Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Модератор: sapuna
Re: Язовир Искър-най голямия язовир в България.
Здравейте колеги.Както вчера казах днес бях със приятели за риба на шипоченския залив,и ето обещаната информация около нашия риболов ,а и на колегите които бяха в полезрението ни: при нас две риби - 1 чудски сиг около 700 гр,и 1 платика 1.250 гр.Това беше за цял ден риболов на трима човека-много тегав риболов.Рибите ги хвана единия от колегите на фидер.Аз на щека (ако може да се нарече риболов,заради ураганния вятър) две кълвянета, но нереализирани.Бях хвърлил и на фидер но нищо.Около нас колегите които бяха (докато не се появи вятъра) нищо.Имаше лодки които влачеха които също не видяхме да вадят риба.Похвалното днес бе че ни провериха служители от ИАРА,на колеги по-нагоре от нас и акчета май се връчиха (пръчка беше конфискувана). Имайте предвид за билетите -неприятни неща са.
Поздрави

Колега, къде на шипока ловихте?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Под бетона колега.
Мерси колега, полезно инфо. Предплагам не си ходил надолу към уститето?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
От там само минахме защото пътувахме през Ново село ,но е много ниско нивото (вижда се коритото на реката-като змия се върти),там колеги не видяхме на отиване.Бяха по-надолу,но незнам какво са направили.Поздрави
Включвам се в темата с малко риби от миналото лято.
Римския

Филмовата

Римския

Филмовата

На 08.03.2014 бях на Шипочане, нивото е много ниско и рибата още я нямаше, на какво ли не а тя не пипа, В устието на шипочане си е направо река. Явно трябва нивото малко да се вдигне и да се стабилизира времето. Много интересна тема поне за мен. Благодаря Ви и Наслука
Една фотография стара си намерих,мисля че е 2008 г-юни
Слагам я да подържам темата дето се вика .

Риболовци.
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Тя темата би трябвало да изригне в скоро време 

- TRAP
- ще става разбирач
Айде и от мен една стара фотография от 2006г. първа линия съм точно на откриването.

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Поздравления за темата!
Нямам време да ги проверя, може би чак след седмица, но по мойте изчисления
платиката вече е там, където трябва. Вероятно вече се лови, но информацията се крие 
Ето някоя снимка и от мен
За тези риби говорим
Личен рекорд до 2012г.
Нямам време да ги проверя, може би чак след седмица, но по мойте изчисления

Ето някоя снимка и от мен
За тези риби говорим
Личен рекорд до 2012г.
Aко някой ми беше казал, че рибата е тръгнала на язовир Искър -по точно хубавата платика може би щях да повярвам.Но едно голямо НО-лична проверка на местата от Щъркела до Римския мост установи, че водата е почти без живот в нея!!!Много студена и може би тея дни е тръгнал някакъв риболов на бабушка това е който иска да вярва да вярва , който не да провери сам-само моля ви си събирайте боклуците след вас !!!!!!!!!!
а някакво инфо, какво е било положението с вятъра днес, че последния път беше перфектен за любителите на ветроходните спортове.

Сутринта лек ветрец, след обят безветрие. За съжаление платиката все още не е тръгнала но е въпрос на дни.RAMIREZ написа:а някакво инфо, какво е било положението с вятъра днес, че последния път беше перфектен за любителите на ветроходните спортове.

Студена е водата още за тоя модел риба.Най много се лови в момента Червеноперка-но на захранка,като идва няколко часа по късно на захраненото петно.Аз съм всяка седмица по язовира-почти без прекъсване-други редовни като мен за сега няма.

Риболовци.