Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мнение и помощ относно покупка на макара от
Модератор: dantho.mihov
- m65
- вече хвърля и на тежко
Мнение и помощ относно покупка на макара от
Привет колеги.
Пускам тази тема, с цел да получа Вашето мнение и помощ относно закупуването на макара от AliExpress.
Става въпрос за тази макара: http://www.aliexpress.com/item/RYOBI-Re ... 22342.html
Трябва ми и малко помощ относно кореспонденцията (ако може така да се нарече) която водих с продавача.
Тъй като малко съм скаран с английският зададох въпрос чрез текстови онлайн преводачи, като Google, примерно.
Само, че не мога да разбера точно какво ми отговаря продавача. Ето и самата кореспонденция:
Аз попитах:Is it possible to write on the box to pay $ 20 to avoid taxes and duties in Bulgaria.
Thanks for your response.
Продавача отговори следното:ok.We will send the reel to you as a gift and lower $10 USD. So you don't worry about that. Thank you. Candy
Аз не съм искал отстъпки, постарах се да напиша, че искам заради данъците и таксите в България, на кутията да пише че стоката струва 20 долара. Ако схващате нещо от отговора, моля споделете.
За макарата няма да питам, понеже явно много малко хора я притежават.
Ако пък някой има преки впечатления нека сподели.
Благодаря Ви за отговорите предварително.
Пускам тази тема, с цел да получа Вашето мнение и помощ относно закупуването на макара от AliExpress.
Става въпрос за тази макара: http://www.aliexpress.com/item/RYOBI-Re ... 22342.html
Трябва ми и малко помощ относно кореспонденцията (ако може така да се нарече) която водих с продавача.
Тъй като малко съм скаран с английският зададох въпрос чрез текстови онлайн преводачи, като Google, примерно.
Само, че не мога да разбера точно какво ми отговаря продавача. Ето и самата кореспонденция:
Аз попитах:Is it possible to write on the box to pay $ 20 to avoid taxes and duties in Bulgaria.
Thanks for your response.
Продавача отговори следното:ok.We will send the reel to you as a gift and lower $10 USD. So you don't worry about that. Thank you. Candy
Аз не съм искал отстъпки, постарах се да напиша, че искам заради данъците и таксите в България, на кутията да пише че стоката струва 20 долара. Ако схващате нещо от отговора, моля споделете.
За макарата няма да питам, понеже явно много малко хора я притежават.
Ако пък някой има преки впечатления нека сподели.
Благодаря Ви за отговорите предварително.
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
-
- новобранец
Re: Мнение и помощ относно покупка на макара от
Пише, че ще ти я изпрати като подарък, с обявена стойност 10 долара, която, дори и на подаръците трябва да се обяви.Те от там и без да ги питаш си го правят там, поне при мен, няколкото пъти, които съм поръчвал, винаги ми идват "подарък"...
Демек е съгласен с искането ти, можеш да поръчаш спокойно от него.
Иначе не ти прави отстъпка.
Демек е съгласен с искането ти, можеш да поръчаш спокойно от него.
Иначе не ти прави отстъпка.
- m65
- вече хвърля и на тежко
Re: Мнение и помощ относно покупка на макара от
Благодаря за разяснението относно превода.
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек