яз.Суходол и реката?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

яз.Суходол и реката?

Мнение от kostura_24 »

Колеги ония ден бях с 2-ма приятели из горичката и природата над кв.Суходол от там минава една река - суходолска явно се казва и намерихме хубави вирчета.Водата беше мътничка и риба не можахме да видим та се питам има ли риба , лови ли се и как е положението.Отделно за язовир Суходол пускат ли и има ли смисъл да си давам парите понеже знам че някои хора са го отписали язовира а други го хвалят та питам .. мисля тия дни да отида па да видим шарана тръгнал ли е въобще пускали ли са и така .. по ми е мерак за язовирчето , но и рекичката ми взе любопитството .. Благодаря предварително. :)
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
asencvetichev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.Суходол и реката?

Мнение от asencvetichev »

колега за язовира доста се коментира в темата за софийските водоеми...дори има отделна тема за Суходол...няма смисъл тема след тема за него...не мисля,че дори си заслужава...иначе последния месец от към пъстърва е доста слаб,а шарани не са пускали и още не излизат...раничко им е...
Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

Едно време по рекичката в близост до вливането в язовира излизаха по някой и друг кефал,но сега - не знам.
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

Eдно време и циганите не бяха толкова много и реката беше и по-голяма ..Е колега не знам колко им е рано , но като гледам цял живарник с шаран беше хванал колега в друга тема за друг язовир ..Започва да им е време.
asencvetichev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от asencvetichev »

колега,има ги по язовири,които са арендовани и малки...ако това те устройва може да се намерят такива язовири,мен лично не ми прави удоволствие,а за по-големите водата още е много студена за да се раздвижат...
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

Еми мен ме задоволяват такива шаранчета както и таранки така че всеки с принципите си ..
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”