Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Съвет за ултра лек спининг
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- batvanko1
- ще става разбирач
Съвет за ултра лек спининг
Здравейте. Търся пръчка за ултра лек спининг с дължина м/у 2м. и 2.40м. и с акция 1-9гр. Спрял съм се на St. Croix Triumph Spinning TRS66LF2 2.01м. 87гр. акция 1.8-8.9гр. http://www.voblershop.com/1849/St.Croix ... .Spinning/" onclick="window.open(this.href);return false;, но ще съм благодарен и на други предложения в тези параметри. Макар спининга да ми е любимия риболов, в ултра-лекия съм новобранец и ми е малко мъгла. Благодаря предварително.
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Съвет за ултра лек спининг
Ако си падаш по доста бавни , "меки" по нашему геги , то Триумфа е твоят избор . На мен този модел не ми допада .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- batvanko1
- ще става разбирач
Тръсках нея и EXCEED SPX - SERT 2.1м акция 2-7гр., но серта ми се стори стегнат. Друга на която съм хвърлил око е Colmic PEARCH COMPETITION 2.10м. 1-7гр., но нея не съм я хващал. Какво друго ще ми препоръчаш ?
- Павел Иванов
В този ценови диапазон , когато иде реч за УЛ , предпочитам да се въздържа от препоръки 

Павел Иванов
Павел Иванов
- batvanko1
- ще става разбирач
Е, сподели какво ти е на сърце, пък аз ще преценя дали ми е по джоба.
- Павел Иванов
Близо като цена са една от любимите ми , силно дуракоустойчиви AVS56ULF2 , по-бавният и малко по-дълъг другар - AVS60ULF2 . Прекрасни не много скъпи геги са от серията Некстиньо на Мейджър Крафт от които и си мисля че ще е въдицата която най ще ти допадне - NTS-622L . Има още , но мисля че тези трите са достатъчно добър и финансово приемлив избор 

Павел Иванов
Павел Иванов
EXCEED SPX - SERT 2.1м акция 2-7гр е много далеч от ултралайта. Реалния тест на тзи въдица е доста по висок и в двата края на диапазона, което обезсмисля претенцията за ултралайт.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
След като тьрсиш ,гега с тези показатели товаМунчо написа:EXCEED SPX - SERT 2.1м акция 2-7гр

вьв вариант 2,15м е перфектно решение.
Горната граница се доближава на максимум до реалната и стойност ,естествено кьм нулата от долната граница е трябвало да се добави 1 - 1,5 грамчета

Много хора я описват като slow (мека) ,но според моето скромно мнение си е регулар отвсякьде.И макар да е параболик ,вьдицата не е никак бавна ,което за мен е + .
След 2-3 риболова с колега който притежава вьдицата ,си заприходих по малкият вариант и мога да кажа ,че това са добре похарчени 90-100 лв.
Дрьжката при тези 2 варианта е кьде 15 санта ,казвам го защото на снимката в сайта е показан по дьльг вариант.
Смело и безотговорно заявявам ,че това е прьчка която превьзхожда вьв всяко едно отношение Триумфа /да ме извиняват Светците / .
Поздрави !!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- batvanko1
- ще става разбирач
MajorCraft NEXTINO NTS-622L - може ли да се открие някъде в Бг. ?
Aми триумфите са дървенца отвсякъде, така че си извинен!muerter написа:...Триумфа /да ме извиняват Светците / .
...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз също търсех UL спининг и се бях спрял по препоръки от колеги във форума на EXCEED и Colmic PEARCH но в крайна сметка случайно попаднах в кварталния магазин на ей товаhttp://www.fishingline-bg.com/index.php?main_p ... a16f29c21a поклатих го и ми хареса , взех го и не съжалявам . Единствено горният тест е малко завишен но с примамки до 6 гр. го чуствам супер а за цената да не говорим
П.С. Ти си се спрял на по висок ценови клас но само като идея ................

П.С. Ти си се спрял на по висок ценови клас но само като идея ................
- Павел Иванов
Съмнява ме , иначе с доставката от Япония си идва на съвсем прилична цена . Тук го бях мервал веднъж на доста неприлична такава , та се въздържам от препратки по наши си магазини .batvanko1 написа:MajorCraft NEXTINO NTS-622L - може ли да се открие някъде в Бг. ?
Павел Иванов
Павел Иванов
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако няма да поръчваш от България може да погледнеш и тук:
http://www.norstream.ca" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.norstream.ca" onclick="window.open(this.href);return false;
- batvanko1
- ще става разбирач
Павел Иванов написа:Съмнява ме , иначе с доставката от Япония си идва на съвсем прилична цена . Тук го бях мервал веднъж на доста неприлична такава , та се въздържам от препратки по наши си магазини .batvanko1 написа:MajorCraft NEXTINO NTS-622L - може ли да се открие някъде в Бг. ?
От кой сайт, примерно ? Аз ги разглеждах в този - http://www.majorcraft.co.jp/english/cat ... er/nextino" onclick="window.open(this.href);return false; , но нещо не мога да се ориентирам как стават поръчките.
- Vid
- кандидат преподавател
АААА, Не, SG си имат специален макарон за таа цел- SG Troutizimo, ако не се лъжа, че нещо не го намирам в сайта...muerter написа:След като тьрсиш ,гега с тези показатели товаМунчо написа:EXCEED SPX - SERT 2.1м акция 2-7грhttp://captainhook.bg/%D0%92%D1%8A%D0%B ... 82/40877_P" onclick="window.open(this.href);return false;
вьв вариант 2,15м е перфектно решение.
Горната граница се доближава на максимум до реалната и стойност ,естествено кьм нулата от долната граница е трябвало да се добави 1 - 1,5 грамчета![]()
Друго предложение е TRUTTA SPECIAL UL на Серт, уникални макарони според мен, но по вкуса и по цвета товарищей нета.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека