Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Камчия
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: яз.Камчия
Да така е колега само ние смотаняците които искаме да си направим кефа по най нормален и законен начин излизаме- най големите балъци в държавата.Плащаме си билети даваме пари за въдици,захранки,гориво и в един момент няма къде да отидем за риба.Защо бай едиси кой е казал че на този водоем нямаме право да ходим,имат право хората които го охраняват да си пускат мрежи и да правят пари.Очитат се на който трябва и всичко е наред.Еииииииииии тази България съществували като държава.
-
- новобранец
Колеги искам да попитам има ли Бяла риба (Сулка) в язовир Камчия. За Костур знам ,че има ,но за Сулка не знам.Вярно ,че ловя само от брега. Питам ,защото на 1.03 тази година засякох на язовира един колега с лодка ,които ми каза ,че търсел Сулка на воблер ,но нямал слука, но пък друг път хващал много- добри екземпляри.
-
- ще става разбирач
Доколкото имам инфо от един местен, той ми каза че преди няколко години са зарибили със сулка, така че би трябвало да има, ако не са я изяли вече де. Ма то като е забранен, ко значение има.valeripetrov написа:Колеги искам да попитам има ли Бяла риба (Сулка) в язовир Камчия. За Костур знам ,че има ,но за Сулка не знам.Вярно ,че ловя само от брега. Питам ,защото на 1.03 тази година засякох на язовира един колега с лодка ,които ми каза ,че търсел Сулка на воблер ,но нямал слука, но пък друг път хващал много- добри екземпляри.
-
- новобранец
Искам да разбера дали е мрежар или въдичар.
-
- ще става разбирач
местни въдичари нама
-
- новобранец
Този не беше местен.Колкото до местните има и въдичари,дори съм ги виждал как събират боклука по брега и го горят.Това беше когато язовирът бе разрешен. Пиша за местни от с. Подвис не ,че във всяко стадо си има и мърша.
Колеги дайте някоя дестинация по Камчия за кефал на мухарка вчера бях на моста на Есен но други места не знам,мерси
- sabin
- научил се да хвърля
Миналата седмица ходихме, но водата беше много и бърза. Риба не се видя никъде. Даже не разпънах въдицата. Включително и мухарката. На Есен положението бе същото.
Уклея днес си калвеше доволно през целия ден.Не е от най едрия ама калве.
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Около с.Манолич как е положението.Нивото и водата нормални ли са или е пак боза?Знам че по това време излизаха и добри кленове там.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Язовира е пълен водата се е поразмътила от дажда,излиза уклей ,бабушка обажда се и гьрбица -от помпената надолу.
Днес,дребна червенопера и уклей,,рядка гърбавица.Реката на с.Манолич е мътна.
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Колеги,знам за статута на язовира.Знам също ,че въпреки забраната се посещава редовно.Смятам да направя един няколко дневен излет в района на с.Подвис,по-точно тополовата горичка след лагера.Моля ,ако някой е ходил скоро,да напише какво е състоянието на пътя?То знам,че е уникално труден,бил съм там преди три години точно и трасето беше като за офроуд.Дано не е още по-зле?Ще се радвам,ако има отговор!
Дърпай и не му отпускай!
-
- научил се да хвърля
През GOOGLE EARTH гледах един път дето слиза от с.Подвис надолу, докъм едно дере. Дори има една качена снимка със пътя. изглежда ми добре. Дали е проходим пътя с малко по-висок автомобил макар и да не е 4х4 ? Някой слизал и е надолу ?
- vlado_kamburov
- новобранец
на питането-по горе...има сулка