Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Не съм съгласен,днес имам прилично количество уловена риба 10 кг + нищо,че имаше вятърchipev84 написа:днес на староселци,ореховица,гиген,писарово....тежак риболов,в прочем никакъв риболов за целия ден един морунаж,бурен вятър който непозволяваше да се направи никакъв опит за риболов.
не забравяйте,че фидъра е страхотно уръжие попаднало в добри ръце

Поздрави и наслука
-
- ще става разбирач
То било ли е пък ти да не си хваналNITro`bE написа:Не съм съгласен,днес имам прилично количество уловена риба 10 кг + нищо,че имаше вятърchipev84 написа:днес на староселци,ореховица,гиген,писарово....тежак риболов,в прочем никакъв риболов за целия ден един морунаж,бурен вятър който непозволяваше да се направи никакъв опит за риболов.
не забравяйте,че фидъра е страхотно уръжие попаднало в добри ръце![]()
Поздрави и наслука
Сагласен сам за фидера,но ас моя несам го вадил защото моите приатели пробваха на фидер,а и на мен ми прави удоволствие да ловя на плувка....maverini написа:То било ли е пък ти да не си хваналNITro`bE написа:Не съм съгласен,днес имам прилично количество уловена риба 10 кг + нищо,че имаше вятърchipev84 написа:днес на староселци,ореховица,гиген,писарово....тежак риболов,в прочем никакъв риболов за целия ден един морунаж,бурен вятър който непозволяваше да се направи никакъв опит за риболов.
не забравяйте,че фидъра е страхотно уръжие попаднало в добри ръце![]()
Поздрави и наслука
-
- новобранец
Искам и аз да споделя информация за долното течение на р.Искър и по точно Ореховица (под моста района на баластиерата). В събота нямаше и помен от тези прословути дунавски морунажи за които става дума в постовете по горе. В този участък на реката риболов засега няма или просто аз не съм улучил деня. Наслука на всички и дано информацията е полезна.
-
- ще става разбирач
Инфо от днеска навсякъде много слаб риболов.Тук трети ден продължава да духа страшно.Незнам дали в това е причината но не кълве.Иначе риби играят но не искат да взимат,реката е перфектна.
-
- научил се да хвърля
Някой има ли инфо за Писарово? Тръгнал ли е риболова там? 

-
- научил се да хвърля
Доколкото знам даtegov86 написа:Някой има ли инфо за Писарово? Тръгнал ли е риболова там?
-
- научил се да хвърля
Благодаря, колега! 

незнам,аз бях там в неделя и несам хванал нито е играла някъква риба,а и нямаше нито един колега които да лови там.....Kiril Hristov написа:Доколкото знам даtegov86 написа:Някой има ли инфо за Писарово? Тръгнал ли е риболова там?
- Menkata
- фен клуб-скобар
Тотално капо днес на Писарово.Потвърждавам.Риба все още няма там.Много вятър само хванахchipev84 написа:незнам,аз бях там в неделя и несам хванал нито е играла някъква риба,а и нямаше нито един колега които да лови там.....Kiril Hristov написа:Доколкото знам даtegov86 написа:Някой има ли инфо за Писарово? Тръгнал ли е риболова там?

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- научил се да хвърля
Благодаря отново за инфото
! Кажете, ако имате наблюдения горе долу до къде са стигнали пасажите, да не бия напразно 200 километна. Благодаря предварително! 

С братото ще ги бием тези километри ...пък каквото сабя покажеtegov86 написа:Благодаря отново за инфото! Кажете, ако имате наблюдения горе долу до къде са стигнали пасажите, да не бия напразно 200 километна. Благодаря предварително!

-
- ще става разбирач
Ходене му е майаката.Наслука на всички.rosakat написа:С братото ще ги бием тези километри ...пък каквото сабя покажеtegov86 написа:Благодаря отново за инфото! Кажете, ако имате наблюдения горе долу до къде са стигнали пасажите, да не бия напразно 200 километна. Благодаря предварително!
- MIR4EV
- ще става разбирач
днес на ставерци МНОООО ЗЛЕЕЕ!
-
- новобранец
А за Староселци има ли инфо ?MIR4EV написа:днес на ставерци МНОООО ЗЛЕЕЕ!