи и за какво ще се използва - ако е да внасяш шаранджийски въдици или да се придвижиш от т.А до т. Б, 45Ач върши работа (че е лекичък)... Ако мислиш да го ползваш за тролинг (повече от 2-3 часа на ден), тогава скачай на нещо от 80Ач и нагоре...
-
- новобранец
Основно за разпъване на въдици ще го ползвам.Благодаря за съветите, колеги.Успешен улов!
Всеки един акумулатор над 30-40 А/ч ще ти свърши работа.жоро ценев написа:Основно за разпъване на въдици ще го ползвам.Благодаря за съветите, колеги.Успешен улов!

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"