Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Дай боже....дръж на онлайн... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Аз му казах на Тоци да се стяга за днес....ама.... :twisted: :wink: :lol:
Таман си точих днеска саблята за сом.. :lol: ..един сантим е дебела, но първо ще изчакам битката да мине...и тогава ще скрия бруса....
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Станаха 4-ри часа,а още не ми се обаждат! :rolleyes: Сомовете и Горнобанците сигурно са полудели тая година на Ивайловград! :rolleyes:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ако честно си го извадят, дори могат да си приберат. Но да размислят след еуфорията...
Останаха два.... :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:Аз му казах на Тоци да се стяга за днес....ама.... :twisted: :wink: :lol: ....
На Тици му се еба м........та :mrgreen: издуха го вятъра на Цонево и сега на атибиотици.....няма такъв вятър..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Сома е жив и здрав 92кг.Честито на Жоро жицата и Бисер,
Ицо може само да се радва,че вчера Роската изпусна пак такъв от тоя периметър.
айде чао че си имам божии дела :lol: :lol: :lol:Саше а ти бачкай,като мене,такъв шанс да се набутат в плиткажа великаните,сам знаеш,че се случва през неколко години.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци, писах ти още сряда, ся яж на магарето снаряда.. :lol: .с анибиотици...
Янич стягай се за тая седмица, да им разкажем игрите, че остана един 160 кила само.. :lol: .вземе си шубата и ушанката от мен един гюм с вино. :lol: .., денонощно ще го дебнем.. :twisted: ,дето вика Славе....ама ще го хванем... :lol:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

ЧЕСТИТО! :D ДОБРЕ ПОЧВА ГОДИНАТА! :drinkers: Драснете по един ред подробности, моля! :rolleyes:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Диканаров написа:ЧЕСТИТО! :D ДОБРЕ ПОЧВА ГОДИНАТА! :drinkers: Драснете по един ред подробности, моля! :rolleyes:
очакваме подробности
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... &start=120" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Благодаря Слави, юнашка битка е била! Честито до им е! А ако оживее, догодина пак да го хванете за проверка на нарастването. :D
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Диканаров написа:Благодаря Слави, юнашка битка е била! Честито до им е! А ако оживее, догодина пак да го хванете за проверка на нарастването. :D
Жоро жицата е здрав като бик,тренира момчето здраво,но продължителната бита и него го размаза :lol: :lol: :lol:
Аватар
levski
новобранец
новобранец

Мнение от levski »

Изглежда че трофейните риби кълвът само в събота и само на Горнобанци :lol: :lol: :lol:Понеже от 7-8 години и аз живея там,та се замислям дали в следващата събота да не си пробвам късмета :D Предполагам че 7-8 години са малко за трофей,но нали вече съм Горнобанец :lol: :lol: :lol: Евала за слуката и за майсторлъка :drinkers:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Пичовете не пишат,та...232см./92кг.-тролинг-5 часа,две строшени канджи,вечерта много ракия,сутринта пак... мъгла :lol:
Изображение
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Какво се умълчахте :lol: да не сте в траур за втория трофеен УМРЯЛ сом на Ивито :? Обръщам се към Троли,братле кажи си мнението за този пореден случай,Какво правим сега :roll: ???Като чета по форумите -вината за смъртта и на този уникален сом е лайт такъма,Ако може да споделиш ти какво мислиш :rolleyes: :drinkers: .Искам да разбера с какви такъми да ловя сом на тролинг :idea: така че да неми умират.Ако това е цената да имам няколко снимки с хубав сом,Аз лично предпочитам да не ги пробвам изобщо с тея (лайт такъми) :evil: И ако може -сподели кой е най дебелия размер на плетеняк-монофил,който да навия на макарите и да се предполага че е възможно да има удари на тролинг,ако е нужно и други воблери ми препоръчай :drinkers: Благодаря ти предварително :rolleyes:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Говорим си за кльонкането,че 200 либри е много дебело,да ама Краси 112 с 200либри го е извадил за половин час и канджосан :roll: но сома си е жив и здрав :D От друга страна да,четири часа борба е голямо изживяване-ама рибата е аут :evil: :rolleyes: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”