Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Спортен риболов при Старият Рокер
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Спортен риболов при Старият Рокер
Един приятел пуска водоема си за риболов срещу такса от 5лв включваща неограничено количество шарена риба и 5лв за кг шаран.Водоема е частна собственост и никога не е пускан до сега за спортен риболов.Има каракуда,шарани,сомове,костур,бяла риба,кефал,чаушани/уклеи/перки,каленик.Водоема се пълни от р. Стряма и не е изключено да има и мряна.Водоема е с пясъчно и чакълесто дъно,няма закачки,удобен за фидер,мач,щека.Намира се на 16км от Пловдив и се стига за 15-20мин.

След новият мост на реката се завива наляво и пътя води точно до водоема.
Ето и няколко снимки от миналата година

След новият мост на реката се завива наляво и пътя води точно до водоема.
Ето и няколко снимки от миналата година

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- azareus
- ще става разбирач
Re: Спортен риболов при Старият Рокер
Определено изглежда страхотно място за риболов. Жалко, че толкова далече.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
А отворен ли е моста на стряма нали бил в ремонт и пътя бил затворен това след моста веднага в ляво ли е кара се по дигата реката се пада в лява страна или преди реката дай малко инфо и от моста горе доло колко е далеч
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Като гледам май се кара покрай реката.Моста отдавна го пуснаха - т.е. направо от Калековец се продължава към Стряма и веднага след новия мост трябва да се влезе в отбивката вляво и да се кара покрай реката.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
tsvetkoff написа:Като гледам май се кара покрай реката.Моста отдавна го пуснаха - т.е. направо от Калековец се продължава към Стряма и веднага след новия мост трябва да се влезе в отбивката вляво и да се кара покрай реката.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
А пътя добър ли е до язовира след, като се завие ? Понеже виждам,че разстоянието от главния път до язовира е кажи речи - 6-7 км и отгоре и ще е мъка, ако е на кратери. В неделя може да направя един риболов там 

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Тоше,аз се запалих и още в събота ще съм там /ако нещо извънредно не стане/.Ще пиша как е .....alankulu1987 написа:А пътя добър ли е до язовира след, като се завие ? Понеже виждам,че разстоянието от главния път до язовира е кажи речи - 6-7 км и отгоре и ще е мъка, ако е на кратери. В неделя може да направя един риболов там
и мен запалихте и аз ще пробвам
Колега ,дай някакви координати на язовира като за по прости софиянци,примерно от магистралата?Или телефон на собственика.Рибите от лодка ли ги ловяхте или от брега.?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- dimmitov
- ще става разбирач
От миналата година чакам да го кажеш този язовир.Те и снимките са май от тогава.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

Супер още едно водоемче кадето можем да ловим... а някакжа информация за големината на рибата която може да очакваме в водоема ?
Привет колеги току що се връщам от този да го наречем микро язовир.Та след двудневно чакане да ми дойде почивния ден се качих на колата и направо там. пътя си е типично черен път-пръст и чакъл.... не е зле.След отбивката на моста около към 5 км се кара по него и се стига до една бариера на която с големи букви е написано
НЕ Е ЗА РИБОЛОВ. НЕ ПРИТЕСНЯВАЙ. А ДО НЕЯ ЕДНО ГОЛЯМО ОТВЪРЗАНО КУЧЕ КОЕТО ТАКА И НЕ СПРЯ ДА НИ ЛАЕ.
След като се повъртяхме известно време с надеждата че някой все пак ще се покаже обърнахме и обратно към Пловдив.Вода си имаше прилично. Жалко за изгубеното време и мерак. Та в този ред на мисли мисля че е редно като се пуска водоема за платен риболов би било добре да се сложат съответните табели с друг текст а не като горния
НЕ Е ЗА РИБОЛОВ. НЕ ПРИТЕСНЯВАЙ. А ДО НЕЯ ЕДНО ГОЛЯМО ОТВЪРЗАНО КУЧЕ КОЕТО ТАКА И НЕ СПРЯ ДА НИ ЛАЕ.
След като се повъртяхме известно време с надеждата че някой все пак ще се покаже обърнахме и обратно към Пловдив.Вода си имаше прилично. Жалко за изгубеното време и мерак. Та в този ред на мисли мисля че е редно като се пуска водоема за платен риболов би било добре да се сложат съответните табели с друг текст а не като горния
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
butnikще требе да черпи инфо от собствика/Защо така бе брато ме подлъга Реклама да правим/ и него/Собственика/го накажете по Габровскиicotanev написа:Привет колеги току що се връщам от този да го наречем микро язовир.Та след двудневно чакане да ми дойде почивния ден се качих на колата и направо там. пътя си е типично черен път-пръст и чакъл.... не е зле.След отбивката на моста около към 5 км се кара по него и се стига до една бариера на която с големи букви е написано

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- новобранец
BUTNIK драсни малко повече инфо за гйола телефони за контакт размери на рибоците или поне предполагаеми размери, 6е го бъде ли няма ли да го бъде.
там са два водоема от дясно по посока към село стряма е забранен този е от ЛЯВО