Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Коце © »

Джейсън, аз колко от "феновИтИ" съм ги виждал да тъпчат.... :lol: :lol: :lol:
Ние за тва предварително спираме на Кюфтето в Дупница, та кат фанИм яко, да не ни се яде и да ги върнИм! :lol: :lol: :lol:
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

jasonsmith написа:Аз днес от обяд докато излезе ветъро напраих е тва:
Изображение
Като имах и две късания на подобни риби, докато установя, че повода ми е "изгорел" и не става вече..
Между другото, до мен имаше двама "майстори", единия доста известен член на форума и на фен клуб скобар, и "приятел" на Джони Ринго също така.., които въпреки вятъра успяха да хванат по около 20 скобара, и не им прави чест, че прибраха всичките у черното найлоново пликче..!
това ли направи
че ти си ги избил :finga:
другия път ще ти дам и на теб една торбичка
и не са над 20 аса над 30
и следващия път поне попитай като се намърдаш на захранено място
а че ги не можеш ги неможеш
и майстор не искам да ме наричаш с кавички или без
а иначе пак урок ти дадох
ще почна да те таксувам
само гледкаше по едно време
и пак като искаш да кажеш нещо се доискажи мен не ме е срам че веднъж съм взел риба а таб много пъти ще те срам че неставаш
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

pojara28 написа:това ли направи
а иначе пак урок ти дадох
ще почна да те таксувам
и пак като искаш да кажеш нещо се доискажи мен не ме е срам че веднъж съм взел риба а таб много пъти ще те срам че неставаш
В интерес на истината, докато рибата беше пред теб, ги изби - спор няма. Това беше до обяд, после само ти гледаше. Добре че беше другия колега да ги лови та да ти даде да се снимаш с улова :wink: ..
А че не ги можеш - това е ясно на всички, също както и че всеки път си ги взимаш. Ама кво да те правим - глад мори добитъка. Имаш въдица за 260 лв да избиваш, нема как.
Само ти се чудим как имаш доблестта да се издадеш, ти си заслужаваш директен бан
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

пак си в грешка въдицата е за 300 ако те е нещо яд да ми беше казал още там. после личи си че ги неразбираш защото застана до моя колега на два метра и той те слижи в джоб теб а не мен. вместо сам да ги събереш. Това че си нагъл е едно на ръка но си ми пределно ясен нали са минал 100 км да ловиш те не те интересува че ще пре.беш не някой друг риболова. И паметта ти е кратка нали и при мен се опита да се муУнеш. А аз на теб няма какво да доказвам днес се видя. Не ставаш.И кавко знаят хората другия пт може да попиташ колегата ми. А не сам да питаш тоя не какво го хвана. И накрая един съвет . не е зле да си извадиш бастуна от задника и да попиташ как е колиги може ли да застана до вас ще преча ли. но ти тия неща отдавна е трябало друг да те научи.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Първо, акцента беше върху това че ти извади около 10 кг скобари, които най-невъзмутимо си прибра у пликчето.
Второ, другия път като те видя там, напрао се обаждам на ИАРА да идват да ти пишат акта :).
Трето, с колегата отляво и отдясно се разбрахме доста добре, и сам видя, че човека фана най-мноо риби от целия вир, така че не е нужно да си му адвокат. И четвърто и с човека отдесно станахме приятели, така че не ти разбирам злобата??
Пак казвам - ако бях на твое място, щеше да ме е срам, а не да злобея.
И на последно място - предпочитам да си фащам по-малко но качествени, отколкото като тебе - 20 ама по 200 гр. па и да ги съсипеш..
Нищо де, да са ти сладки!
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

Теб трябва да те срам злобата е от теб. А тия с които си се разбрал единия ми каза че го е срам да ти направи забележка. Но ти не ги познаваш а аз съм с тях за риба всеки път. за това къде ще ме видиш гледай ме повече може да научиш нещо.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

ПС Какво се занимавам с теб та ти НЕСТАВАШ
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

pojara28 написа:ПС Какво се занимавам с теб та ти НЕСТАВАШ
А на мен ми се струва, че искаш да плуваш другия път като се видим, ако продължаваш в същия дух :wink:
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

Другио път си ги напръчете, извадете, премерете, и на който на вира му е най-голям -> печели! :lol: :lol: :lol:
Нема риби, нема въдици! :drinkers: :drinkers: :drinkers:

п.п. софянци са най-нахални! еле па с дъначките! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

Pojar, и в крайна сметка колко риба прибра?
ivosaxo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivosaxo »

pojara28 написа:
Изображение
Като имах и две късания на подобни риби, докато установя, че повода ми е "изгорел" и не става вече..
Между другото, до мен имаше двама "майстори", единия доста известен член на форума и на фен клуб скобар, и "приятел" на Джони Ринго също така.., които въпреки вятъра успяха да хванат по около 20 скобара, и не им прави чест, че прибраха всичките у черното найлоново пликче..!
това ли направи
а иначе пак урок ти дадох е
ще почна да те таксувам
Този пост е невероятен пзозор за този форум,симптоматичен за оскотяващата българска нация,която се самозаличава.
Няма толерантност,няма подкрепа,няма нормални човешки отношения, в добавка нагъл месарлък от 20-40 скобара.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Изображение
Само не разбрах мойто име защо се намесва? Аз съм на 3000 километра и си траем,рибите кога ги ловя ги пускам!!!!!Бил съм десет години спасител от плуване се не плашим:DНе бе мани майтапа що ме заши в скандала :D?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Кво го ядте този скобар , не знам.
Нито има вкус , пълен е с кости , постен е и най-вече пълен с токсини и тежки метали с които е пълна Струма от доста време. Някой кат закъса с черния дроб да се сърди на себе си.
То беднотията разваля здравето, но трябва и да се пазим малко..
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Едно време по Струма се ловяло основно мрена за храна. Чат-пат някой сом. Кефали се хващали на забити клечки със закачени големи куки и жабчета. Скобара го чакаха на Железнишката река по рамножаването с вили и чували за да си нахранят прасетата. Морунажът сигурно не са знаели , че съществува.
После в кризата се научиха да пържът скобара с малки нарези по месото и царевично брашно за вкус. Цупиха се и на кормораните, но с киснене в оцет варене в бяло вино - нещата станаха.
Криза - кво да правиш.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Ей от форума 95% месари се оказаха, не го очаквах.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”