Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

забрана на нощен риболов на яз.Искър
Модератор: sapuna
- pac_master_boy
- новобранец
Re: забрана на нощен риболов на яз.Искър
Да, разбирам, но има по-малки водоеми, на които е по-вероятно да няма мрежи. Например "777". Без да му правя реклама (просто за него се сещам сега), имаше един период в който нощният риболов беше разрешен. До колкото си спомням беше през лятото. Но това може би си е строго индивидуално и зависи от арендатора. Разрешава, дори да има забрана със закон...delio-haidutin написа: колега ,ще ти отговоря по друг начин ,пък ти си направи извод.
щом мрежите са разрешени в арендовани водоеми,плащаш някаква такса според условията на даден арендатор,защо трябва да се съобразяваш със един закон който не е добре обмислен.

-
- разбира нещата
естествено че арендатора си решава .той си е вкарал парите в зарибител ,негова си е стоката ,и той решава кой ,как и с какво да я лови.сега през забраната ,никой "копче "не може да му каже защо допуска риболовци по водоемите сиpac_master_boy написа: Но това може би си е строго индивидуално и зависи от арендатора. Разрешава, дори да има забрана със закон...

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- MITKO70
- кандидат преподавател
Е това е истината ,така беше и точкаGosheto написа:Нищо ново не виждам в темата![]()
Нощният риболов беше разрешен само за няколко месеца. По спомени от 01.юни до края ня септември или октомври. След изтичане на срока в тази заповед, разбира се нощния риболов си е забранен. Най-вероятно тази година пак ще е така.

Всичко може,но не всеки го можe.

Точна така Митко-и аз не съм видял да се пускат мрежи през изминалата година на яз.Искър-ходя от Устието до Сухото дере-в тоя участък-са мойте познати и те гледат какво става.Никой не ми е споменал за пуснати мрежи-все едно ние сме охраната на язовира,и Иарата-може да дава парите за зарибяване на язовир Искър-Аз не съм видял такова отдавна.

Риболовци.
А защо си мислите, че с писане по форумите нещо ще се промени?
Добре било, ама защо тоя язовир, а не оня...
Нали не си мислите, че факторите в ИАРА от които зависи, четат форумите и си водят бележки!
Онея хора дето бяха миналата година, повечето отдавна ги няма, ръководството е ново, от силните за деня и им е през к"ра, какво искаме ние!
Докато не почне да се натиска, нищо няма да се промени в тая държава.
Ся, не ме помпонтирайте веднага с "Ама аз си плащам билета и искам..." ми искайте си, кой ви пречи. И Вие не им пречите на онея...
Добре било, ама защо тоя язовир, а не оня...
Нали не си мислите, че факторите в ИАРА от които зависи, четат форумите и си водят бележки!
Онея хора дето бяха миналата година, повечето отдавна ги няма, ръководството е ново, от силните за деня и им е през к"ра, какво искаме ние!
Докато не почне да се натиска, нищо няма да се промени в тая държава.
Ся, не ме помпонтирайте веднага с "Ама аз си плащам билета и искам..." ми искайте си, кой ви пречи. И Вие не им пречите на онея...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- разбира нещата
добре бе кърца,дайте да се разпространи една подписка по всички магазинчета ,да я подпишем,да се изложат аргоментите за цялостно отпадане на забраната,и някои по-окомуши (които са ходили и знаят реда ) да я внесат където трябва.това неосъществимо ли е???Кърцата написа:Докато не почне да се натиска, нищо няма да се промени в тая държава
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."