Шаранджииска стойка

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
ivogolemia
новобранец
новобранец

Шаранджииска стойка

Мнение от ivogolemia »

Най накрая и моята стойка е готова и да се похваля тук с няколко снимки ! Всичко е от алуминий и хромникел !
1.JPG
2.JPG
3.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
ivogolemia
новобранец
новобранец

Re: Шаранджииска стойка

Мнение от ivogolemia »

4.JPG
5.JPG
Аватар
ivogolemia
новобранец
новобранец

Мнение от ivogolemia »

Всичко успях да събера в два калъфа - единия е на Наш и е за стойката другия е Шимано и е за бъзбаровете !
6.JPG
7.JPG
8.JPG
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Хубава е колега.Да си я ползваш с кеф.
Аватар
ivogolemia
новобранец
новобранец

Мнение от ivogolemia »

Ето го всичко прибрано ! Страшно съм доволен понеже я започнах есента и я бях зарязал в работилницата но сега за два дни я завърших !
9.JPG
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Желая да не спират ръновете,яко.
Риба къща няма.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Добра стойка се е получила.Браво за мерака и много риби.Но те съветвам сигнализаторите да си ги сваляш от бъзбаровете,защото са пластмасови и едно малко чукване или натиск при товаренето на багажа и може да останеш без тях.Задните лалета ги махни и си вземи от този вид бъд грип ,които закопчават пръчката...не са скъпи 2лв бройката.
Изображение

И още нещо..телекарповете са ти дебели за сигнализаторите ,които виждам,един по сериозен вятър и пръчката ще падне...или смени пръчките с по тънки или ползвай снегбарове
Изображение
Наслука колега!
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
poryazov
новобранец
новобранец

Мнение от poryazov »

Някой знае ли каква е резбата на сигнализаторите?
Аватар
ivogolemia
новобранец
новобранец

Мнение от ivogolemia »

Vesko1 написа:Добра стойка се е получила.Браво за мерака и много риби.Но те съветвам сигнализаторите да си ги сваляш от бъзбаровете,защото са пластмасови и едно малко чукване или натиск при товаренето на багажа и може да останеш без тях.Задните лалета ги махни и си вземи от този вид бъд грип ,които закопчават пръчката...не са скъпи 2лв бройката.
Изображение

И още нещо..телекарповете са ти дебели за сигнализаторите ,които виждам,един по сериозен вятър и пръчката ще падне...или смени пръчките с по тънки или ползвай снегбарове
Изображение
Наслука колега!
Сигнализаторите са само за снимката колега имам комплект които са по широки и са си точно за тези пръчки но са ми прибрани в кутия и не ми се вадеха ! Лалетата съм сложил от този модел понеже пръчките са много дебели и не намерих гумени в които да влязат ако знаеш от къде да си взема с по голям отвор дай някакво линкче и ще съм ти много благодарен ! Бланката е 29 мм !

Благодаря много на всички колеги за добрите думи и пожелания !
Резбата на сигнализаторите е 3/8 x 20
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

ivogolemia написа: пръчките са много дебели и не намерих гумени в които да влязат ако знаеш от къде да си взема с по голям отвор дай някакво линкче и ще съм ти много благодарен ! Бланката е 29 мм !
Ето на тези са 22мм като се поразтегнат ще станат 29
http://smartfishing.net/%D0%91%D1%8A%D0 ... 0%B8%D0%BF" onclick="window.open(this.href);return false;

Другия вариант е от онези иноксовите с шайбите...но те са доста скъпи...4 броя излизат към 80лв,и почти ги няма никъде.
ИзображениеИзображение
Аватар
ivogolemia
новобранец
новобранец

Мнение от ivogolemia »

Vesko1 написа:
ivogolemia написа: пръчките са много дебели и не намерих гумени в които да влязат ако знаеш от къде да си взема с по голям отвор дай някакво линкче и ще съм ти много благодарен ! Бланката е 29 мм !
Ето на тези са 22мм като се поразтегнат ще станат 29
http://smartfishing.net/%D0%91%D1%8A%D0 ... 0%B8%D0%BF" onclick="window.open(this.href);return false;

Другия вариант е от онези иноксовите с шайбите...но те са доста скъпи...4 броя излизат към 80лв,и почти ги няма никъде.
Благодаря за линка ! Я дай снимка на тия скъпите да видим дали не мога да ги измайсторя :D
Ivoriba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ivoriba »

:smt038 :smt038 :smt038 Очакваме снимки със рънове и големи риби!
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Ето такива лалета съм имал за по дебелите ми пръчки.
Последно промяна от magnetar на Сря Мар 19, 2014 9:12 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

ivogolemia написа: Благодаря за линка ! Я дай снимка на тия скъпите да видим дали не мога да ги измайсторя :D
Ето какво представляват лалетата Solar ,в двата края под врътките се подлагат шайби и няма проблем тогава колко е дебела пръчката,регулират се и са вечни един вид,и ..най-важното..НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА.
Изображение

...а ето един пич продава 2 броя лалета Солар..по 30лв бройката...общо 60 кинта.
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=31766" onclick="window.open(this.href);return false;
...ако успееш да ги измайсториш от неръждавейка за около 10лв броя...4 броя направи и за мен...веднага ги купувам за 40 кинта...+ куриера.Па и от алуминий да ги направиш няма да е зле...тогава по 5 кинта бройката...ги плащам веднага. :wink:
ИзображениеИзображение
Аватар
ivogolemia
новобранец
новобранец

Мнение от ivogolemia »

Vesko1 написа:
ivogolemia написа: Благодаря за линка ! Я дай снимка на тия скъпите да видим дали не мога да ги измайсторя :D
Ето какво представляват лалетата Solar ,в двата края под врътките се подлагат шайби и няма проблем тогава колко е дебела пръчката,регулират се и са вечни един вид,и ..най-важното..НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА.
Изображение

...а ето един пич продава 2 броя лалета Солар..по 30лв бройката...общо 60 кинта.
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=31766" onclick="window.open(this.href);return false;
...ако успееш да ги измайсториш от неръждавейка за около 10лв броя...4 броя направи и за мен...веднага ги купувам за 40 кинта...+ куриера.Па и от алуминий да ги направиш няма да е зле...тогава по 5 кинта бройката...ги плащам веднага. :wink:
Тия ще ги измаисторя от алуминии без проблем само ще потърся подходяща ламаринка за страничните пластини ! Мерси много за снимката !
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”