Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2014 - 10 години naRiba.com
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Re: НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2014 - 10 години naRiba.com
Най горе в дясно на страницата има заявка за участие за състезанието. А в ляво горе за екоакцията.
-
- научил се да хвърля
Да пиша и аз като абсолютно безпрестрастен към 2те страни. От къде дойде проблема? От това , че ще има 3 срещи в един месец ли? Не съм присъствал на нито една НС , но ако имам време и възможност какво ме спира да организирам примерно 4та среща същия месец? По този начин един вид ограничавате хората. Ако някой не може да присъства на всичките срещи , то ще си избере една на която да присъства ( която и да е ). Може да иска да се види с всички , но да не е на НС примерно. Дразните се за глупости. Все едно забранявате да се правят други срещи щом този месец има НС и задължавате тези който искат да се видят с другите рибари да присъстват точно на тази среща. Еми не става! Един човек ако е решил да не идва на НС каквото и да забраните , той няма да дойде. Така че не виждам какъв е проблема да има няколко срещи в един месец. Както казах ако някой не може да си позволи да отиде на всички срещи , просто ще си избере една от тях независимо коя е.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Не е проблема дали ще има 3 или 4 срещи в месеца.НС е една ,а други колко ще има си е друг въпрос.Никой никого не задължава къде да ходи ,а точно обратно,всеки ще отиде където и когато може
Просто някой колеги решиха че била нарушена традиция,нямало анкета и т.н.затова решиха да направят и на Езерово,в което няма лошо.

Всичко може,но не всеки го можe.

- krokibg
- учете се от него
Сега,първо да честитя на NaRiba.com юбилея и да кажа две думи за да няма недоразумения.На мене както винаги ме попитаха може ли да се съберат при мене и аз както винаги откликнах.Не съм знаел че ще има юбилейна среща защото не влизам редовно тук и в последно време само чета.Така че никои да не си мисли че съм направил нещо за да създавам интриги и разделяне.Чух приказки че при мене било опасно,имало убийци,кожодери,мародери,педофили и предполагам и детеядци.Съжалявам да чуя всички тези неща след толкова поредни слещи при мене без един инцидент.Съжалявам да чуя че след толкова години,когато са идвали хората от форума слугувах и правех всичко възможно на тези които са се събрали да им е добре,да има тоалетни за жените,постоянно чиста вода и хората ми да разнасят напитите като линейка по палатки и каравани,за да е всичко на ред.Нека един от тези които са идвали да каже нещо лошо,а тези които не са идвали,да си затворят мръсните усти и да не злословят,поне малко достойнство да имат ......Аз бих дошъл на драго сърце на Сопот,обаче след като има хора които са ме направили на щайга,как да ги погледна в очите,да им кажа здравейте и да седна на една маса с тях,няма как да стане.Пожелавам Ви приятно прекарване на срещата и без лоши чувства.Приятелството е нещо много важно,пазете го не е за един ден,ако изобщо някои знаят какво означава думата приятел !!!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Любе , аз не помня някой да е казал такова нещо . Явно този който ти го е споменал яко е набрал скорост и не мое се запре
На мен ми беше интересно , и съответно попитах в темата Наско , дали след като си обявил , в по-ранен пост , че по ред причини не пускаш в момента да се лови при теб , е редно да те тормози а не да изчака да обявиш че вече няма проблеми с риболова в твоят водоем ? Не друго ами на мен едно такова обаждане , тип използваческо , при положение че знае че няма да му откажеш щото си пич , без да си обявил официално че вече всичко е наред , ми се струва мишкарене с цел напълване на чувалче с каракуди на аванта . Оттам натам страдания и вопли от типа "традиция" дето се изляха ... съжалявам че си пропуснал глупостите изписани от тези които ти дават информация в момента . Та не вярвай на всичко какво ти разправят , ако трябва ще ти пратя на ЛС изтритите постове та да се увериш 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Любак , никой не е казал нищо за теб и язовира ти , знаеш ,че можеш да ми вярваш
не се пали , ами ела да се видим , че се забравихме 

И аз да ти кажа. Към теб конкретно никой не е имал някакви претенции, нито за условията, нито за организацията, нито има някаква причина свързана с когото и да било, да направим срещата на яз. Сопот.krokibg написа:Сега,първо да честитя на NaRiba.com юбилея и да кажа две думи за да няма недоразумения.На мене както винаги ме попитаха може ли да се съберат при мене и аз както винаги откликнах.Не съм знаел че ще има юбилейна среща защото не влизам редовно тук и в последно време само чета.Така че никои да не си мисли че съм направил нещо за да създавам интриги и разделяне.Чух приказки че при мене било опасно,имало убийци,кожодери,мародери,педофили и предполагам и детеядци.Съжалявам да чуя всички тези неща след толкова поредни слещи при мене без един инцидент.Съжалявам да чуя че след толкова години,когато са идвали хората от форума слугувах и правех всичко възможно на тези които са се събрали да им е добре,да има тоалетни за жените,постоянно чиста вода и хората ми да разнасят напитите като линейка по палатки и каравани,за да е всичко на ред.Нека един от тези които са идвали да каже нещо лошо,а тези които не са идвали,да си затворят мръсните усти и да не злословят,поне малко достойнство да имат ......Аз бих дошъл на драго сърце на Сопот,обаче след като има хора които са ме направили на щайга,как да ги погледна в очите,да им кажа здравейте и да седна на една маса с тях,няма как да стане.Пожелавам Ви приятно прекарване на срещата и без лоши чувства.Приятелството е нещо много важно,пазете го не е за един ден,ако изобщо някои знаят какво означава думата приятел !!!!!
Относно епитетите за убийци, мародери и прочие сигурно визираш поста, който бях написал (не знам дали си го чел или ти е преразказан), та единственото нещо което казах в подобна посока е, че аз не бих завел жена си, камоли децата на такава среща (без значение дали е при теб или някъде другаде). Това ми изказване беше провокирано от този клип. Не казвам, че не съм бил в подобни ситуации, но не мисля, че това е адекватно поведение.
Та нямам против нито теб, нито срещите на Езерово, както казах още в самото начало (въпреки близките дати). Вчера дори бях закачил темата за Езерово, но така наречените организатори, сами си изпросиха изтриването и след подигравателните си изказвания и неподобаващо поведение. Бих казал, че по принцип съм много толерантен и се стремя да гледам на всяка ситуация безпристрастно!
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- krokibg
- учете се от него
Фиксер,Митев,спокойно,аз не съм малко дете и проблем няма.За идване,ще видя как са нещата,но нищо не обещавам.Митев,знаеш че си ми слабост,винаги ще ми е приятно да се напием ама знаеш че проблем си създадох,и то какъв,глава ме боли но да не го разискваме тук.Прекарайте си приятно а тези които ще ме посетят са добре дошли,аз съм дал дума че които иска,винаги е добре дошъл.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- emo vasilev
- сериозен играч
Идеята беше за годишнината да се съберем на Сопот , а след това да си направим и традиционното НС на Езерово при Любо .
Всяка година има НС , но 10 години е юбилей, който заслужава уважение най малкото за това , че всички се познаваме именно от този форум .Можеше да се спестят доста нерви и банове , но вече е късно .Така или иначе ще има срещи и на Езерово , и на Сопот .Спираме с интригите и с коментарите - кой крив , кой прав .Искаме форума да е място приятно за всички , а не арена на спорове и интриги - който може да се впише в цялото това нещо е добре дошъл , който търси начин за създаване на кавги и дрязги - то определено няма място тук.
Няма да чуете лоша дума за Чапара , Наско , Божидар както и за останалите получили бан от този форум ,няма да чуете и лоша дума за GO Fishing- това не е нашата политика и не коментираме факти уронващи престижа и авторитета на макар и бивши потребители .
В същото време ще помоля потребителите на GO Fishing за идентично отношение към naRiba !
п.п. Всички мнения , които не са пряко свързани с организацията и участието в срещата ще бъдат трити с цел стопиране на поредната интрига !
Всяка година има НС , но 10 години е юбилей, който заслужава уважение най малкото за това , че всички се познаваме именно от този форум .Можеше да се спестят доста нерви и банове , но вече е късно .Така или иначе ще има срещи и на Езерово , и на Сопот .Спираме с интригите и с коментарите - кой крив , кой прав .Искаме форума да е място приятно за всички , а не арена на спорове и интриги - който може да се впише в цялото това нещо е добре дошъл , който търси начин за създаване на кавги и дрязги - то определено няма място тук.
Няма да чуете лоша дума за Чапара , Наско , Божидар както и за останалите получили бан от този форум ,няма да чуете и лоша дума за GO Fishing- това не е нашата политика и не коментираме факти уронващи престижа и авторитета на макар и бивши потребители .
В същото време ще помоля потребителите на GO Fishing за идентично отношение към naRiba !
п.п. Всички мнения , които не са пряко свързани с организацията и участието в срещата ще бъдат трити с цел стопиране на поредната интрига !
- emo vasilev
- сериозен играч
Те това вече е приказка !
Чакаме текущо инфо за язовира от Данчо , Менката и чичо Весо !

- MITKO70
- кандидат преподавател
Ей ,не сме се виждали отдавна,ще се радвам да се засечем на СопотIvak написа:Идвам!

Всичко може,но не всеки го можe.

Пълни се,риба играе.emo vasilev написа:Те това вече е приказка !
С две думи всичко е добре,ще го снимам,ма пустата работа събота и неделя немога да я свърша

Риба къща няма.
- emo vasilev
- сериозен играч
Няма страшно , има време Данчо!
Чухме се и с бат Веско
Акостирал е на вилата и почва да ги трепе
Неможах и таз седмица да снимам бач пак и пък се осветих от заварки очите мъ яко.
Но другата ще имам гости от форума и ще ги замеряме с фидерите, снимки ще има на 100%.
Налял се е на ниво от миналата година края на април,БРЕ пуснали са чешмата яко
Акостирал е на вилата и почва да ги трепе

Неможах и таз седмица да снимам бач пак и пък се осветих от заварки очите мъ яко.

Но другата ще имам гости от форума и ще ги замеряме с фидерите, снимки ще има на 100%.
Налял се е на ниво от миналата година края на април,БРЕ пуснали са чешмата яко

Риба къща няма.