Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
Абе гледам у фейса вуйчо ми е хванал 5 скобара прилични все от кило нагоре сто на сто ги е хванал на бял.А мястото на което е уловил рибите е въжения мост на село Лебница.На слука 

Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Та на слука

Последно промяна от максимов96 на Съб Мар 22, 2014 9:52 pm, променено общо 2 пъти.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
-
- новобранец
Днес 4 бр на Железница, и една откачена.Три пуснах, взех една, защото умря.Беше мъжка!
Само чекам събота да дойде!...
-
- ще става разбирач
До Сандаски сигурно водата се е поизбистрила и малко затоплила щом имаме активност.
А в река Лебница сам събирам най-едрите джинджирици който съм виждал някога. Имаше дори и червеникави. Устието е много яко място за риболов на мрени.
А в река Лебница сам събирам най-едрите джинджирици който съм виждал някога. Имаше дори и червеникави. Устието е много яко място за риболов на мрени.

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
брат и надолу е матна и каде гърция е мътна, днеска ходих надолу по гарция по работа не сам ловил иначе на монца не видех ного хора само на тунела имаше там по некои.AlbinoTrout написа:До Сандаски сигурно водата се е поизбистрила и малко затоплила щом имаме активност.
-
- научил се да хвърля
Определено това място е най-дащното за тази зима и пролет по цялото протежение на реката. Има огромни пасажи от скобар и то все класни. Лятото ще ги късаме по бързаците. Дано от ИАРА да правят все така проверки, за да се задържи хубавата популация. Носят се слухове и за хванати прилични сомове в района. Който знае повече подробности нека пише.максимов96 написа:Абе гледам у фейса вуйчо ми е хванал 5 скобара прилични все от кило нагоре сто на сто ги е хванал на бял.А мястото на което е уловил рибите е въжения мост на село Лебница.На слука

-
- сериозен играч
каде сте бе струмаджй,не помним за последно кога одих на риби...вчера наприх едни платени шарани,и едно показно на софянци как се ловат ,на техна територя
,днеска одих да ги пробам по реката...водата е снежна и ледена ,седех 4 часа некаде ...задуха ного гадно и си тръгнах...фанах некое тегаво кленче...

и неколко убавци от тия...

https://www.facebook.com/photo.php?v=80 ... 5560590506" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.facebook.com/photo.php?v=80 ... 5560590506" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Арно,арно,па и арен пръскачvenci72 написа:каде сте бе струмаджй,не помним за последно кога одих на риби...вчера наприх едни платени шарани,и едно показно на софянци как се ловат ,на техна територя,днеска одих да ги пробам по реката...водата е снежна и ледена ,седех 4 часа некаде ...задуха ного гадно и си тръгнах...фанах некое тегаво кленче...

На Доганово ли ходихте,че нещо и на мен ми се е приходило на шаранета?
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- сериозен играч
на доганово
- indalo
- фен клуб-скобар
humfy написа:
Арно,арно,па и арен пръскач![]()
На Доганово ли ходихте,че нещо и на мен ми се е приходило на шаранета?
Е как нема ти се приходи за шаранета, след тоя тегав риболов днес. Въпреки че ти си The champion of the day.
Поздрави за което.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Вчера много "изкецано", трудни риби, хайверни, който вземе от тия риби няма срам....

Тоя убавец горе тежи точно:

Е така се прави:
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/y3jDfokki4s?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/y3jDfokki4s?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Тоя убавец горе тежи точно:

Е така се прави:
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/y3jDfokki4s?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/y3jDfokki4s?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Последно промяна от topsoft на Нед Мар 23, 2014 9:27 pm, променено общо 1 път.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Днес ходих на оглед на Копиловци и какъв събор беше направо онемях. Хора от прага до падналото дърво при най-горните буни и от двете страни на реката. Под прага и в шавара под моста место неможеш да си намериш, щото се лови по некоя хубава мрена на животинки. Мите градскио беше под върбата над моста и той ловеше добре на щеката и тези под него също хващаха по някоя мрена. Но който иска да ходи там трябва рано да си запазва место. Трътнали са едни гадни водорасли по дъното и дънарите често вадят от тях на оловото. Реката като ниво и цвят е добре но тези водорасли са напаст. НАСЛУКА!
-
- сериозен играч
topsoft 

Венци Иво се казвам, приятно ми е. Да те питам, според теб, защо толкоз трудно идва на хляба рибата и не се задържа...май повече и се ебе вече от колкото да и се яде? Или пък от снежната вода? И въпреки това ако завали ще е по-добре или се бъркам?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- сериозен играч
Иво и на мене,немам наблюдения ,преди одех ного често ,сега немам време ,по бл град за 3 г съм одил 2 пъти сигорно,но специално тая година сичко е ного убъркано тоя сезон реката винаги е била ного голема ,разбута сичко ,са не е мръднала ... а баш сега ако хвърлят хайверо са сложни за ловене...успех