Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от максимов96 »

Абе гледам у фейса вуйчо ми е хванал 5 скобара прилични все от кило нагоре сто на сто ги е хванал на бял.А мястото на което е уловил рибите е въжения мост на село Лебница.На слука :wink:
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от максимов96 »

Та на слука :D :D
Последно промяна от максимов96 на Съб Мар 22, 2014 9:52 pm, променено общо 2 пъти.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
tenerife22
новобранец
новобранец

Мнение от tenerife22 »

Днес 4 бр на Железница, и една откачена.Три пуснах, взех една, защото умря.Беше мъжка!
Само чекам събота да дойде!...
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

До Сандаски сигурно водата се е поизбистрила и малко затоплила щом имаме активност.
А в река Лебница сам събирам най-едрите джинджирици който съм виждал някога. Имаше дори и червеникави. Устието е много яко място за риболов на мрени. :D
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

AlbinoTrout написа:До Сандаски сигурно водата се е поизбистрила и малко затоплила щом имаме активност.
А в река Лебница сам събирам най-едрите джинджирици който съм виждал някога. Имаше дори и червеникави. Устието е много яко място за риболов на мрени. :D
брат и надолу е матна и каде гърция е мътна, днеска ходих надолу по гарция по работа не сам ловил иначе на монца не видех ного хора само на тунела имаше там по некои.
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

максимов96 написа:Абе гледам у фейса вуйчо ми е хванал 5 скобара прилични все от кило нагоре сто на сто ги е хванал на бял.А мястото на което е уловил рибите е въжения мост на село Лебница.На слука :wink:
Определено това място е най-дащното за тази зима и пролет по цялото протежение на реката. Има огромни пасажи от скобар и то все класни. Лятото ще ги късаме по бързаците. Дано от ИАРА да правят все така проверки, за да се задържи хубавата популация. Носят се слухове и за хванати прилични сомове в района. Който знае повече подробности нека пише. :)
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

каде сте бе струмаджй,не помним за последно кога одих на риби...вчера наприх едни платени шарани,и едно показно на софянци как се ловат ,на техна територя :D ,днеска одих да ги пробам по реката...водата е снежна и ледена ,седех 4 часа некаде ...задуха ного гадно и си тръгнах...фанах некое тегаво кленче...

Изображение

и неколко убавци от тия...

Изображение

https://www.facebook.com/photo.php?v=80 ... 5560590506" onclick="window.open(this.href);return false;
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

venci72 написа:каде сте бе струмаджй,не помним за последно кога одих на риби...вчера наприх едни платени шарани,и едно показно на софянци как се ловат ,на техна територя :D ,днеска одих да ги пробам по реката...водата е снежна и ледена ,седех 4 часа некаде ...задуха ного гадно и си тръгнах...фанах некое тегаво кленче...

Изображение

и неколко убавци от тия...

Изображение

https://www.facebook.com/photo.php?v=80 ... 5560590506" onclick="window.open(this.href);return false;
Арно,арно,па и арен пръскач :D
На Доганово ли ходихте,че нещо и на мен ми се е приходило на шаранета?
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

на доганово
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

humfy написа:
Арно,арно,па и арен пръскач :D
На Доганово ли ходихте,че нещо и на мен ми се е приходило на шаранета?

Е как нема ти се приходи за шаранета, след тоя тегав риболов днес. Въпреки че ти си The champion of the day.
Поздрави за което. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Вчера много "изкецано", трудни риби, хайверни, който вземе от тия риби няма срам....

Изображение

Изображение

Тоя убавец горе тежи точно:

Изображение

Е така се прави:

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/y3jDfokki4s?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/y3jDfokki4s?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Последно промяна от topsoft на Нед Мар 23, 2014 9:27 pm, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Днес ходих на оглед на Копиловци и какъв събор беше направо онемях. Хора от прага до падналото дърво при най-горните буни и от двете страни на реката. Под прага и в шавара под моста место неможеш да си намериш, щото се лови по некоя хубава мрена на животинки. Мите градскио беше под върбата над моста и той ловеше добре на щеката и тези под него също хващаха по някоя мрена. Но който иска да ходи там трябва рано да си запазва место. Трътнали са едни гадни водорасли по дъното и дънарите често вадят от тях на оловото. Реката като ниво и цвят е добре но тези водорасли са напаст. НАСЛУКА!
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

topsoft :smt023
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Венци Иво се казвам, приятно ми е. Да те питам, според теб, защо толкоз трудно идва на хляба рибата и не се задържа...май повече и се ебе вече от колкото да и се яде? Или пък от снежната вода? И въпреки това ако завали ще е по-добре или се бъркам?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Иво и на мене,немам наблюдения ,преди одех ного често ,сега немам време ,по бл град за 3 г съм одил 2 пъти сигорно,но специално тая година сичко е ного убъркано тоя сезон реката винаги е била ного голема ,разбута сичко ,са не е мръднала ... а баш сега ако хвърлят хайверо са сложни за ловене...успех
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”